Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα Ερντογάν στην Ευρώπη: Θα «πακετάρουμε» τους γκιουλενιστές, οπουδήποτε και αν βρίσκονται


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπεραμύνεται της επιχείρησης της MIT στο Κόσοβο που είχε ως συνέπεια τη σύλληψη γκιουλενιστών.

«Θα πακετάρουμε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και βρίσκεται» δήλωσε ο Ερντογάν σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet.

Μιλώντας σε συνεδρίαση του AKP, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην επιχείρηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας στο Κόσσοβο, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν έξι μέλη του δικτύου Γκιουλέν και μεταφέρθηκαν στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν ανέφερε επίσης πως στόχος της κυβέρνησης είναι να αυξηθεί ο αριθμός των φίλων της χώρας.

Για την οικονομία, ο Ερντογάν τόνισε ότι η Τουρκία έχει πετύχει υψηλή ανάπτυξη και το 2018 θα κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για τους διεθνείς επενδυτές.

«Έχω κακά νέα γι' αυτούς που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις ισοτιμίες σαν μπαμπούλα για να τρομάξει ο λαός μας», είπε ο Ερντογάν και συμπλήρωσε: «Για μια ακόμη φορά η Τουρκία θα χαλάσει τα παιχνίδια που παίζονται εναντίον της με την υψηλή ανάπτυξη που θα επιτύχει το 2018».

Για την επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών στο Κόσοβο και τη σύλληψη των γκιουλενιστών, ο πρόεδρος του Κοσόβου, Ραμούς Χαραντινάι καρατόμησε τον υπουργό Εσωτερικών και τον επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για την επιχείρηση της απέλασης των έξι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την Πέμπτη στο Κόσοβο για σχέσεις με σχολεία που χρηματοδοτούνται από την κίνηση του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]