Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε την απόσπαση των φυσικών πόρων στη Μεσόγειο


Νέο παραλήρημα Ερντογάν από το ναύσταθμο της Κωνσταντινούπολης στην τελετή παράδοσης ενός ακόμη σκάφους στο τούρκικο Πολεμικό Ναυτικό:
«Δεν θα επιτρέψουμε την απόσπαση των φυσικών πόρων στη Μεσόγειο που θα αποκλείει την Τουρκία και «ΤΔΒΚ..». Εκείνοι που νόμιζαν ότι μπορούν να παρακάμψουν την Τουρκία στο Αιγαίο η στην Ανατολική Μεσόγειο άρχισαν να καταλαβαίνουν το λάθος τους».
Ο Τούρκος πρόεδρος που επεσήμανε την σημασία της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, με το βλέμμα στραμμένο και πάλι στην Ελλάδα και στην Κύπρο επανέλαβε και πάλι ότι η ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού αποτελεί πάγιο στόχο της χώρας:

«Η Τουρκία δεν έχει βλέψεις εναντίον δικαιωμάτων και εδαφών άλλων χωρών». και συνέχισε:
«Αυτά που ζήσαμε στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο ανέδειξαν την ανάγκη να είναι ισχυρή η Τουρκία και να είναι δυνατό το Πολεμικό Ναυτικό. Δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να χάσει την ισχύ της στην Θάλασσα».
Όπως αναφέρει το τουρκικό ntv μεταξύ άλλων ο Τ. Ερντογάν δήλωσε πως
«όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να ενεργήσουν ενάντια στα συμφέροντα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κάνουν ένα τεράστιο λάθος».


Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο, εκδόθηκε από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας η Navtex με την οποία δεσμεύεται από τις 10 Νοεμβρίου έως και 25 Φεβρουαρίου 2019, η περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ όπου ο αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός EXXON MOBIL σε συνεργασία με την Qatar Petroleum θα πραγματοποιήσει γεώτρηση στο Οικόπεδο 10.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]