Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χουριέτ: Ξαφνικά «βρέθηκαν» στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στο κινητό ενός εκ των δύο Ελλήνων


Δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς εντοπίστηκε ούτε αν πρόκειται για το κινητό του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη ή του λοχία Κούκλατζη - Οι Τούρκοι «ρυθμίζουν» τα κινητά τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Χουριέτ, η οποία χθες αποκτήθηκε από τον όμιλο επιχειρήσεων Ντεμιρόρεν που θεωρείται προσκείμενος στον Ταγίπ Ερντογάν αλλά και το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στην εξωτερική κάρτα μνήμης του κινητού ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ των τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης, η έρευνα στα ψηφιακά δεδομένα των κινητών τηλεφώνων συνεχίζεται. Ωστόσο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προς το παρόν ως προς το τι ακριβώς ανακάλυψαν και τι εννοούν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης όταν αναφέρονται σε δήθεν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα.

Η είδηση μεταδόθηκε ως έκτακτο γεγονός από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι να οριστεί το δικαστήριο, οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν έγκλειστοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Η πρώτη αίτηση των δύο Τούρκων δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη απορρίφθηκε στις 5 Μαρτίου. Με βάση την τουρκική νομοθεσία νέα ένσταση των συνηγόρων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μπορεί να υποβληθεί ένα μήνα μετά, δηλαδή στις 5 Απριλίου, εφόσον στο μεταξύ δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως το κατηγορητήριο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα PIN οι τουρκοι πως τα βρηκαν και αποκτησαν προσβαση στα κινητα τους;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]