Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βγαίνουν "μαχαίρια" στους ΑΝΕΛ με αφορμή τις Πρέσπες


Όσο πυκνώνει τις "απειλές" και τα τελεσίγραφα προς την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, αρχίζουν και βγαίνουν από τα συρτάρια τα "μαχαίρια" στους ΑΝΕΛ.

Δύο "όχι"

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διαχώρισε χθες και επισήμως τη θέση του από τον Π. Καμμένο για το Μακεδονικό, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος διάκειται θετικά στη συμφωνία, σημειώνοντας μάλιστα , βάζοντας "φωτιά" σε σενάρια μεταπήδησής του στον ΣΥΡΙΖΑ πως η στάση των ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών, τον κάνει να αισθάνεται λίγο έξω από τους ΑΝΕΛ και λίγο... παγωμένα.

Διαφωνία με τον Π. Καμμένο σχετικά με την διακήρυξή του ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση για να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εξέφρασε και ο Κώστας Ζουράρις.

Ο Κ. Ζουράρις, δεν έχει διαφορετική προσέγγιση από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στα της συμφωνίας μεν ( δεν προτίθεται δηλαδή να την ψηφίσει) αλλά διατηρεί ...μεθοδολογικές επιφυλάξεις.

Εξ' ού και προχθές ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να ρίξουν οι ΑΝΕΛ την Κυβέρνηση για να μην περάσει η Συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.


Κατσίκης: Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας

Δεδομένης της "κομματικής πειθαρχίας" που τόνισε ο Π. Καμμένος ότι θα επιβάλλει στους βουλευτές του για την "ρίψη" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κύριο ερώτημα είναι εάν και ποιοι θα συμμορφωθούν στις "επιταγές" του προέδρου τους.

Ήδη σήμερα το πρωί, ο σφοδρός πολέμιος της Συμφωνίας των Πρεσπών, βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να υποβαθμίσει την διαφοροποίηση του Θ. Παπαχριστόπουλου, λέγοντας χονδρικώς, ότι αποτελεί "προσωπική του άποψη" και πως όταν έρθει η ώρα θα σεβαστεί την κομματική πειθαρχία.

"Ο κ.Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές διαφορετική άποψη από αυτήν του κόμματος, ποτέ όμως δεν διέρρηξε τις σχέσεις του με το κόμμα" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ διερωτώμενος εάν ο Θ. Παπαχριστόπουλος είναι ικανός να εμποδίσει την απόφαση Καμμένου για απόσυρση της εμπιστοσύνης του στην Κυβέρνηση, απάντησε "όχι".

Παπαχριστόπουλος: «Εγώ ούτε μισή σταγόνα δεν θα ρίξω στον μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης»

Ανοιχτό άφησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ εάν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Στην ερώτηση «στην περίπτωση που περάσει η συμφωνία πάτε ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα επέμεινε ότι «θα παλέψω μέχρι τέλους να μην πέσει η κυβέρνηση».

«Η άποψή μου είναι ότι το θέμα της πΓΔΜ θα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και καιρό. Κύριος εχθρός μας είναι ο Ερντογάν και όχι η FYROM, έχει μια διαφορετική άποψη ο Καμμένος. Είναι λάθος κάποιος να δημιουργήσει κρίση για να πέσει η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εγώ ούτε μισή σταγόνα δεν θα ρίξω στον μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης. Ο Καμμένος δεν πρόκειται να παίξει με αυτή την κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ειδες Πανουλη που οδηγει η αλαζονεια και η προδοσια;

    Εχετε συμμαχησει ολοι οι απατεωνες ωστε να "παλεψετε μεχρι τελους για να μην πεσει η

    κυβερνηση" και οχι βεβαια για να μην ξεπουληθει το ονομα της Μακεδονιας στους

    Σλαβοβουλγαρους, αφου το "βασικο προβλημα" μας ειναι οι τουρκοι ,και ας προδιδεται η

    Ιστορια και το εδαφος της Μακεδονιας!!

    Υπαρχει ομως ενα παραδοξο με τους απατεωνες ,Πανουλη!!

    Οσο επικινδυνος ειναι ο καθε απατεωνας πολιτικος απεναντι σε εναν λαο,αλλο τοσο

    επικινδυνος ειναι ο ενας απατεωνας για τον αλλον!!

    Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις την ηλιθιοτητα σου:

    Επεσες στα "4", πουλησες ψευτοπατριωτισμο,πουλησες φυκια για μεταξωτες κορδελες και στο

    τελος πεταγεσαι στον καλαθο των αχρηστων!

    Προδωσες,ξεφτυλιστηκες ,εγκαταλειπεσαι!!

    Ποσο εξυπνος αισθανεσαι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνετε, όπου και να μεταπηδήσετε την προσοδοφόρα καρέκλα εσείς δεν βλέπετε.
    Μια παράκληση, Σκοπιανό ζήτημα παίδες, όχι "Μακεδονικό", εμείς δεν έχουμε πρόβλημα στην Μακεδονία μας, άλλοι πάνε να το δημιουργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]