Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί αλλάζουν τώρα τους "επιτυχημένους" στην κυβέρνηση;


Πριν από λίγες μέρες δεν έφταιγε κανείς για τους 91 νεκρούς. Μάλιστα είχε ο λαός τη διαβεβαίωση, ότι τα ίδια μέτρα θα έπαιρναν σε παρόμοια κατάσταση

Μετά τον Κουφοντίνα και ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια, Χριστόδουλος Ξηρός, επιτυγχάνει ευνοϊκή μεταγωγή στις φυλακές Χαλκίδας από τον Κορυδαλλό, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών, όπως λέει το Υπουργείο του υπερήφανα παρελαύνοντος στην Βόρεια Κορέα, Κοντονή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η "αναδιοργάνωση" ξεκινά από την ευνοϊκή μεταχείριση δύο κατά συρροήν δολοφόνων. Σύμπτωση, θα μας πουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι.

Πώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι μια κυβέρνηση δυτικής χώρας -και υποτίθεται δημοκρατικής-, δείχνει ιδιαίτερη εύνοια σε έναν καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια, ως κατά συρροήν δολοφόνο, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση. Ποιο κύρος και ποια σοβαρότητα μπορούν να εκπορευθούν από τους ιδεολογικούς συντρόφους αποτρόπαιων πράξεων;

Πριν από λίγες μέρες δεν έφταιγε κανείς για τους 91 νεκρούς. Μάλιστα είχε ο λαός τη διαβεβαίωση, ότι τα ίδια μέτρα θα έπαιρναν σε παρόμοια κατάσταση. Και ο Τσίπρας συμφώνησε. Τι μεσολάβησε και τώρα φταίνε οι αρχηγοί Αστυνομίας και Πυροσβεστικής και συνταξιοδοτούνται; Αλλάζουν τους επιτυχημένους;

Ο Τόσκας είχε "αποκαλύψει" πως υπήρχαν στοιχεία για εμπρησμό στην πυρκαγιά του Μάτι. Και μπλογκ ύποπτης χρηματοδότησης έγραφαν την επομένη ότι βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί. Εγκεφαλοκαμένα κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για επιχείρηση αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Πέρασαν πολλές μέρες… κι ακόμη τα "στοιχεία" δεν τα δημοσιοποιούν. Γιατί; Δεν υπάρχουν;

Πού έφτασε η θρασύτητα, ακριβής μίμηση μεθόδων Ερντογάν. Οι Αλβανοί δεν επιτρέπουν στην Σερβία να πετούν τα αεροπλάνα της στην δική της επικράτεια! Διαμαρτύρονται με θυμό: «Σερβικά στρατιωτικά αεροσκάφη θα γίνονται ορατά από αύριο να πετούν πάνω από τους δήμους που κατοικούνται από αλβανικό πληθυσμό, δηλαδή στο Πρέσεβο, στη Μέντβεντζα και στο Μπουγιάνοβατς».

Και ο ελληνικός στρατός από… ευγένεια αποφεύγει να περνά από μειονοτικά χωριά στην Θράκη!
Έτσι δεν είναι, κύριε υπουργέ Άμυνας;



Για ξεροκεφαλιά του Τσίπρα κάνει λόγο γερμανική εφημερίδα, παρόλο ότι αριστεροφέρνει. Μιλάει για ξεροκεφαλιά, επειδή δεν ξέρει ότι ο άθλιος παλαιοκομματισμός του ΣΥΡΙΖΑ, με παντελή αδιαφορία προς τον ελληνικό λαό, και με αποκλειστικό κίνητρο το προσωπικό όφελος του καθενός, μέσω ύπαρξης του κόμματος, οδηγεί την Ελλάδα σε νέα περιπέτειες, ίσως χειρότερες κι από το 2015.

Γράφει η FAZ, ότι τελειώνει και η προνομιακή μεταχείριση για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών. «Η ΕΚΤ θα σβήσει τις ελπίδες των Ελλήνων να συμμετάσχει η χώρα τους έστω και για λίγους μήνες στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της κεντρικής τράπεζας (QE)».

Η εφημερίδα αποδίδει τις αποφάσεις της Ευρωτράπεζας στην "ξεροκεφαλιά" του Έλληνα πρωθυπουργού: «Υποσχέθηκε στους Έλληνες ότι στις 20 Αυγούστου θα τελειώσουν οριστικά τα […] προγράμματα διάσωσης. Το ότι η Ελλάδα θα μπορεί να κινείται εφεξής αυτόνομα, αμφισβητείται πλέον, καθώς οι επισκέψεις ελέγχου από πλευράς των θεσμών θα συνεχιστούν».

Χρόνια φωνάζω, ότι είμαστε τελευταίοι σε εισπράξεις τουριστικού συναλλάγματος, στην Μέση Ημερήσια Δαπάνη, στα 70 περίπου ευρώ. Και παραπλανούν τον κόσμο, μιλώντας για αριθμό τουριστών. Η Μέση Κατά Κεφαλήν Δαπάνη στην Ελλάδα, για μια εβδομάδα, από τα 746 ευρώ το 2005, έπεσε σε 616 ευρώ το 2012 και σε 485 ευρώ πέρυσι.

Αυτές οι εισπράξεις καλύπτουν τα έξοδα ύδρευσης, αποχέτευσης, υποδομών, υπηρεσιών;

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]