Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φήμες για εκβιασμό και περιορισμό Γκιούλ από τον Ερντογάν


Μια περίεργη είδηση που “εξαφανίστηκε”

Οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία, για νυχτερινή επίσκεψη, με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγού Ακάρ, και του εκπροσώπου του Τούρκου Προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν, στο σπίτι του του Αμπντουλάχ Γκιούλ με στόχο να τον αποτρέψουν από την κάθοδό του στις εκλογές, ως υποψηφίου της Αντιπολίτευσης.

Η είδηση εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του γνωστού δικτύου Huber Turk, και στη συνέχεια κατέβηκε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στρατηγός Ακάρ, υπήρξε συμμαθητής του πρώην Προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιούλ.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης έχουν αρχίσει αιτιάσεις για πολιτικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών από την πλευρά του Ταγίπ Ερντογάν.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από αυτή την χωρίς προηγούμενο παρέμβαση, και αναφορικά με το εάν ο πρώην Πρόεδρος της Τουρκίας, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

HellasJournal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]