Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Θα μείνουμε μέχρι το τέλος με τον Τσίπρα


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Καμμένος με δηλώσεις του ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς πως θα στηρίξει την κυβερνητική (αλλά όχι εθνική και λογική) πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων.
Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ: «Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με την κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι το τέλος της τετραετίας».

Με την τελευταία αυτή εξέλιξη προχωρά βέβαια και ο εθνικός διασυρμός της Ελλάδας, με άγνωστες συνέπειες γι αυτή καθεαυτή την χώρα. Είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως το χειρότερο πολιτικό προσωπικό βρέθηκε να υπάρχει και να αποφασίζει στο Κοινοβούλιο για τα πλέον κρίσιμα ζητήματα στη νεοελληνική ιστορία.

Για την επικείμενη εθνική ήττα και ταπείνωση την ευθύνη δεν φέρει μόνη της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης, η οποία "αμέλησε" να τονίσει -ως όφειλε- το εθνικά κρίσιμο του ζητήματος και να απευθυνθεί στους πρόθυμους κυβερνώντες πως δεν υπάρχει πλέον mea culpa ούτε και πολιτικές ευθύνες, αλλά αποκλειστικά ποινικές ευθύνες που θα οδηγήσουν σε δια βίου φυλάκιση όσους τολμήσουν να αγνοήσουν την βούληση και το σαφέστατο μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, ενώ προχωρώντας σε οποιαδήποτε συμφωνία παράδοσης του όρου Μακεδονία στα Σκόπια θα μειώσουν εθνικά -με ανυπολόγιστες μελλοντικές συνέπειες- την Ελλάδα...

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λοιπόν, παρά τα ήξεις αφίξεις των δηλώσεών του, αποφάσισε να παραβιάσει τις περιβόητες "κόκκινες γραμμές" του και να στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση των συγκυβερνώντων του εθνομηδενιστών. Προφανώς ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του δεν πήραν (ή αγνόησαν για τους δικούς τους λόγους) το μήνυμα της Θεσσαλονίκης για την επόμενη ημέρα...





 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Για να θυσιάζει έτσι το πολιτικό του μέλλον σημαίνει ότι τον "κρατάνε" βαρια-βαριά η ότι είναι "δικός τους" μέχρι μυελού οστέων. Εκτός αν νομίζει ότι ο ελληνικός λαός έχει τόσο αποβλακωθεί που, ύστερα από αυτή τη δήλωση θα τον ψηφίσει πάλι! Πράγμα αδύνατον, γιατί με αυτήν εκμηδενίζει το κεντρικό του αφήγημα, που ήταν αυτό του "Ελληνα πατριώτη"!!
    Υπάρχει όμως και μια δεύτερη ανάγνωση σε αυτή τη δήλωση. Να έχουν συμφωνήσει με τον Τσίπρα, ότι το φλέγον εθνικό θέμα θα το οδηγήσουν, άμεσα ή έμμεσα, σε αναβολή, προβάλλοντας ως δήθεν ισχυρό αίτημα την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, που στην ουσία είναι μία μπλόφα,εφ'όσον μόλις πάρουν το όνομα μπορούν να το αλλάξουν και πάλι. Τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο Ζάεφ δεν έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία για να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Συνεπώς αναβάλλουν, κοινή συναινέσει, με δήθεν υπεράσπιση των δικαίων της Ελλάδος(!) προσπαθώντας να διασωθούν και οι δύο με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Πανουλη,εισαι ιδεα!!

    Κανεις εντιμη συμφωνια με ανεντιμους;

    Τοτε εισαι και εσυ ανεντιμος!!

    Ξερεις ποια ειναι η ειρωνια ομως, Πανουλη;

    Και η ανεντιμοτητα του Αλεξη οπως και η δικη σου ειναι επικινδυνες για τον

    λαο μας!

    Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειστε επικινδυνοι ο ενας για τον αλλον!

    Ο Αλεξης μπορει να εχει παραγγειλει ηδη ελικοπτερο!

    Εσυ;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]