Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξωτερική πολιτική με αποστολή φαξ!


Οι Αλβανοί είδαν ότι η δολοφονία του Κατσίφα έμεινε αναπάντητη και αποθρασύνθηκαν. Ένας-ένας οι πρώην και οι νυν αξιωματούχοι αυτού του κράτους-μαφία, που ζει από την Ελλάδα και λειτουργεί υπέρ της Τουρκίας αλλά και της Ιταλίας, ξεθάρρεψαν και άρχισαν να εκδηλώνουν με κάθε τρόπο τον αταβιστικό ανθελληνισμό τους.

Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, εκείνος τον οποίον καθύβριζαν οι Αλβανοί όταν εξεγέρθηκαν για την απάτη των αποταμιευτικών «πυραμίδων», είπε ότι «ο εορτασμός του "ΟΧΙ" είναι μια σοβινιστική γιορτή που έχει σαφή στόχο τη Βόρειο Ήπειρο».
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μπερίσα, που λειτουργεί κι αυτός σαν «λαγός» της αλβανικής κυβέρνησης, επιδιώκει την περαιτέρω συρρίκνωση των διεθνώς αναγνωρισμένων δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, καταργώντας τους εορτασμούς των επετείων, που συνδέουν τους αδελφούς μας με τη μητέρα πατρίδα.

Οι δηλώσεις του Μπερίσα δεν είναι άσχετες με την πρωτοβουλία που ανέλαβε το καθεστώς Ράμα, το οποίο διοργάνωσε τελετή ενταφιασμού των οστών του Αλβανού ναζιστή και συνεργάτη των Γερμανών Μιτ'χάτ Φρασέρι (Mit'hat Frasheri) στα Τίρανα.


O Μιτ'χάτ Φρασέρι «ήταν αρχηγός της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης Balli Kombetar (Εθνικό Μέτωπο), που έδρασε την περίοδο 1940-1944 στην αλβανική ύπαιθρο, κατασφάζοντας Έλληνες και Αλβανούς αντιφασίστες, μέχρι που διέφυγε ακολουθώντας τους Γερμανούς κατά την κατάρρευση. Βαρύνεται για θηριωδίες και σφαγές στις μειονοτικές περιοχές (στα χωριά Κακοδίκι και Γλύνα, κοντά στους Βουλιαράτες) με εκατοντάδες θύματα».

Οι Αλβανοί δολοφονούν Έλληνες, τιμούν τους σφαγείς μας της κατοχικής περιόδου και δηλώνουν ότι πρέπει να καταργηθούν όλοι οι δεσμοί που ενώνουν τη μειονότητα της Βορείου Ηπείρου με την πατρίδα μας. Το ελληνικό κράτος αντιδρά σε όλα αυτά με ένα ηχηρό και εντυπωσιακό τίποτα.
Ψελλίσματα, μισόλογα, κούφιες, ψοφοδεείς ανακοινώσεις σε τιποτένια χαρτιά.
Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική γειτονιά γεμάτη ύαινες και αρπακτικά και η ελληνική κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών, ακολουθώντας την τακτική της... αψόγου στάσεως.
Η παρακμή και η ανικανότητα καλύπτονται πίσω από τους τύπους.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]