Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιλντιρίμ: Δεν μπορούμε να δεχθούμε την στάση της Ελλάδας για τους «8»


Τη διαβεβαίωση ότι η απόφαση για πάγωμα της συμφωνίας με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών, δεν πρόκειται να επηρεάσει την συμφωνία με την Ε.Ε. έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, ο κ. Γιλντιρίμ σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV και αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε:
«Ως γείτονάς μας αυτό που έκανε η Ελλάδα δεν είναι δυνατό να το αποδεχτούμε (σ.σ. την απελευθέρωση των "8"). Κάνουμε μεγάλο αγώνα. Δεν ταιριάζει στις σχέσεις καλής γειτονίας να αφήνεις ελεύθερους αυτούς τους γκιουλενιστές που έγιναν αιτία να πεθάνουν και να τραυματιστούν τόσοι άνθρωποι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος ενάντια σε τούτη τη χώρα. Αλλά σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Υπάρχει μία διμερής συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα και μία με την Ε.Ε. Εμείς τη διμερή συμφωνία επανεισδοχής παγώσαμε. Θέμα αναστολής της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ε.Ε. δεν τίθεται».
Σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής ακτοφυλακής, το πρακτορείο ΙΗΑ μεταδίδει ότι από 1η Ιανουαρίου – 5 Ιουνίου συνελήφθησαν στις τουρκικές ακτές 10.236 παράνομοι μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν στα ελληνικά νησιά και 10 έμποροι.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]