Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Έδιωξαν» με προαγωγή τον επικεφαλής εσωτερικής ασφάλειας στην Γερμανία


Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Χανς-Γκέοργκ Μάασεν από τη θέση του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Γερμανίας.

Ο Μάασεν, που κατηγορήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ακροδεξιάς στο Κέμνιτς, θα αναλάβει ανώτερη θέση στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το μέλλον του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος κρίθηκε σε συνεδρίαση που έγινε στην Καγκελαρία, στην οποία εκτός από την Μέρκελ μετείχαν και οι αρχηγοί των άλλων δύο κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, Αντρέα Νάλες και Χορστ Ζεεχόφερ.

Η Μέρκελ είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον Μάασεν από την θέση στην οποία βρίσκεται από το 2012, μετά την ενδοκυβερνητική κρίση που προκάλεσε, όταν Την διέψευσε, δηλώνοντας ότι στο Κέμνιτς της Σαξονίας δεν υπήρξε «ανθρωποκυνηγητό» μεταναστών από ακροδεξιούς.

Την αποπομπή του ζήτησε και μάλιστα με επιμονή και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, ενώ στήριξη στο πρόσωπό του εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος είναι και ο πολιτικό προϊστάμενός του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]