Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π.Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του «ολετήρα Κοτζιά»


Με νέο tweet ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Ν. Κοτζιά, αποκαλώντας τον «ολετήρα», επιτίθεται κατά των συνοδοιπόρων του πρώην υπουργό εξωτερικών και αναφέρει ότι «δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι». Υποστηρίζει ακόμα ότι βρίσκεται σε πόλεμο από τότε που αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε τα εξής:
«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...»

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος κατονομάζει τον κ. Κοτζιά, ενώ αντιθέτως στις προηγούμενες επιθέσεις, δεν είχε υπάρξει καμία αναφορά στο όνομά του.

Χθες είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του υπουργού Άμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, μέσω Twitter, στο οποίο έγραψε:
«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».
Η αντίδραση προκλήθηκε μετά τη δήλωση του Νίκου Κοτζιά, σε συνέντευξή του, στην οποία ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτο το θεατρο σκιων θα το βαριοταν ακομα και ο ιδιος ο Καραγκιοζης.

    Δεν δεχτηκε τη ΝΔ των μνημονιων και των Πλευρηδων,αλλα αποδεχτηκε την ψηφο των διαπλεκομενων για

    το τζαμι στο Βοτανικο και για την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας!

    Ουτε γατα ουτε ζημια!

    Δεν υπερψηφισες, εν τουτοις υπερψηφιστηκαν τα εθνοκτονα μετρα και δεν χαθηκε η αρχη της

    δεδηλωμενης.

    Τοτε οι διαπλεκομενοι ησαν καλοι!!

    Μονο ενα δημοψηφισμα θα σε εσωζε Πανουλη!

    Πολυ αργα για...ψευτοδακρυα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]