Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέπει να φύγουν! Τώρα!


Αλήθεια, έχουμε αφιερώσει καθόλου λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε συζητήσεις με γνωστούς και φίλους πατριώτες – εξαιρούνται οι φανατικοί οπαδοί κομμάτων – ώστε να κατανοήσουμε ποιοι είναι τελικά αυτοί που βρέθηκαν ξαφνικά να διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας; Πρόκειται για συμπατριώτες μας Έλληνες;

Πρόκειται για λογικούς και μορφωμένους ανθρώπους, που πανάξια ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας κατόπιν λαϊκής εντολής; Ή πρόκειται για αργυρώνητους πράκτορες των εχθρών τού έθνους; Ποιοι είναι αυτοί τελικά;

Οι ίδιοι αυτοί, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, δίνουν την απάντηση: είναι ορκισμένοι μισέλληνες, αμόρφωτοι, απολίτιστοι, είρωνες, γελοία υποκείμενα που απολαμβάνουν τις εφιαλτικές τους πρακτικές. Όποιος προδίδει την πατρίδα του δεν μπορεί να θεωρείται άνθρωπος και φυσικά δεν είναι δυνατόν να έχει ελληνικό DNA. Κι όμως! Η πιο δοξασμένη χώρα τού κόσμου στην ιστορία της ανθρωπότητας έπεσε στα νύχια αυτών των ανεκδιήγητων υποκειμένων!

Βεβαίως με ευθύνη όλων εκείνων που τους έδωσαν την ευκαιρία. Πρέπει να φύγουν! Τώρα! Χθες! Όλοι εμείς οι πατριώτες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να θυσιαστούμε ακόμα, αν αυτό είναι αναγκαίο. Πρέπει να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο τα ιερά τούτα χώματα!


Ελάτε να μετρηθούμε, πατριώτες! Να συγκροτήσουμε ένα πραγματικό πατριωτικό μέτωπο. Εδώ που φτάσαμε, οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν έχουν θέση. Μπροστά να μπει ο πιο άξιος, ο άριστος! Οι άλλοι ακολουθούμε με ενθουσιασμό και πάθος, να φέρουμε πάλι τη Δημοκρατία και να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Χίλιοι τρόποι υπάρχουν – διεθνή δικαστήρια και τόσα άλλα. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δεν πέφτουμε στην παγίδα τους. Τόσοι και τόσοι επιστήμονες ανήκουν στον πατριωτικό χώρο.

Εμείς δεν τρώμε τον σανό που σερβίρουν τα κανάλια τους, δεν είμαστε αποχαυνωμένοι και διεφθαρμένοι, όπως θέλουν να είμαστε. Είμαστε απόγονοι ηρώων! Δεν θα πεθάνει η Ελλάδα, επειδή υπάρχουμε εμείς! Το παιγνίδι δεν είναι χαμένο, όπως προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε. Η νίκη θα είναι δική μας!

Ελάτε, φίλοι μου, να μετρηθούμε. Είμαστε πολλοί! Έχουμε δύναμη! Οι βάρβαροι, απόγονοι των Μογγόλων, το ξέρουν καλά: θα πληρώσουν και μάλιστα πολύ ακριβά. Υπάρχει η τεχνολογία και το διαδίκτυο που δεν μπορούν να ελέγξουν. Τούτος ο ιστότοπος έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει… Υπάρχουν κι άλλοι, καθένας από το δικό του μετερίζι. Το τέλος των προδοτών είναι κοντά. Με την πολύτιμη βοήθεια όλων εσάς, αγαπητοί μου πατριώτες, θα πάρουμε την Ελλάδα πίσω. Θα είναι όλη δική μας και θα την χαιρόμαστε! Θα την χαίρονται οι επόμενες γενιές. Για πάντα!

Γιώργος Αμυραλής
Analyst



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]