Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία ίσως αγοράσει ρωσικά Su57, εάν ακυρωθεί η πώληση των αμερικανικών F35


Η Άγκυρα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει από τη Ρωσία μαχητικά αεροσκάφη Su57, σε περίπτωση που ακυρωθεί η πώληση των αμερικανικών F35 στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Yeni Safak.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα της γείτονος, η στρατιωτική-αμυντική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, που επισφραγίστηκε με την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην Άγκυρα στις 3 Μαΐου, ίσως επεκταθεί και στον τομέα των μαχητικών αεροσκαφών.

Υπενθυμίζεται πως η Τουρκία ισχυρίζεται πως έχει αποκτήσει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα S400 τον περασμένο Δεκέμβριο, πυροδοτώντας τη σφοδρή αντίδραση των ΗΠΑ, με το σκεπτικό ότι οι S400 ήταν ασύμβατοι με τα αμυντικά συστήματα του ΝΑΤΟ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]