Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αλβανία αρνείται νεκροψία του Κατσίφα από έλληνα


Οι αρχές της Αλβανίας διεμήνυσαν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ότι δεν θα επιτραπεί στην ελληνική πλευρά να στείλει Έλληνα ιατροδικαστή

Ξεκάθαρη και συνεχής ήταν η άρνηση των αλβανικών αρχών στο αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομίας από Έλληνα ιατροδικαστή.

Οι αλβανικές Αρχές διεμήνυσαν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ότι δεν θα επιτραπεί στην ελληνική πλευρά να στείλει Έλληνα ιατροδικαστή έτσι ώστε να υπάρξει και μια δεύτερη έκθεση, πλην αυτής των ιατροδικαστών αρχών της γείτονος. Όπως μετέδωσε το Open TV, οι γονείς του 35χρονου έλαβαν συνεχόμενα «όχι» ως απάντηση.

«Οι ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το συμβάν της Κυριακής, δεν το επιτρέπουν» απάντησαν οι Αλβανοί στο αίτημα των οικείων του Κατσίφα έτσι ώστε να πάρουν τη σορό του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ως πού φθάνουν άραγε τα ανθρώπινα δικαιώματα κατ' αυτούς τους γελοίους που μας πιπιλίζουν το μυαλό περί “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, αν ένας αθώος νέος άνθρωπος και μάλιστα μειονοτικός (μέσα στην ίδια του την πατρίδα! -άλλο πιπίλισμα καραμέλας αυτό το περί δικαιωμάτων των μειονοτήτων, των οποίων όμως η επίκληση πραγματοποιείται α λα κάρτ!), δεν έχει δικαίωμα στη ΖΩΗ, τη ζωή του;
    Η Αλβανία πρέπει να συρθεί στα διεθνή δικαστήρια για την “προμελετημένη” και εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, κατά τεκμήριο αθώου, που το μόνο έγκλημα του ήταν ότι κρατούσε ένα όπλο, με το οποίο όμως δε σκότωσε κανέναν. Και τα δύο σημεία του σώματος στα οποία πυροβολήθηκε, ειδικά το μέτωπο, δείχνουν ότι πυροβολήθηκε από ελάχιστη απόσταση ή εξ επαφής. Εκτός από εγκληματίες είναι και βλάκες όσοι τον δολοφόνησαν! Και πρέπει να πληρώσουν γι' αυτή τη δολοφονία.
    Όχι όλα στις καλένδες, για όταν θα “εγερθεί” ο ελληνισμός. Έγερση είναι και το να πραγματοποιούνται τα συγκεκριμένα βήματα που απαιτούν κάθε φορά οι ενάντιες στον ελληνισμό ενέργειες και καταστάσεις. Σκύψε και σκύψε και πάλι σκύψε γινόμαστε ένα με το χώμα και μας μένει μόνον η ελπίδα της έγερσης, που όμως έτσι δεν έρχεται ποτέ!
    Και η πρώτη μας απαίτηση από την ξεχαρβαλωμένη εθνικά και πολιτικά κυβέρνηση είναι να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από την Αλβανία η σορός του ηρωικού παλληκαριού να εξετασθεί από Έλληνα πραγματογνώμονα ιατροδικαστή.
    Οι γονείς ας φροντίσουν να συντηρηθεί η σορός σε ψυγείο, μέχρι να γίνει αυτό.
    Ή ας απαιτήσουν να σταλεί άμεσα στην Ελλάδα στους συλλόγους Βορειοηπειρωτών. Νομίζω ότι έχουν αυτό το δικαίωμα.
    Και αν μερικοί "δράκουλες" εκτίθενται σε λαϊκό προσκύνημα και κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνονται στην "ουρά" (του διαβόλου) να (τον) "προσκυνήσουν", να δείτε τι έχει να γίνει αν η σορός αυτού του ήρωα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα!
    Αλλά που να τολμήσει η "λαοπρόβλητη" κυβέρνηση Τσίπρα κάτι τέτοιο. Αυτή σκυλεύει, διά των "οργάνων" της, το γενναίο παλληκάρι ακόμα και νεκρό. Αλλ' εστι καιρός ΝΕΜΕΣΕΩΣ και ίσως είναι κοντά!

    Υ.Γ. Το σχόλιο αυτό υποβλήθκε πάλι προς ανάρτηση, ελαφρά συμπληρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]