Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ θα εμβαθύνουν την οικονομική συνεργασία με την Τουρκία


Η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίθερ Νάουερτ, δήλωσε ότι η διοίκηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σκοπεύει να εμβαθύνει την οικονομική συνεργασία με την Τουρκία.

«Οι αμερικανικές εταιρείες δεσμεύονται στην τουρκική αγορά και οι επενδύσεις τους στην Τουρκία συνέβαλαν στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή», ανέφερε. Μάλιστα, ξεχώρισε ειδικά τη σφαίρα των αεροπορικών μεταφορών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ως παράδειγμα της συνεργασίας είναι η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας ‘Turkish Airlines’ να αγοράσει 25 αεροσκάφη τύπου Boeing 787-9 Dreamliner με τη δυνατότητα να παραγγελθούν ακόμη πέντε τέτοια αεροσκάφη και να προβεί, επίσης, σε αγορά κινητήρες της General Electric Corporation για αυτά.

Η αξία αυτών των συμβάσεων υπερβαίνει συνολικά τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Θα βοηθήσουν στη δημιουργία πάνω από 25 χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Οι συμβάσεις αυτές υπογραμμίζουν την αναπτυσσόμενη οικονομική αλληλεπίδραση μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας», δήλωσε η Νάουερτ.

Βαλκανικό Περισκόπιο


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]