Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα Ζάεφ σε Ουγγαρία για Γκρουέφσκι: Μην δώσετε καταφύγιο σε εγκληματίες


Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ κάλεσε σήμερα την Ουγγαρία να μην χορηγήσει «καταφύγιο σε εγκληματίες» και να «σεβαστεί τη διεθνή πρακτική», αποφεύγοντας να φιλοξενήσει ένα καταδικασμένο άτομο σε ένα κράτος δικαίου σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Νωρίτερα, η ουγγρική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι έλαβε αίτημα ασύλου από τον πρώην πρωθυπουργό της πΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή και να εκτίσει ποινή διετούς φυλάκισης για διαφθορά.«Ο Νίκολα Γκρούεφσκι υπέβαλε αίτημα ασύλου στις αρμόδιες ουγγρικές αρχές», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

«Με δεδομένο ότι διετέλεσε πρωθυπουργός αυτής της χώρας επί δέκα χρόνια, για λόγους ασφαλείας, οι ουγγρικές αρχές επέτρεψαν στον κύριο Γκρουέφσκι να υποβάλει αίτημα ασύλου και να ακουστεί», ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο Ορμπάν.

Η ουγγρική ανακοίνωση διαβεβαιώσε ότι το αίτημα ασύλου του Γκρούεφσκι θα εξεταστεί «σε αμιγώς νομική άποψη».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μηπως στην Ουγγαρια εχει τιποτα επιχειρησεις ο γεννιτσαρος;

    Και μηπως αυτη η "διωξη" ηρωοποιει τον Γκρουεφσκι στα ματια των σκοπιανων;

    Αφου πηγε κοντρα στον Ζαεφ και καταφερε να ξεφυγει απο τις μυστικες υπηρεσιες που υποκεινται

    στον τελευταιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]