Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και παρακάλια τώρα για τους αιχμαλώτους


Τώρα «θυμήθηκε» η κυβέρνηση -διά στόματος Δημήτρη Τζανακόπουλου- να ζητήσει από την Τουρκία να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους κρατούνται ακόμη οι δύο στρατιωτικοί.

Μάλιστα, κάνει αυτή την κίνηση, που περισσότερο παραπέμπει σε... παράκληση, έναν μήνα μετά την ομηρία των στελεχών, ενώ αυτό θα έπρεπε να είχε ζητηθεί από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αρκετά επιφυλακτικός όσον αφορά την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων αξιωματικών πριν από την Κυριακή του Πάσχα. «Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση για το Πάσχα, αλλά δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε» δήλωσε.
Πάντως, ο κ. Τζανακόπουλος κάλυψε πλήρως τον Πάνο Καμμένο για τη σκληρή ρητορική που συχνά χρησιμοποιεί απέναντι στους Τούρκους.

Όσο αφορά την Αγκυρα, συνεχίζει να συντηρεί τεχνητά την ένταση στο Αιγαίο βάζοντας και πάλι στο στόχαστρο το Καστελόριζο, καθώς οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεσμεύουν παράνομα την περιοχή νότια του νησιού για άσκηση με πραγματικά πυρά τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η κίνηση εντάσσεται στις γενικότερες τουρκικές προκλητικές κινήσεις στο Αρχιπέλαγος με τη δέσμευση μεγάλων περιοχών για ασκήσεις με πραγματικά πυρά ή για ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, όπως έγινε και τις προηγούμενες ημέρες με τον εγκλωβισμό του Καστελόριζου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]