Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πούτιν περιγράφει σε ένα φύλλο χαρτί στον Ε. Μακρόν την κρίση στην Ουκρανία


Σχεδιάζοντας σε μια λευκή κόλλα έναν χάρτη της Αζοφικής θάλασσας και των στενών του Κερτς,ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν προσπάθησε να πείσει τον Γάλλο ομόλογο του Εμμανουέλ Μακρόν τη συμπεριφορά της Μόσχας στην κρίση με την Ουκρανία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Εμμανουέλ Μακρόν συνομίλησαν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στο Μπουένος Άιρες για 20 λεπτά για την πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία. Θέλοντας να εξηγήσει τη στάση της Μόσχας ο Πούτιν έβγαλε ένα λευκό φύλλο χαρτιού και άρχισε να σχεδιάζει τον χάρτη της Αζοφικής θάλασσας και το στενό του Κερτς.

Στη συνέχεια, ο Ρώσος πρόεδρος ζωγράφισε την πορεία των ουκρανικών σκαφών . Η Ρωσία κατηγορεί τα ουκρανικά σκάφη ότι διείσδυσαν στα ρωσικά ύδατα. "Ο Πούτιν εξήγησε την έκδοχή του για το περιστατικό, για το οποίο χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά", δήλωσε ένας Γάλλος διπλωμάτης.


Ο Μακρόν τόνισε στη συνάντηση με τον Πούτιν ότι τώρα πρέπει να ξεκινήσει μια «φάση εκτόνωσης ». Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονται οι αναγκαίες χειρονομίες, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συναντιέται με τον Πούτιν σήμερα το πρωί πριν αρχίσουν οι συνομιλίες των G20. Η συνάντηση θα πρέπει επίσης να επικεντρωθεί στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η Γερμανία και η Γαλλία προσπαθούν να μεσολαβήσουν μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]