Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμιστές μαχητές σε σπίτια Κούρδων μεταφέρει η Τουρκία στο Αφρίν!


Το μακροχρόνιο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής με τον εποικισμό των περιοχών που οι Τούρκοι ελέγχουν στην βόρεια Συρίας έθεσε σε εφαρμογή η Άγκυρα.

Πιο συγκεκριμένα σε μια περιοχή περίπου λίγο μεγαλύτερη από το Λουξεμβούργο η Τουρκία μεταφέρει 162.000 πρόσφυγες από την Συρία, οι οποίοι εδώ και χρόνια ζουν στην νότια Τουρκία.

Αν και ο αριθμός των μεταφερόμενων προσφύγων φαίνεται μικρός σε σχέση με τα συνολικά 3,57 εκατ. προσφύγων από την Συρία που η Τουρκία φιλοξενεί η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια νέα φάση του εμφυλίου στην Συρία, την σταδιακή δημιουργία μιας νέας πολιτικής οντότητας στην βόρεια Συρία που θα είναι υπό την προστασία και τον έλεγχο της Τουρκίας.

Εκτός από τους Σύρους πρόσφυγες σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκία αποδέχτηκε στα εδάφη που ελέγχει στην βόρεια Συρία και τους αντάρτες που εγκατέλειψαν την Γκούτα και την Ντούμα στην Δαμασκό πρόσφατα.

Πρόκειται για μερικές δεκάδες χιλιάδες αντάρτες και τις οικογένειες τους οι οποίοι προέρχονται ακόμα και από ακραίες Ισλαμικές ομάδες και οργανώσεις. Τα άτομα αυτά έχουν ήδη μεταφερθεί στην πόλη Al Bab και στην περιοχή του Αφρίν την οποία πρόσφατα κατέλαβε η Τουρκία.

Ειδικότερα για την τελευτά περιοχή, οι Κούρδοι που πρόσφατα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στο Αφρίν καταγγέλλουν ότι οι Τούρκοι μεταφέρουν σε αυτά και εγκαθιστούν στα σπίτια των Κούρδων τους Ισλαμιστές μαχητές από την Γκούτα και την Ντούμα αλλάζοντας κατά αυτό τον τρόπο την εθνολογική σύνθεση της περιοχής.

Η πολιτική αυτή είναι διαχρονική και ουσιαστικά πρόκειται για την εφαρμογή μιας κοινωνικής και εθνολογικής μηχανικής με στρατηγικό στόχο την δημιουργία μιας φιλικής προς την Άγκυρα εθνολογικής νέας οντότητας σε μια νέα μελλοντική Ομοσπονδιακή Συρία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]