Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν παίρνει και... μισάωρη εκπομπή στην τηλεόραση!


Στην 30λεπτη τηλεοπτική εκπομπή θα επεξηγούνται οι δραστηριότητες του προέδρου «μαζί με τα οφέλη, τις μεθόδους και τις αρχές του»

Έγινε... Σουλτάνος, αλλά δεν του φτάνει: ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πέρα από όλες τις άλλες εξουσίες που συγκέντρωσε, θα αποκτήσει και τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο ίδιος την Κυριακή, ο Τούρκος πρόεδρος θα αποκτήσει σύντομα 30λεπτη τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό τουρκικό κανάλι ΤRT κατά την οποία, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Sozcu, θα επεξηγούνται οι δραστηριότητες του προέδρου «μαζί με τα οφέλη, τις μεθόδους και τις αρχές του».
Το διάταγμα προβλέπει επίσης ότι η εκπομπή θα είναι περισσότερο «θεσμική».

Στην Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν επέλεξε κάτι παρόμοιο με εβδομαδιαίες εμφανίσεις του στην τηλεόραση, αφού υπάρχουν ήδη πρόθυμοι στο να αυτοπροσδιοριστούν ως υπηρέτες του καθεστώτος. Και αυτοί οι πρόθυμοι βρίσκονται τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον χώρο της δημοσιογραφίας. Και, είναι λογικό να επιλέγουν τον αυτοεξευτελισμό τους κάποιοι που κινούνται αυστηρά στα πλαίσια ικανοποίησης των προσωπικών τους στόχων στον χώρο της πολιτικής, η οποία έχει διασυρθεί σε απίστευτο βαθμό τα τελευταία χρόνια των μνημονίων. Όμως, ο προσωπικός αυτοεξευτελισμός κάποιων που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοσιογράφοι, βάλλει ανεπανόρθωτα και κατά της δημοσιογραφίας, η οποία αποτελεί τον τέταρτο άτυπο θεσμικό πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος... που έχει πλέον μετατραπεί σε στυγνό καθεστώς, που εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των κυβερνώντων όσο και των "άλλων" δυνάμεων που κινούνται εντός και εκτός της Ελλάδας.

Και είναι πραγματικό ανέκδοτο, για πολλά γέλια, το ότι κάποιοι βρήκαν πράκτορες των ρώσων στην Ελλάδα, ενώ την ίδια στιγμή -είναι κοινή άτυπη παραδοχή- πως άλλες χώρες έχουν βρει ή έχουν τοποθετήσει τους "δικούς" τους ανθρώπους στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα την τελευταία, αυτή των Τσίπρα - Καμμένου. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν θα επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα, να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα για τον τρόπο λειτουργίας και τους πραγματικούς σκοπούς των αποφάσεων και των νομοθετημάτων των ελληνικών κυβερνήσεων στον καιρό των μνημονίων... Κυβερνήσεις με ηθική Ερντογάν και αποτελεσματικότητα Τσαουσέσκου...

Γ.Μ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]