Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραπληροφόρηση και λαϊκισμός στην υπηρεσία της παραπλάνησης


Δεν γνωρίζω αν οι μέθοδοι χειραγώγησης του ελληνικού λαού, που ακολουθούνται σήμερα, είναι προϊόντα συμβουλών αλλοδαπών ή ιθαγενών "ινστρουχτόρων", σίγουρο όμως είναι πως σε πολλά σημεία κρίνονται επιτυχείς. Το αποτέλεσμα είναι να βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση.

Είχα γράψει στην αρχή της κρίσης ένα σημείωμα με τίτλο "ξέρουμε τι δεν θέλουμε, αλλά δεν ξέρουμε τι θέλουμε". Αρκούμαστε στην άρνηση των Μνημονίων και την απομάκρυνση των εκπροσώπων των δανειστών μας, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν πρότεινε κάτι συγκεκριμένο, ως προς το τι θα συμβεί μετά.

Μόνον το κομμουνιστικό κόμμα παρουσίασε πρόταση, για ίδρυση σοβιετικού κράτους, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ άλλοι μεν έχουν τον ίδιο στόχο, άλλοι δεν υπηρετούν τον καπιταλισμό επιχειρώντας να το αποκρύψουν με διάφορα τεχνάσματα. Μέχρι που μας λένε, ότι όταν υπογράφουν τα αντιλαϊκά και αντιαναπτυξιακά μέτρα… κλαίνε!

Πολλές φορές καταντούμε θύματα οικονομολόγων και οικονομολογούντων, οι οποίοι εκφράζουν προσωπικές απόψεις ταυτισμένες με το ιδεολογικοπολιτικό τους πιστεύω, καλυμμένες με τον μανδύα των ειδικών, φερόντων ακαδημαϊκούς τίτλους. Όμως, όσοι είναι οι οικονομολόγοι στην Ελλάδα, τόσες είναι και οι απόψεις. Η οικονομία -φυσικά και η πολιτική- δεν είναι θετική επιστήμη ώστε τα συμπεράσματά της να είναι έγκυρα, δοκιμασμένα σε εργαστήριο -που και σ’ αυτήν την περίπτωση υπάρχουν αμφιβολίες- αλλά στηρίζεται σε λογικά δεδομένα.

Εδώ βρίσκεται και ο κίνδυνος. Πόσοι από όσους εκφέρουν απόψεις ή γνώμες, είναι σε θέση να γνωρίζει τι σχεδιάζουν στα γραφεία τους οι δανειστές μας; Ποιος είναι βέβαιος, ότι οι δημοσιευμένες πληροφορίες είναι έγκυρες, ώστε επ’ αυτών να γίνουν λογικές αναλύσεις και στη συνέχεια να υπάρξουν σωστές προτάσεις; Οι ίδιοι οι δανειστές μας δεν είναι αυτοί που το 2009 διαβεβαίωναν την υφήλιο ότι η ελληνική οικονομία έχει σταθερές βάσεις, ενώ ένα χρόνο μετά, οι ίδιοι μας έστειλαν στο ΔΝΤ;

Οδηγούμαστε λοιπόν σε σύγχυση, προκειμένου να μας περάσουν τα μηνύματα που θέλουν. Η πλέον χρησιμοποιούμενη μέθοδος είναι η αγαπημένη του Γκαίμπελς. Με διαρροή ανώνυμων πληροφοριών, δημιουργείται για το μέτρο που πρόκειται να ληφθεί η πλέον άσχημη εικόνα στο κοινό, ώστε όταν αυτό ανακοινωθεί επίσημα -με σαφώς μικρότερες επιπτώσεις- ο λαός να νιώσει ανακούφιση. Όταν φερ’ ειπείν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων κατά 20 λεπτά, θα βομβαρδιστούμε με πληροφορίες ότι η αύξηση θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Όταν ανακοινωθεί η επίσημη, θα νομίσουμε ότι έχουμε και κέρδος.

Αυτό όμως που βλέπουμε ιδιαίτερα στις μέρες μας είναι ο αποπροσανατολισμός. Η απόσπαση δηλαδή της προσοχής μας, όχι στο κύριο γεγονός, αλλά σε άλλο ήσσονος σημασίας. Με κατακλυσμό πληροφοριών που δεν είναι τόσο σημαντικές, μας αιχμαλωτίζουν σε θέματα δευτερεύοντα, απασχολούμαστε με αυτά, και μας διαφεύγει το κύριο.

Ακριβώς τις ημέρες που έπρεπε να στρέψουμε την προσοχή μας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, μια στρατηγικής επιχείρησης, που όπως όλες οι στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του κράτους, το κύριο θέμα είναι ποιος ενέπνευσε τον Φ. Κουβέλη να δημιουργήσει θέμα εκ του μη όντος, με την δήθεν προμήθεια γαλλικών φρεγατών. Η ΔΕΗ πάντως, πέρασε απαρατήρητη.

Ίσως δεν είναι τυχαίο, ότι κατά τις παραμονές λήψης σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του λαού, κάποιο δευτερεύον γεγονός θα επισκιάσει το σημαντικό. Οι "ινστρούχτορες" εκμεταλλεύονται στο έπακρον το γεγονός, ότι ο ελληνικός λαός φύσει συναισθηματικός υπόκειται εύκολα σε παραπλάνηση.
Η χρήση του συναισθήματος αποτελεί παμπάλαιο μέθοδο προκειμένου να προκληθεί σύγχυση στη λογική ανάλυση και στην κριτική σκέψη των ατόμων. Και τότε είναι εύκολο να εμφυτευτούν στο υποσυνείδητο ιδέες, προσδοκίες, φόβοι, αλλά και να οδηγηθούν οι μάζες σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, οι οποίες υπηρετούν τα σχέδια του Συστήματος. Και πολλοί, θα νομίζουν ότι το πολεμούν.

Μακεδών
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Και στον παγκόσμιο κομμουνισμό πως θα ΠΑΜΕ εάν κάθε κράτος έχει τις δικές του μονοπωλιακές επιχειρήσεις;
    Και στον παγκόσμιο κομμουνισμό πως θα ΠΑΜΕ , εάν δεν περάσουν ΟΛΕΣ οι κρατικές εθνικές επιχειρήσεις ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΘΝΙΚΗ και ΑΤΟΜΙΚΗ , στα χέρια ΕΝΟΣ παγκόσμιου κράτους;
    (Πριν το παγκόσμιο προηγείται το Ευρωπαϊκό. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο να κατακτηθεί!Αυτό ήταν και το διεθνσιτικό όραμα του Καλλέργη! Αυτό ήταν και είναι και το όραμα των άλλων κομμουνιστών)

    Είμαστε οι πρώτοι δυτικοευρωπαίοι που “λόγω χρέους” παραχωρούμε τα πάντα όλα στους “δανειστές”. Έπονται τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη.

    Μην κοιτάτε ποια εταιρεία (όνομα) εξαγοράζει τις Ελληνικές και άλλες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, αλλά ποιος την χρηματοδοτεί!
    Ποιοι είναι αυτοί που κατέχουν τις μετοχές αυτής της εταιρίας, αυτό έχει σημασία!
    Τα πολλά ονόματα των εταιριών είναι για να μας παραπλανούν! Για να φαίνεται πως υπάρχει καπιταλιστικός ανταγωνισμός ενώ ουσιαστικά είναι ανύπαρκτος!
    Παγκόσμια μονοπώλια ολιγοπώλια που όσο πάνε και ...
    τα πάντα όλα στους τραπεζίτες!
    Αυτοί θα είναι και οι εκπρόσωποι του παγκόσμιου κομμουνιστικού καθεστώτος!
    Παγκόσμιος κρατικο μονοπωλιακός καπιταλισμός στα πλαίσια της πρώην ΕΣΣΔ!
    Αυτός ήταν και αυτός είναι ο κομμουνισμός! Καπιταλισμός που όσο προχωρά γίνεται κομμουνισμός! Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος! Για αυτό και οι κομμουνιστές ωρύονται πως το μέλλον μας δεν είναι ο φασισμός αλλά ο κομμουνισμός. Ξέρουν οι προπαγανδιστές τι βάζουν στο στόμα των χρησίμων ηλιθίων!

    Οι τραπεζίτες εξάλλου το δικαιούνται διότι αυτοί χρηματοδότησαν τον Εγκελς τον μαρξ λενιν τροτσκι και τα άλλα τέρατα δολοφόνους αριστερούς με σκοπό να λεηλατήσουν τα ανατολικά κράτη, πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες!
    Το κατάφεραν με πόλεμο!
    Τώρα βρήκαν άλλο κόλπο αφού το παλιό ξέφτισε!
    Το παγκόσμιο ΧΡΕΟΣ!

    Έπειτα είναι αυτοί (σορος κλπ.) που προωθούν τον κομμουνισμό σήμερα παγκόσμια.
    Είναι όλοι αυτοί οι τραπεζίτες στα χέρια των οποίων μέσω του κατασκευασμένου χρέους περνούν όλες οι εθνικές οικονομίες (μέσα παραγωγής ήτοι γη και εργοστάσια και μονοπωλιακές επιχειρήσεις)! Δυσκολεύονται στις ιδιωτικές ατομικές ιδιοκτησίες αλλά και εκεί καλά τα πάνε με τους φόρους όπως ακριβώς και ο Λένιν. Ο παρανοϊκός δολοφόνος τροτσκι ήθελε σκληρότερα μέτρα! Έτσι ήρθε ο Στάλιν!
    Αναμείνατε στο ακουστικό σας ...
    Όσοι αντιδρούν είναι ήδη κακοχαρακτηρισμένοι ως δεξιοί εθνικιστές φασίστες ναζιστές εχθροί του λαού και στην πυρά με την σύμφωνη γνώμη του “πάνσοφου” λαού!!!
    Ολοταχώς λοιπόν προς την παγκόσμια κοινοκτημοσύνη τον παγκόσμιο κομμουνισμό!
    Για αυτό και οι εν Ελλάδι ελληνόφωνοι κομμουνιστές τα παραχωρούν όλα στους τραπεζίτες.
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ,
    ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε, μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Όταν ο παγκόσμιος πλούτος κατά το 90% είναι συγκεντωμένος σε 13 οικογένειες, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την έννοια "κομμουνισμός", που στην πιο "αγνή" της μορφή, σημαίνει άπαντα τα αγαθά και ο πλούτος ισομοιρασμένα σε όλους. Βεβαίως αυτό το σύστημα δεν επιτεύχθηκε ποτέ στη γη ούτε μπορεί να επιτευχθεί, εκτός αν οι άνθρωποι αγκαλιάσουν την του Χριστού Αγάπη.
      Το σύστημα που προσπαθεί να εγκαθυδρίσει η ΝΤΠ είναι μια στυγνότατη δικτατορία, όπου το 99% των ανθρώπων (και όχι όλων όσων ζουν σήμερα, γιατί η ΝΤΠ έχει δηλώσει ότι μόνον 500 εκ. επιθυμεί ως κατοίκους της γης, γιατί τόσοι της χρειάζονται!) να ζουν και να εργάζονται ως δούλοι (πνευματικά και βιολογικά)προς όφελος του 1% των ανθρώπων.
      Αν και η λέξη κομμουνισμός μου είναι πολύ απεχθής, για τα όσα αρνητικά κουβαλάει μέσα της από ιστορική και ιδεολογική άποψη, ωστόσο το σύστημα που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει η ΝΤΠ με καμία λογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομμουνισμός.
      Σου συμβαίνει κάποιο μπέρδεμα εννοιών, που με τα συχνά σου σχόλια το μεταδίδεις και σε άλλους. Καλό για σένα θα είναι να ξεκαθαρίσεις κάποιες βασικές έννοιες και με αυτό δεν επιχειρώ καθόλου να σου κάνω τον "δάσκαλο". Το ξεκαθάρισμα των εννοιών όμως είναι η αρχή της σοφίας.

      Διαγραφή
  2. Ασε σε παρακαλώ τον Χριστιανισμό κατά μέρος. Πουθενά δεν λέει ο Ιησούς Χριστός μας δολοφόνησε τον αδελφό σου για να του αρπάξεις την περιουσία του. Μην τα συγχέεις. Μην μπερδεύεις το φώς με το σκοτάδι. Εάν αγκαλιάσουμε “όλοι την αγάπη του Χριστού μας” , τότε δεν θα επιζητούμε τον επίγειο παράδεισο δια μέσου της κοινοκτημοσύνης των υλικών αγαθών, αλλά τον επουράνιο αδιαφορώντας για την γήινη ισοκατανομή …

    Μάλλον έχεις ακούσει τα περί κοινοκτημοσύνης και λες αφου όλα θα είναι κοινά, εκεί παραπέμπει ο πανούργος αυτός όρος , αρα θα είναι και ισοκατανεμημένα. Ετσι δεν είναι; Για να σε βοηθήσω λιγουλάκι. Πως θα τα ισομοιράσεις – ισοκατανήμεις εάν δεν έρθουν πρώτα , τα πάντα όλα , στην κατοχή σου; Για άσε το μυαλό σου να πετάξει σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν αυτοί οι ”δεκατρείς” αποκτήσουν τα πάντα όλα , φτιάξουν μια εταιρία και μοιράσουν από μία μετοχή στον κάθε έναν από τα “δέκα δισεκατομμύρια” παγκόσμιο πληθυσμό, θα επιτύχουν την κοινοκτημοσύνη που ονειρεύεσαι πως υπάρχει στον τέλειο θεωρητικό κομμουνισμό; Επειτα θα μοιράζουν μερίσματα ανάλογα με τα κέρδη της παγκόσμιας μίας και μοναδικής εταιρείας…
    Για περιέγραψε μου εσύ ένα άλλο σύστημα παγκόσμιας ισοκατανομής του πλούτου, εάν όχι αυτό;

    Kοινοκτημοσύνη δεν σημαίνει και συνιδιοκτησία; Ιδιοκτησία εξ’αδιαιρέτου με την υψηλή κυριότητα να ανήκει στο παγκόσμιο κομμουνιστικό κόμμα και δή στον ισόβιο γενικό γραμματέα. Και αυτά στην ιδανική του μορφή…
    Και τώρα σε ερωτώ. Τι θα προτιμούσες ένα σπιτάκι με ένα κηπάκι όλο δικό σου – όπως έχει η τουλάχιστον είχε η πλειονότητα των Ελλήνων που δεν ησαν τεμπέληδες– η να είσαι συνιδιοκτήτης με άλλους δέκα χιλιάδες σε μια τεράστια πολυκατοικία του 1.000.000 μ2;
    Πολλαπλασίασε τα νούμερα με κάτι εκατομμύρια και σε πληθυσμό και σε έκταση. Λάβε υπόψη σου τον Ανθρώπινο παράγοντα και την υλιστική κοινωνία (τον επίγειο υλιστικό παράδεισο) που προτάσσει σε αντιδιαστολή με την ιδεαλιστική δεξιά η αριστερά και τότε ίσως καταλάβεις γιατί ο μάρξ και ο λένιν ονόμασαν χρήσιμους ηλίθιους όσους πιστεύουν στον κομμουνισμό!
    Από την μια τους λένε γίνε τυχοδιώκτης δολοφόνησε , άρπαξε τον πλούτο των άλλων γίνε αφεντικό στα ξένα εργοστάσια και από την άλλη μου λές οταν θα τον αποκτήσεις μοιράσου τον εξίσου σαν να είσαι Aγιος! Μα όποιος είναι Aγιος δεν σκοτώνει. Αυτός που σκοτώνει ο δολοφόνος ΔΕΝ γίνεται να είναι και Ανθρωπος που τον ενδιαφέρει ο διπλανός του και η ισοκατανομή. Πόσο μάλλον Ανθρωπος Του τριαδικού θεού μας.Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις την παγίδα;

    Κοινοκτημοσύνη υπάρχει και στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας...

    Και μόνο που συζητούμε για αυτήν την επαίσχυντη δολοφονική απάνθρωπη αντίχριστη ανθελληνική ιδεολογία πολύ της είναι.

    ΠΑΜΕ όμως παρακάτω…
    Από τον κάθε έναν σύμφωνα με τις δυνατότητες του, στον κάθε έναν σύμφωνα με τις ανάγκες του, στην παγκόσμια διεθνιστική αντίχριστη κοινωνία, στο τελικό ανώτατο στάδιο του κομμουνισμού; Είναι αυτός ο τελικός στόχος; Εφόσον είναι ας μη παραπονιόμαστε
    που πληρώνουμε τον κάθε “παράτυπο μετανάστη” , εμείς όλοι οι Ελληνες που έχουμε κάποια εισόδηματα η κάποια ιδιοκτησία ατομική και εθνική , δηλαδή δυνατότητες , σε όσους ξενόφερτους ταξικούς αδελφούς μας δεν έχουν…
    Την αρχή για την παγκόσμια διεθνιστική αντιρατσιστική αντίχριστη κομμουνιστική κοινωνία την κάνουμε ναι η όχι;

    Οσο για το τι είναι ο κομμουνισμός , λές πως ξέρεις , εάν όμως ήξερες πραγματικά τι είναι θα ήξερες και ποίος ο σκοπός του και ποίοι τον δημιούργησαν.
    Θα γνώριζες πως δεν ισχύει τίποτα περί κοινοκτημοσύνης και άλλες χαζομάρες για αγαθούς αμόρφωτους συνανθρώπους μας που αναφέρεις και πως ο σκοπός του είναι ακριβώς το αντίθετο! Η καταστροφή του Χριστιανικού πολιτισμού και η αρπαγή της παγκόσμιας εξουσίας με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, μετατρέποντας τους πολίτες σε πληβείους σε ηλεκτρονικούς σκλάβους έρμαια στις ορέξεις των εξουσιαστών.
    Για περισσότερες πληροφορίες ,
    “Η μαύρη βίβλος του κομμουνισμού , Υπόγειες σιωνιστικές διαδρομές” για αρχή ...
    Ισως σε βοηθήσει να βοηθήσεις και άλλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικονομία: Δουλεύουμε όλοι για το κράτος ναι η όχι;
    Εννοείται εκτός των εκατοντάδων (κρυφών και φανερών ) χιλιάδων κρατικών υπαλλήλων ΚΑΙ μέσω φορολογίας. Που δεν είναι φορολογία είναι κάτι πολύ χειρότερο , ακόμα και απο την Τουρκοκρατία. Είναι σκλαβιά και δήμευση της όποιας περιουσίας μας έχει απομείνει για να πληρώνουμε ΤΟ ΧΡΕΟΣ που όλο και ανεβαίνει διότι έτσι μεθοδεύτηκε. Δεν έτυχε πέτυχε!

    Για να μην κλέβει όμως κανείς το παγκόσμιο σοσιαλιστικό κράτος που προωθεί η σοσιαλιστική διεθνής ,

    (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82),

    η οποία αποτελεί μετεξέλιξη της κομμουνιστικής Α,Β΄ Διεθνούς (μαρξ εγκελς τροτσκι λενιν που υπήρχε από το 1876) εφηύραν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!

    Οι γνώσεις και ιδίως ο συνδυασμός αυτών είναι που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε προς τα που μας πάνε. Εάν εσυ είσαι σοφός μην δίνεις σημασία στα παρακάτω αλλά σε αυτά που λένε στην τιβι οι παντογνώστες αριστεροί ...που δεν κυβέρνησαν!

    ΓΑΠ- Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση

    https://www.youtube.com/watch?v=ZIUofqQCm-s

    Κούλης για την εξάλειψη της φοροδιαφυγής , για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων ηλεκτρονικό χρήμα στο 70% των συναλλαγών.
    ΚΚΕ: Τα πάντα όλα , όλες οι πληρωμές με ηλεκτρονικό χρήμα.

    (Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει και κάνει και “αντιιμπεριαλιστική” αντιπολίτευση στους κομμουνιστές που κυβερνούν! Από όλα έχει ο μπαξές και μπλε “””“φιλελε δεξιούς””””” κομμουνιστές έτοιμους να κυβερνήσουν και αριστερούς !
    Kαι ρουβίκωνες για τους δρόμους και ερυθρά τάγματα εφόδου για τους ανυπάκουους και την προστασία της βουλής άμα ξεφύγει το πράγμα την ώρα που ψηφίζονται τα μνημόνια!!!)


    Κατάλαβες τώρα γιατί κυνηγάνε τον κουλουρά και τον καστανά;
    Διότι κλέβει το παγκόσμιο σοσιαλιστικό κράτος της κοινοκτημοσύνης όπου τα πάντα όλα είναι κοινά και ΔΕΝ σου ανήκει ΤΙΠΟΤΑ!
    ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!!!

    Εγώ λοιπόν που λέω πώς οι φόροι είναι σκλαβιά , η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εργασία για το κράτος είναι ακόμα χειρότερη σκλαβιά ήτοι ο κομμουνισμός , μπερδεύω τον κόσμο η εσύ που προσπαθείς να μας αποδείξεις πως ...το γνωστό κομμουνιστικό ανέκδοτο με τον γάιδαρο που πετάει;

    Δεν νομίζω να έχεις και αμφιβολίες για όλα τα υπόλοιπα μη οικονομικά θέματα. Διότι εάν έχεις απλά απάντησε ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ που έβρισκαν τα τεράστια χρηματικά ποσά που απαιτούνταν

    Η ίδρυση της Β` Διεθνούς
    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=873908


    για να συντονίσουν και να προωθήσουν τις παγκόσμιες κομμουνιστικές επαναστάσεις τους οι αριστεροί , “που ως εκ θαύματος” εξεκίνησαν καταστρέφοντας τα Χριστιανικά ορθόδοξα βασίλεια (ως το δικό μας) και αυτοκρατορίες ως Ρωσία... για το καλό του εργάτη , για να απελευθερώσουν τον εργάτη απο τα ΟΜΟΕΘΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ αφεντικά του!


    Οχι άλλο δούλεμα κύριε! Οι Ελληνες χορτάσαμε απο σανό. Ηρθε η ώρα να φάει και η αντίχριστη ανθελληνική νομενκλατούρα που μας πίνει το αίμα με το μπουρί της σόμπας...
    Είδες τι ωραία που τα έλεγαν οι σύντροφοι για την Ελληνική αστική τάξη;
    Τώρα ας τα λουστούν όσοι τους πίστευαν!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Εγώ δε μίλησα για κοινοκτημοσύνη, αλλά για ισοκατανομή του παραγόμενου πλούτου μιας χώρας. Και υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό και που δεν είναι καθόλου μα καθόλου βίαιοι. Αν δεν τους έχεις σκεφτεί, αναζήτησε τους τώρα.

      Διαγραφή
  4. ΙΣΟΙ - και εξ’ αυτού ισοκατονομή - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ “ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ”; ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΙΣΑ; ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΙΣΑ “ΣΤΟΝ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ”; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ;

    ΑΣΕ , ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. Από τον κάθε έναν …στον κάθε έναν …και λοιπά και λοιπά…
    Είναι πανούργα η αριστερά για να πέσει σε χονδροειδή σφάλματα …ισοκατανομής!

    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

    Ξεφεύγω από το θέμα αλλά ,
    Ο μοναδικός λόγος που απαντώ είναι διότι η προπαγάνδα της αριστεράς έχει φέρει εκτός των άλλων δεινών και αυτά που είναι ΜΗ αναστρέψιμα υπο κανονικές συνθήκες:

    “Ξύπνα ραγιάαααααα. Λέτε να επαναληφθούν τα γεγονότα με το "Γρηγορόπουλο":
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/04/blog-post_28.html

    Το πιο πιθανό από όλα είναι να θέλουν , οι γνωστοί άγνωστοι , να αγανακτήσουμε και να ζητήσουμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Δηλαδή να ζητήσουμε μια χούντα για να μας προστατέψει από αυτό που η ίδια η αριστερά δημιούργησε.
    Υπ’ οψιν πως η χούντα που θα θελήσουν να φέρουν δεν θα έχει καμία σχέση με την γνωστή. Θα είναι κατακόκκινη για να προχωρήσουν και όλα τα υπόλοιπα που ήδη έχουν ξεκινήσει με τους προηγούμενους και τους νυν! Κανονική δηλαδή λεηλασία της ατομικής και εθνικής περιουσίας μας . Υποχρεωτική παραχώρηση της ατομικής μας ιδιοκτησίας “στους λαθρομετανάστες της γουολ στρεετ” ! Ότι δηλαδή δεν μπορούν ειρηνικά να περάσουν οι σημερινοί και οι επόμενοι “δημοκράτες” κυβερνήτες. Μεταξύ αυτών και την πώληση της ιστορίας μας και των εδαφών μας . Πάγια επιδίωξη της αριστεράς από τότε που έκανε την επίσημη εμφάνιση της , εδώ και εκατό τουλάχιστον χρόνια , στα Ιερά αυτά Ελληνοχριστιανικά χώματα.

    Η αριστερά το έβελεπε ως ΔΙΚΑΙΟ να περιθάλψουμε "όλους της γης τους κολασμένους" , διότι δεν φταίνε αυτοί αλλά… οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι! Οποιαδήποτε άλλη άποψη – πλην της δια της βίας της αριστεράς υποχρεωτικής φιλοξενίας των “προσφύγων” – ήταν ΑΔΙΚΗ!!!

    Οσο δίκαια είναι τα παραπάνω εάν συμβούν , όσο δίκαια είναι αυτά που “απολαμβάνουν” οι κάτοικοι της πλατείας Βάθης σε σχέση με τους κατοίκους της Εκάλης που προωθούν την λαθρομετανάστευση και αν το θέλεις επειδή και αυτοί , της Εκάλης , μικρά θύματα είναι σε σχέση με τους πραγματικά μεγάλους υπεύθυνους “κατοίκους της Γουολ στρεετ” που τα προκαλούν όλα αυτά , άλλο τόσο δίκαιο είναι και αυτό που λές για ισοκατανομή.
    Τα προοδευτικά βουτυρόπαιδα- “καλόπαιδα” της Εκάλης εμφανίζονται αλληλέγγυα και δίκαια. Όμως , τα ΑΔΙΚΑ συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού συστήματος εξυπηρετούν – έστω και άθελα τους !
    Οι δε κάτοικοι της πλατείας Βάθης και του Αγίου Παντελεήμονα , ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ , εμφανίζονται ως οι ΑΔΙΚΟΙ , οι κακοί δεξιοί φασίστες!!!

    Και να στο εξηγούσα (δεν είναι προσωπικό το θέμα ) πρίν συμβούν όλα αυτά που τώρα συμβαίνουν , ακόμα και εάν ήσουν κάτοικος της πλατείας Βάθης , θα το καταλάβαινες; ΟΧΙ!
    Το άδικο θα το είχα “εγώ” , ο δεξιός , ότι και εάν έλεγα. “Εσυ”, ο αριστερός , το δίκαιο!

    Προσπάθησε τώρα να σκεφτείς γιατί δεν θα το καταλάβαινες και εάν το βρείς τότε θα κατανοήσεις γιατί είναι ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ να συζητάμε για ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ.
    Προσπάθησε να σκεφτείς ποίοι το έβαλαν στο κεφάλι μας ως δίκαιο αίτημα , ποίοι το προωθούν και το προπαγανδίζουν και ποίοι πραγματικά βρίσκονται πίσω από αυτό!

    Καληνύχτα Ελλάδα !
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ “ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΕΕΤ”, ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ …ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]