Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας κοντά στο γήπεδο της Καλαμάτας.
Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος, κοντά σε στέκι οπαδών της ομάδας της Καλαμάτας, στην οδό Καλλιπάτειρας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο - και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του - δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν.

Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.

Ο βουλευτής νοσηλεύεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας και πως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, «φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».


Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Βέβαια, με την υπάρχουσα πόλωση του πολιτικού σκηνικού και με την τάση της κυβέρνηση να βλέπει ακροδεξιούς παντού, ακόμη και στην περίπτωση που ο βουλευτής θα έπεφτε από το πεζοδρόμιο θα ισχυριζόταν ότι τον έσπρωξε κάποιος ακροδεξιός. Το γεγονός όμως, αυτό καθεαυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και έχει την δική του βαρύτητα, αφού καταδεικνύει τον "ορίζοντα" στους υπάρχοντες πολιτικούς (κυβερνητικούς ή μη). Γι αυτό τον λόγο υπήρξαν άμεσες δηλώσεις από όλους τους... "ενδιαφερομένους".

Κωνσταντινέας μετά την επίθεση: «Το μίσος φέρνει μίσος»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, εξερχόμενος του νοσοκομείου που νοσηλεύτικε μετά την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή προχώρησε σε δηλώσεις φορώντας κολάρο.

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι «Μεσόγειος», ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και τους αστυνομικούς.

«Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του… Πρέπει να σταματήσουν αυτά», σημείωσε.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση κοντά στο γήπεδο της Καλαμάτας από περίπου 30 αγνώστους. Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε πέντε συλλήψεις.



Μαξίμου: Οι φασίστες θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης

«Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους

«Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους» τονίζει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως θα ενισχύσει τους αγώνες και τις πρωτοβουλίες του ενάντια στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, ενάντια στη φασιστική βία και τους εκφραστές της.

ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Πέτρος Κωσταντινέας

Την απερίφραστη καταδίκη της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμάτα ο βουλευτής Πέτρος Κωσταντινέας.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση πως «τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων κοντά στο γήπεδο της Καλαμάτας. Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος, κοντά σε στέκι οπαδών της ομάδας της Καλαμάτας, στην οδό Καλλιπάτειρας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Την αγανάκτηση των πολιτών από τα ψέμματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε όλα τα καίρια θέματα και ιδιαίτερα στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας μας, την αντιμετωπίζουν πλέον (ευτυχώς) αρκετοί πουλημένοι ΒΟΛΕΥΤΕΣ στις περιφέρειές τους. Και επειδή είναι ανεύθυνοι, την βαφτίζουν ΟΛΟΙ οι δειλοί αλήτες εθνοπροδότες πολιτικάντηδες, πολύ βολικά ακροδεξιά και φασισμό. Φασισμός όμως είναι στην χειρότερη μορφή του το ότι περιφρονούν την θέληση του Ελληνικού λαού σε σημαντικά ζητήματα και λειτουργούν με απέραντο θράσος με το δόγμα "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ"...ξεπουλώντας το Ελληνικό ΄Εθνος. Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις ίσως ισχύει η ρήση "το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" και όσοι έχουν το θάρρος και την δύναμη ΠΡΕΠΕΙ να πλακώνουν στο ξύλο περισσότερους ΠΡΟΔΟΤΕΣ σε κάθε ευκαιρία. Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύλο είναι και το να "μαυρίσει το μάτι τους" να βρουν ξηφοδέλτιο του κόμματος τους στην κάλπη. Για το ονοματάκι των βολευτών της Μακεδονίας, δεν το συζητάμε, ούτε ένας σταυρός! Έτσι "πληρώνονται" όπως τους αξίζει για τη σταύρωση του Ελληνικού λαού, χάριν του μηνιαίου οχταχίλιαρου και βάλε. Και μη πει κανείς ότι οι βολευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδεολόγοι, οποιασδήποτε ιδεολογίας! Δύο θεούς έχουν και τους προσκυνάνε, αν και άθεοι: ΧΡΗΜΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ, γιατί κι αυτή η δεύτερη ΧΡΗΜΑ φέρνει. Εξουσιολάγνοι και μαμμωνολάτρες. Ο συνδυασμός που σκοτώνει. Όχι αυτούς, τον ελληνικό λαό!

      Διαγραφή
  2. Αν τον χτυπούσαν 30 άτομα δεν θα ήταν σε αυτήν την κατάσταση! Να σταματήσουν να παριστάνουν τα θύματα για να τους λυπηθούμε και να σταματήσουν να διχάζουν τον κόσμο! Τον Χατζηδάκη 2 τον έδειραν και τον έκαναν ασήκωτο!
    Κανένα μνημονιακό βολευτή δεν πρόκειται να λυπηθώ! Μακάρι να έχουν το τέλος που τους αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο."

    Ωραιο το παραμυθακι ,αλλα δεν πειθει κανεναν!

    Αυτη η προσπαθεια του Συριζα να γινει ΕΝΑ με την Δημοκρατια και οποιος αντιτιθεται σε αυτην την

    ιδεα να ετεροπροσδιοριζεται ως "φασιστας", μαλλον γελοιοποιει ακομα περισσοτερο τους συριζαιους!

    Διοτι οι ιδιοι οι συριζαιοι κανουν τα στραβα ματια στους "αντιφασιστες" του αναρχικου χωρου!

    Πως ειναι δυνατον να πιστευεις στην Δημοκρατια και να αποδεχεσαι την αναρχια;

    Γιατι οι "δημοκρατικοι" συριζαιοι αποδεχονται τον φασισμο των αναρχικων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι πλέον έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το πράγμα, το μόνο που φοβούνται οι νεοταξίτες, είναι αυτό που δαιμονοποιούν, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το απαξιώσουν, δηλαδή την άνοδο του εθνικισμού! Επιπλέον, και η ΝΔ τους δίνει στήριξη, γιατί γνωρίζουν ότι και οι ίδιοι είναι υποψήφιοι για ξύλο στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]