Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταφέραμε και μπήκαμε στις 10 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου


Στο Top 10 των χωρών που θεωρούνται πιο επικίνδυνες για τους τουρίστες για το 2018 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun που αναφέρεται σε διάφορες έρευνες.

Σύμφωνα με τις έρευνες από τα World Economic Fund και World Risk Report, η Ελλάδα βρίσκεται στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για να προκληθεί κάποια φυσική καταστροφή.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα, βρίσκεται στη 10η θέση (τελευταία δηλαδή) στο Τop 10 με τους λιγότερους ασφαλείς προορισμούς από άποψη εγκληματικότητας.

Ενώ, στους μη ασφαλείς προορισμούς από άποψη φυσικών καταστροφών η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση, με αποτέλεσμα αυτός να είναι, όπως δείχνει και η έρευνα, ο μεγαλύτερος φόβος όσων δεν επισκέπτονται τη χώρα μας.

Στον ίδιο κατάλογο με τις επικίνδυνες χώρες, βρίσκονται εκτός από την Ελλάδα η Ταϊλάνδη (δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος), η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ιορδανία.


Την πρωτιά συνεχίζει να κατέχει η Νότια Αφρική, η οποία είναι λιγότερο ασφαλής χώρα για να την επισκεφτεί κανείς από άποψη εγκληματικότητας.

Στo Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές, την πρώτη και τη δεύτερη θέση κατέχουν η Ιαπωνία και το Βιετνάμ αντίστοιχα.

To Top 10 των χωρών με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα


To Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές


ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]