Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιχμές κατά του Κοτζιά για μυστική συμφωνία με τον Ζάεφ αφήνει και ο Π. Σγουρίδης


Αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά για «μυστική συμφωνία» με τον Ζόραν Ζάεφ αφήνει και ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης μετά τον Πάνο Καμμένο που πρόσφατα έκανε λόγο για «συμφωνίες της κυβέρνησης κάτω από το τραπέζι».

«Με πονηρεύει ότι βιάστηκε ο Κοτζιάς», δήλωσε ο Π. Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για την αντίδραση του κ. Κοτζιά που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τη δήλωση Π. Καμμένου για δήθεν μυστική συμφωνία του ιδίου με τον Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη η επίμαχη φράση ήταν ρητορικό ερώτημα και ειπώθηκε από τον Πάνο Καμένο εν τη ρύμη του λόγου στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων για την προαγωγή του λόγου.


Ο Παναγιώτης Σγουρίδης επανέλαβε, επίσης, ότι «εφόσον έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών αποχωρούμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία» προσθέτοντας ότι «πρόταση μομφής της ΝΔ δεν ψηφίζουμε γιατί η διαφορά μας είναι ότι η ΝΔ μιλάει για συμφωνία και δέχεται τη σύνθετη ονομασία αλλά εμείς λέμε ότι η λέξη Μακεδονία είναι η πηγή του κακού».

Στο ερώτημα αν με την αποχώρηση από την κυβερνητική πλειοψηφία πέφτει η κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές πιθανότητες στον πρωθυπουργό για να συνεχίσει» συμπληρώνοντας ότι «εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τη συμφωνία να έρθει στη Βουλή».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]