Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην πιο Σκοτεινή Ωρα, η πιο Φωτεινή Κυριακή


Αυτό που σου συνέβη προσωπικά και σε τρία χρόνια αριστερά έχασες σιωπηλά ότι είχες και δεν είχες, το κάνει ο Τσίπρας και στην Ελλάδα μας. Της παίρνει ότι έχει και δεν έχει και το πουλάει στους Ξένους. Φέρνει την χειρότερη συμφορά που ειδικά στα εθνικά θέματα είναι μη αναστρέψιμη. Πες ότι η οικονομία μπορεί θεωρητικά να ξαναπάρει σε άλλα τρία χρόνια τα πάνω της αληθινά και όχι στα μαγειρεμένα χαρτιά.. Τον εθνικό χώρο που χάνουμε ύπουλα και σιγά σιγά στο Αιγαίο και στη Θράκη, το όνομα της Μακεδονίας και ότι ζημιά φέρει αυτό στο μέλλον πως θα τα ανακτήσεις αν έχεις βάλει και την υπογραφή σου από πάνω; Όχι δα! Γι’ αυτό ξέρεις εσύ πού θα είσαι αυτή την Κυριακή, και τι πάει να πει.

«Δεν θα παραδοθούμε ποτέ» είναι η ιστορική απάντηση του Τσώρτσιλ στον Αδόλφο Χιτλερ στην πιο ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ για την Αγγλία κι όλη την Ευρώπη συν την ανθρωπότητα. Τότε που ο εχθρός έμοιαζε ανίκητος και υπό τον τρόμο του αφανισμού, πολλοί συμβούλευαν τον απομονωμένο Βρετανό ηγέτη να συνθηκολογήσει ρεαλιστικά… Τον έλεγαν μάλιστα «πολεμοκάπηλο» και «υπερπατριώτη» αν σας θυμίζει κάτι... Το επικό «θα πολεμήσουμε παντού, στις ακτές, στις πόλεις και στους δρόμους, μέχρι τέλους» θα μπορούσε να παραπέμπει στο δικό μας Μολών Λαβέ, ή στο Δαυίδ με το Γολιάθ και δείχνει ότι ιστορικά η «παράλογη αντίσταση» κόντρα στον πανίσχυρο αντίπαλο, δικαιώνεται πάντα.

Όλα αυτά που ξαναθυμήθηκε ο πλανήτης με την πρόσφατη ταινία «Η πιο Σκοτεινή ώρα» μας αγγίζουν και μας τώρα στον αγώνα που δίνεται για να μην ακρωτηριαστεί ο εθνικός κορμός της Ελλάδας από Αιγαίο και Κύπρο μέχρι Μακεδονία. Το Όνομα για το οποίο ο ελληνικός λαός στήνει πάλι περήφανη και αποστομωτική σύναξη, ενάντια στα σχέδια Τσίπρα που καταχειροκροτούμενος από τους ξένους δανειστές - διοικητές, ξεπουλά τα πάντα, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου: Όπως είδαμε τα Ιμια έχουν σιωπηλά παραδοθεί στην κυριαρχία της Τουρκίας και τα ελληνικά πολεμικά δεν πλησιάζουν καν, με τους υπουργούς μας να κάνουν… ατιμωτικές εκδηλώσεις στη ζούλα σαν λαθρομετανάστες. Τα ίδια έχουν στο πρόγραμμα με την Θράκη, το ‘δαμε όλοι στην επίσκεψη ντροπής του Ερντογαν.

Σε αυτή την πιο Σκοτεινή Ώρα της δίκης μας ελληνικής τραγωδίας που βιώνουμε υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα πανεθνικό βροντερό «ΟΧΙ δεν θα παραδώσουμε ποτέ το όνομα Μακεδονία» δεν είναι απλά συμβολικό. Πρέπει να στείλει σε όλους τους Ισχυρούς που έχουν αναθέσει άλλη μια βρώμικη δουλειά στους υπέρ πρόθυμους των Αθηνών, πως ότι κι αν συμφωνήσει η σημερινή κυβέρνηση, γίνεται ενάντια στην βούληση των Ελλήνων, παράνομα και συμμορίτικα. Εξού και δεν θα το αναγνωρίσουμε ποτέ, όσες τζίφρες κι αν έχουν μπει από κάτω.

Η επόμενη κυβέρνησή μας θα πρέπει να καταγγείλει την οποία προδοτική συμφωνία, σε ότι στάδιο και αν βρίσκεται, και να αναλάβει επιτέλους μια διεθνή πρωτοβουλία για να αποδείξει στους πάντες το αυτονόητο ιστορικά, ότι δηλαδή η χρήση της ονομασίας Μακεδονία από συμπαθείς κατά τα άλλα άσχετους Σλαβοαλβανούς είναι κανονική κλοπή, απείρως μεγαλύτερη κι από τα Ελγίνεια ! Η πανεθνική κραυγή «δεν θα παραδώσουμε το όνομα ποτέ των ποτών», θα κάνει τους Ξένους να καταλάβουν ότι τζάμπα χρυσώνουν τον σύγχρονο Εφιάλτη του Μαξίμου. Ότι κι αν δώσει θα το πάρουμε πίσω, θέλουν δεν θέλουν. Χρόνο πάντα έχουμε, τρεις χιλιάδες χρόνια μετράμε και βλέπουμε.

Το να πας εκεί την Κυριακή δεν είναι μόνο γιορτή της Δημοκρατίας ενάντια στο λυσσασμένο κράτος παρακράτος που διέβει κάθε Ρουβίκωνα τρομαγμένο από την Οργή των Ελλήνων. Είναι η δίκη μας υπογραφή, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ σε παράνομες, βάσει του διεθνούς δικαίου, μεθοδεύσεις και δεν θα παραδώσουμε ποτέ το όνομα Μακεδονία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους προδότες. Το λέμε όλοι τώρα, πάνω στην πιο Σκοτεινή Ώρα, εκεί στη πιο Φωτεινή Κυριακή.

Θ. Αναστασιάδης
"Πρώτο Θέμα"





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σωστά το λες, αρκεί η επόμενη κυβέρνηση μας να είναι κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι ανδρείκελων. Γιατί τα ανδρείκελα δεν μπορούν ούτε θέλουν "να καταγγείλουν την όποια συμφωνία σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται". Απλά, θα τη συνεχίσουν. Γι αυτό είναι πια ώρα να πούμε ένα αποφασιστικό ΟΧΙ, όχι μόνον σε προδοτική "συμφωνία", αλλά και στα εν Ελλάδι ανδρείκελα του διεθνούς κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]