Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάς (όχι και τόσο) ελλήνων επαιτών


Με την αποποινικοποίηση της επαιτείας ανοίγει ο δρόμος των επενδύσεων. Θα μοσχοπουλήσουν τα ακορντεόν και οι μελόντικες!

Tι σημαίνει Αριστερά: να ενθαρρύνεται η επαιτεία και να δημεύεται η ιδιωτική περιουσία. Αυτό το συμπέρασμα δεν είναι «αυθαίρετο», σαν τα κτίσματα που χαρατσώνονται επί δεκαετίες, πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και νομιμοποιούνται για να κηρυχθούν παράνομα μόλις καούν, αλλά προκύπτει από τα δεδομένα.

Την προηγούμενη Τετάρτη στη Βουλή, η οποία λειτουργεί σαν βιομηχανία παραγωγής ανθελληνικών νόμων, έγινε δεκτή η τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την αποποινικοποίηση του εγκλήματος της επαιτείας.

Η επαιτεία μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πταίσμα. Τώρα είναι ελεύθερη!

Σίγουρα, μόλις εγκρίθηκε το νομοσχέδιο, οι επαίτες Ασίας, Αφρικής, Βαλκανίων, Λατινικής Αμερικής αλλά και Ανταρκτικής, άμα λάχει, έσπευσαν να κάνουν τα χαρτιά τους σε ημεδαπή ΜΚΟ για να έρθουν στην Βαλχάλα του ζητουλισμού.


Ήταν που ήταν καμένη και τσουρουφλισμένη από τη μιζέρια η καθημερινότητα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα κέντρα των πόλεων, τώρα θα μετατραπεί σε ακόμα πιο... αποσταγμένη κόλαση. Εμ, τι περίμενες, μανδάμ; Ο κόραξ όταν ανοίξει το ράμφος του θα ηχήσει σαν τον Παβαρότι ή τον Μάριο ντελ Μόνακο; Κρα θα κάνει ο κόραξ. Με ΣΥΡΙΖΑ θέλεις να γίνεις Ελβετία; Μπανγκλαντές και πολύ είναι κι αν το φτάσεις. Για να γίνεις Ελβετία θέλεις Καποδίστρια. Τώρα τσάκω τους επενδυτές με τα ακορντεόν και πορεύσου εν ειρήνη (για όσο καιρό θα στην επιτρέπουν).

Επιπλέον, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Ακορντεόν - Μελόντικα 2018» ο ΣΥΡΙΖΑ εντάσσει και το περιουσιολόγιο, μη τυχόν και μείνουν αφορολόγητα καμιά εικόνα του 1900, τα στέφανα κι οι βέρες των προπαππούδων και των προγιαγιάδων και τα ποτήρια του κρασιού με το οικόσημο του βασιλικού οίκου.

Η τροπολογία του ζητουλισμού ήταν παραχωμένη στο υπερψηφισθέν νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο τροποποιεί τη νομοθεσία αναφορικά με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.

Ήτοι, θα στα φορολογούν όλα μέχρι να κατασχεθούν και να πας φυλακή, κακούργε, που τόλμησες να έχεις ψιλοκοκό αντικειμενάκια, αντί να τα ρευστοποιήσεις για να αυξηθεί το μηνιάτικο του Καρανίκα.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]