Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τόσκας: Ο Ν. Κοτζιάς έλαβε απειλητική επιστολή, με μήνυμα «έχουμε 3 σφαίρες για σένα»


Στην καταγγελία ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έλαβε απειλητική επιστολή προς τον ίδιο και την οικογένειά του προχώρησε η Νίκος Τόσκας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε ότι στην επιστολή, την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, αναφερόταν «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα». Η επιστολή που εστάλη χθες ήταν ανυπόγραφη και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη από κάθε πλευρά» την επιστολή και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς όπως είπε, «είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα».

Ο Νίκος Τόσκας τόνισε ότι, «ο Νίκος Κοτζιάς κάνει με αριστοτεχνικές κινήσεις τις διαπραγματεύσεις, κάτω από τις εντολές του Πρωθυπουργού και το κλίμα δεν ορίζεται με τις δηλώσεις ακραίων, ούτε με απειλητικές επιστολές προς τον ΥΠΕΞ».

Αναφερόμενος και σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο η πρόεδρος του ακροδεξιού μορφώματος «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνα Παυλίδου, στο οποίο καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής, λέγοντας «Πάμε να τους τελειώσουμε… μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις»… και το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, σημείωσε ότι «αναζητούνται ποινικές ευθύνες». «Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Οι ακραίες φωνές οδήγησαν σε ακραία λάθη και τραγωδίες», σχολίασε σχετικά ο Νίκος Τόσκας.

Κληθείς να σχολιάσει τον Ρουβίκωνα, τις απειλές, σημείωσε ότι «οι απόψεις της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν και να εκφράζουν το εθνικό συμφέρον, όμως η δουλειά της κυβέρνησης είναι να διαπραγματεύεται μέσω διαλόγου».

«Οι ίδιοι οι Ρουβίκωνες λένε ότι έχουν πάνω από 100 συλλήψεις, ο Κ. Μητσοτάκης έχει κάνει ‘σημαία’ τον Ρουβίκωνα. Ας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει τις περιοχές αυτές, στις οποίες έχει βελτιωθεί το κλίμα, χωρίς να έχουν εξαληφθεί τα προβλήματα», είπε αναφορικά με τις εφόδους του Ρουβίκωνα.

«Είναι λάθος να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τα μεγάλα προβλήματα με τα μικρά που αφορούν σε κάποιους που πετάνε προκηρύξεις. Δεν μπορεί να φυλάσσεται κάθε κτήριο για να μην πάνε κάποιοι να ρίξουν προκηρύξεις. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, είτε λέγονται Εξάρχεια, είτε εθνικά θέματα», συμπλήρωσε.



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κυριοι ξεφτιλες του ΣΥΡΙΖΑ,

    οσο και αν αποσκοπειτε να φασιστοποιησετε το συλλαλητηριο και να

    αποενοχοποιειτε αυτους τους εθνομηδενιστες -τυπου Ρουβικωνα- που βαλλουν

    εναντιον ανθρωπων που ειναι διατεθειμενοι να υπερασπιστουν τα ιστορικα

    δικαια τους μεσω συλλαλητηριων,τοτε ειστε βαθια γελασμενοι!

    Οσο για τις "αριστοτεχνικες" πολιτικες κινησεις προδοσιας και

    αυτοεξευτελισμου σας , μας τις εχετε ηδη αποδειξει!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε τώρα να πιστέψουμε αν μας λένε αλήθεια ή ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε κύριε Τόσκα, στην ουσία είσαι ένας μικρούλης, που λέει μεγάλα ψέματα. Εσείς δεν βάζετε τάξη στην καθημερινότητα μας, αλλά είστε συνδημιουργοί ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, είστε οι εφευρέτες της κουκούλας και προστάτες όλων αυτών, των οποίων η κουκλουξάνικη κουκούλα αποτελεί μέρος του "εξοπλισμού" τους. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μη το γνωρίζει αυτό, από την εποχή που ήσασταν του 4% μέχρι και των ημερών μας, που αντί να κυβερνάτε, μας αλλάζετε τα φώτα, καθημερινά, εσωτερικά, εξωτερικά, υπόγεια και ανώγεια. Όλο μπούρδες και ψέματα. Προσπαθείτε μήπως να μας υπνωτίσετε; Το μόνο που λείπει για να δούμε είναι να πρωτοστατήσετε ακόμη και με τα συνθήματα όπως: "Ζήτω η κουκούλα, ζήτω ο Ρουβίκωνας, ζήτω η ανομία, ζήτω η αναρχία με τους αντεξουσιαστές". Γιατί να μη ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Αφού όλα αυτά τα "στοιχεία" αποτελούν την επιστημονική σας ανακάλυψη ότι "ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (και άι να χαθείτε) ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ". Πήγαινε κύριε Τόσκα στο δεύτερο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 4.2.,ΈΣΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ, ώρα κοντά στις 15... Εκεί να γνωρίσεις τι θα πει ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...Εκεί, για να καταλάβετε επιτέλους ότι τα πλέον εκατομμύρια με τις γαλανόλευκες δεν είναι και δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με εθνικιστές (δική σας καραμέλα) παρά μόνο με άξιους απογόνους του Λεωνίδα των Θερμοπυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]