Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Που ήσασταν εδώ και 7 χρόνια;”: Κατά της Δύσης ο Γιλντιρίμ για καθυστέρηση επίθεσης στην Συρία


Θετικά βλέπει η Τουρκία την επιχείρηση εναντίον της Συρίας δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ προσθέτοντας ωστόσο ότι χρειάζεται να γίνουν περισσότερα. Διερωτήθηκε που ήταν οι ΗΠΑ και οι συμμαχικές δυνάμεις τα τελευταία 7 χρόνια που πέθαιναν άνθρωποι.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός μιλώντας στο έκτακτο επαρχιακό συνέδριο του ΑΚΡ στο Εσενλέρ είπε ότι βλέπουν ‘ως θετικό βήμα’ την επιχείρηση εναντίον της Συρίας και διερωτήθηκε εάν έρχεται στο μυαλό τους η ανθρωπότητα μόνο όταν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα. “Εδώ και 7 χρόνια πεθαίνουν άνθρωποι, που ήσασταν;”, είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ανέφερε “ότι το ποταπό καθεστώς της Συρίας δολοφόνησε με χημικά όπλα παιδιά και αθώους ανθρώπους. Ξαφνικά χώρες που βλέπουν τον εαυτό τους ως συνείδηση της διεθνούς κοινότητας ανέβασαν τη φωνή τους”, είπε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]