Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατά 500% αυξήθηκαν οι τουρκικές παραβιάσεις σε θάλασσα και αέρα


Κατά περίπου 500% αυξήθηκαν οι παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά πλοία την περίοδο 2017-2018 σε σχέση με την προηγούμενη διετία, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο στρατιωτικός αναλυτής Κώστας Μαρδάς, επικαλούμενος στοιχεία του υπουργείο Άμυνας.

Η τουρκική παραβατικότητα έχει κλιμακωθεί και στις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, όπου η αύξηση των εισόδων τουρκικών αεροσκαφών περίπου διπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2015 και το 2016.

Ο κ. Μαρδάς στάθηκε ιδιαίτερα στην παρενόχληση του ελικοπτέρου όπου επέβαινε ο πρωθυπουργός από δύο μαχητικά, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές περιστατικό.

Πρότεινε η Αθήνα να ζητήσει παρέμβαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, επικαλούμενη την συμφωνία για χρήση της βάσης στην Σούδα, που όπως είπε προβλέπει ότι η Ουάσιγκτον θα αποτρέψει στρατιωτικές λύσεις στο Αιγαίο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο κ. Μαρδάς στάθηκε ιδιαίτερα στην παρενόχληση του ελικοπτέρου όπου επέβαινε ο πρωθυπουργός από δύο μαχητικά, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές περιστατικό."


    Παρενοχληση απο 4 χλμ. μακρια δεν υπαρχει!!

    Τον βγαλατε "ηρωα" τον ξεφτιλα, την στιγμη που τα λαμογια βουλευτες του αποδοκιμαζονται και

    κυνηγουνται απο απλους πολιτες σε ολη την υφηλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]