Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα συλλαλητήρια είναι η σπίθα που φέρνει φωτιά...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Στην συγκυρία των ημερών όπου η μεν κατοχική κυβέρνηση διαρρηγνύει τα ιμάτιά της περί "καθαρής εξόδου" απ΄ τα μνημόνια (πράγμα που είναι εκ των πραγμάτων καθαρή μπούρδα, εφ 'όσον οι "εφαρμοστικοί" αντισυνταγματικοί νόμοι της νέας Κατοχής θα εξακολουθήσουν να ισχύουν -έτσι σκοπεύουν- μέχρι το 2060),  οι δε διεθνείς απατεώνες-δανειστές απαιτούν υπογραφή
και νομοθέτηση και νέων "προαπαιτούμενων", ώστε άνετα να μπορεί κανείς να μιλάει για 4ο (ή 5ο;) μνημόνιο, και μάλιστα μνημόνιο χωρίς το κερασάκι της "χρηματοδότησης" ή της ελάφρυνσης του χρέους, το τελευταίο που θα ήθελε το σύστημα θα ήταν η επανενεργοποίηση του λαού, η αφύπνιση της λαϊκής αντίδρασης. Γιά όποιον λόγο. Για ο,τιδήποτε.

Εξ ου και η εκ των προτέρων προσπάθεια διαβολής, γραφικοποίησης, διακωμώδησης των συλλαλητηρίων με αφορμή το όνομα του κράτους των Σκοπίων.
Γι αυτό και προωθούν, γι αυτό και περιφέρουν από συστημικό κανάλι σε συστημικό κανάλι κάθε γραφικόν, κάθε φασίστα, κάθε ακροδεξιό, και κάθε κακομοίρη εθνικιστή που το παίζει μακεδονομάχος και υπερασπιστής των οσίων και ιερών.
Για να δείξουν ότι τέτοιοι είναι τάχα όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια, καίγοντας μαζί με τα ξερά και τα χλωρά, απαξιώνοντας εκ των προτέρων κάθε λαϊκή κινητοποίηση.

Χ@στηκαν οι πολιτικοί απατεώνες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης και για το όνομα, και για την Μακεδονία, και για το τί θέλει ο λαός.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σταθερότητα των καρεκλών τους.

Γιατί τί είναι τα συλλαλητήρια αν όχι έκφραση ανυπακοής;
Κι αυτήν την ανυπακοή θέλουν να την κάμψουν, να την σκοτώσουν πριν καν εκδηλωθεί.
Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν η ανυπακοή αρχίσει δεν θα περιοριστεί μόνον σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα (σωστό ή λάθος άσχετο), αλλά θα επεκταθεί και σε όλα τα ζητήματα της δημόσιας σφαίρας, και κυρίως σε όσα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά καταστρέφουν οικονομικά και πολιτισμικά την κοινωνία.
Θα επεκταθεί δηλαδή σε όλα εκείνα τα δωσιλογικά και προδοτικά που κρατούν στις καρέκλες τους οκτώ χρόνια τώρα τους απατεώνες των  μνημονιακών-κατοχικών κυβερνήσεων.

Κι αν ακόμα είναι λάθος ο λόγος για τον οποίο τώρα ο λαός ξαναβγαίνει στα πεζοδρόμια κι αν είναι λάθος οι άνθρωποι οι οποίοι τον υποκινούν, είναι ακόμη μεγαλύτερο λάθος να πιστεύουμε πως ο λαός δεν έχει κρίση και δεν κατανοεί πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να μην "καπελώνεται", να μην παρασύρεται προς ακραίες φασιστικές αντιλήψεις.
Και είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος να χαρακτηρίζουμε κάπως, όλους συλλήβδην τους χιλιάδες χιλιάδων πολιτών που ξαναβγήκαν ή δηλώνουν την επιθυμία να ξαναβγούν στις πλατείες και τα πεζοδρόμια για να διαμαρτυρηθούν.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ο λαός είναι ικανός να ξαναβρεί μόνος του τον καθαρό δρόμο, να διώξει την ήρα απ' το στάρι, να ξαναπάρει τις τύχες στα χέρια του, αρκεί να τον αφήσουν ήσυχο οι "ινστρούχτορες" και οι "υπερδημοκράτες", οι οποίοι σε τελική ανάλυση και εκ του επιδιωκόμενου αποτελέσματος παίζουν τελικά το παιχνίδι του συστήματος αποτρέποντας την λαϊκή αφύπνιση και επανενεργοποίηση.

Το blog λέει ναι στα συλλαλητήρια.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ. 
Βρισκόμαστε σε κατοχή. Βρισκόμαστε σε πόλεμο.
Οποιαδήποτε αποτροπή μαζικής διαμαρτυρίας και κινητοποίησης του λαού μπορεί να ονομάζεται τάχα "προστασία" του, συνιστά όμως στην πραγματικότητα άλλη μία προδοσία του.
Κι αυτή την φορά εκ των έσω και στο όνομα μίας Δημοκρατίας, ήδη ανύπαρκτης στην χώρα μας.

Δημοκρατία και κατοχή δεν συνυπήρξαν και δεν θα συνυπάρξουν ποτέ!...

Υ.Γ.: Και για να αντιληφθούμε καλύτερα πώς παίζεται το παιχνίδι της καταστολής, ας δούμε ποιοί και ποιού φυράματος ήταν εκείνοι που διακωμώδησαν και ισοπέδωσαν με τον χειρότερο τρόπο το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης: οι Τατιάνες, τα ίδια τους, και τα παράγωγά τους..

"Ουδέν Σχόλιον"



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Χάθηκε η ντροπή!
    Ο κάθε ιδεοληπτικός κομμουνιστής που του έδωσαν βήμα , βγάζει τα εσώψυχα του εναντίον όλων των Ελλήνων Χριστιανών , ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ , ήτοι της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών αυτής της χιλιοπροδομένης από τους κομμουνιστές Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας!

    Γραφικοί κατάντησαν!
    Βλέπουν πως οι Έλληνες ακόμα και οι πιο αμόρφωτοι, οι πιο αγράμματοι , τους πήραν χαμπάρι και δεν μασούν πια με τα …δεν είναι αυτή αριστερά και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μας κρατήσουν κάτω από τον ζυγό των τραπεζιτών αφεντικών τους!
    Πώς; Καπελώνοντας όλες τις αντιδράσεις!

    Αριστεροί νομοθετούν …ΜΟΝΟ αριστεροί δικαιούνται να αντιδρούν στην φοροληστρική πολιτική!
    Κομμουνιστές παίρνουν τα σπίτια μας…κομμουνιστές πρωτοστατούν στο …κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη!

    Τι απέγινε από την μεταπολίτευση και έπειτα που όλο οι αριστεροί αντιδρούν;
    Τι απέγινε με τα αντιμνημονιακά κομμουνιστικά συλλαλητήρια;
    Τι απέγινε με την ΣΠΙΘΑ που θα έβαζε φωτιά στα παντζάκια των τραπεζιτών και θα έσκιζαν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο;

    Καταλήξαμε ΝΑΙ Η ΟΧΙ να
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ;

    Ετοιμαστείτε Έλληνες εάν δεν ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ!!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ…


    "Συντονιστική επιτροπή συλλαλητηρίου Αθήνας: Την Κυριακή θα δώσει το «παρών» ο Μίκης Θεοδωράκης
    Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος τον λόγο του ως κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης για τη Μακεδονία, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος."

    http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1592076/syntonistikh-epitroph-syllalhthrioy-athhnas-thn-kyriakh-tha-dosei-to-paron-o-mikhs-theodorakhs-.html

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ!

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!
    ΤΙ ΜΙΚΗΣ ΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠOΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ”
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ O ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

    ΚΑΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΕΚΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ*!

    Δεν νομίζω να χρειάζεται κανείς αποδείξεις!!!
    Αλλά εάν χρειάζεται...

    *ΜΕΣΩ της σοβιετικής ένωσης. Της πατρίδας των ελληνόφωνων αριστερών!
    Την οποία ηγεσία της ήλεγχαν ολοκληρωτικά όπως ελέγχουν και τις αριστερόστροφες κυβερνήσεις της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης της σκλαβωμένης Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Υ.Γ.2. Πάτσικα, ήσουν μέλος της πολιτικής κίνησης "ΣΠΙΘΑ" του Θεοδωράκη;;;;

    Η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, καλεί τον Μίκη Θεοδωράκη, να απευθύνει χαιρετισμό! ΠΟΙΟΝ ΜΩΡΕ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

    ΠΟΙΟΝ ΜΩΡΕ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ;
    ΤΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ... ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ;;;
    ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ;;;;

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ... ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ... γιατί κάποιοι τον "μπερδεύουν" με τον συνθέτη...
    Τα κείμενα, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
    Καλλιόπη Σουφλή
    Υ.Γ.1. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Υ.Γ.2. Πάτσικα, ήσουν μέλος της πολιτικής κίνησης "ΣΠΙΘΑ" του Θεοδωράκη;;;;"
    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_380.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαστή "ανώνυμε" έγραψες την γνώμη σου και είναι σεβαστή, όμως δεν πρέπει να σταθούμε στα πρόσωπα των ομιλητών. Πρέπει να είμαστε όλοι στο Σύνταγμα για να εμποδίσουμε την παράδοση της ιστορίας μας στους Σλάβους από μια κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια και δεν πρόκειται να ξαναδεί εξουσία όσα κοινωνικά μερίσματα και να δώσει. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν κάποιοι με την ομιλία τους Φράγκου στην Θεσσαλονίκη. Μην κατηγορείτε τους ομιλητές, πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Τα υπόλοιπα άστε τα για αργότερα.
    Το άσχημο είναι ότι η κυβέρνηση της αριστεράς βγάζει τους αναρχικούς εναντίον του συλλαλητηρίου αδιαφορώντας αν χυθεί αίμα. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε το πρόβλημα.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρμονία πολύ σωστα μιλάς. Αλλά πρέπει ΚΑΙ να αντιδράσουμε στα όσα καπέλα τυχον σκεφτουν να μας φορεσουν ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Και τα δύο.

      Διαγραφή
  5. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΕΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!

    Δεν καταλαβαίνεται ΠΩΣ ΤΟΝ BAZOYN για να κάνει ότι έκανε και με την ΣΠΙΘΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ” ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

    Θα λέγατε το ίδιο εάν ομιλητής ήταν ένας δεδηλωμένος ναζιστής και στα μεγάφωνα ακούγονταν ναζιστικοί ύμνοι;

    Φοβάστε να μην χαρακτηρίσουν τα γνωστά σταλινικά ΜΜΕ φασιστική και ναζιστική την συγκέντρωση , έτσι δεν είναι;
    Εφόσον είναι πασίγνωστο πως λένε ΨΕΜΜΑΤΑ , τι σας πειράζει ;
    Με ψέμματα και με απόκρυψη της αλήθειας επιθυμείται να πορευθούμε και εμείς;
    Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζούμε!
    Σας αρέσει;
    Σας αρέσει να τον ακούτε να κατγαγγέλει τον φασισμό και τον ναζισμό και ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ;

    “Το πρώτο κείμενο εγράφη στην «Κομμουνιστική Επιθεώρηση», στο τεύχος Φεβρουαρίου 1924. Ιδού το ντοκουμέντο:
    «Τα ιστορικά ντοκουμέντα δεν μπορούν για μας να παίζουν ρόλον σοβαρόν εις το ζήτημα λύσεως του προβλήματος των εθνικών μειονοτήτων. Υπό την έννοιαν απελευθερώσεως ομόαιμων αδελφών εκρύπτετο και κρύπτεται ακόμη η υποδούλωσις και εκμετάλλευσις του Μακεδόνικου και Θρακικού λαού. Από τον πόλεμο του 1912, ο Μακεδόνικος λαός έχασε την ενότητα του. Απελυτρώθη από τον Τούρκο αγά και βέη, διά να υποδουλωθή εις τους Έλληνας, Βουλγάρους και Σέρβους μεγαλέμπορους, βιομηχάνους και τσιφλικάδες, οι οποίοι εμοιράστηκαν μεταξύ τους τη Μακεδονία προς εκμετάλλευσιν.
    Σήμερα, εις την υπό της Ελλάδος κατεχομένην Μακεδονίαν, …”


    Βρείτε μου ένα φασιστικό κόμμα που να υποστηρίζει οσα υποστηρίζει το κομμουνιστικό! Βρείτε μου έναν από αυτούς που αποκαλούν τα μμε , φασίστα ναζιστή που να υποστηρίζει πως θα πρέπει να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια!

    «Ξεχωριστή και συγκινητική η εκδήλωση – συναυλία της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Μίκη Θεοδωράκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)


    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=o0QDlFDZcCM

    Κουτσούμπας :
    Συντρόφισσες και σύντροφοι μαζευτήκαμε εδώ για να τιμήσουμε όλοι μαζί τα 90 χρόνια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ μικη θεοδωράκη !
    Αγαπητέ μικη ευτύχισες για πάνω από 70 χρόνια ,
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ….»

    Τα έργα του ζούμε ναι η όχι;
    Γνωρίζετε την πολιτική διαδρομή του από ΝΟΥΔΟΥ ΕΩΣ ΚΚΕ , ναι η όχι;
    Ανεύθυνος και αυτός ο πολιτικός για την καταστροφή μας;
    Ανεύθυνος που ανέβασε τους κομμουνιστές στην εξουσία και τώρα κάνουν ότι ήθελαν να κάνουν και στον επονομαζόμενο εμφύλιο;

    Ξέρετε ποια ήταν η θέση των κομμουνιστών για την Μακεδονία;
    Είμαι σίγουρος πως την ξέρετε!
    Στην οργανωτική επιτροπή δεν ξέρουν;
    Πως βάζουν έναν κομμουνιστή ως κεντρικό ομιλητή να μας πει τι και σε ποιους;

    Βάλτε τον στην εξέδρα να πει , συντρόφισσες και σύντροφοι της κυβέρνησης μην εφαρμόζετε το κομμουνιστικό σας πρόγραμμα για το οποίο ΣΥΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!


    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821!!!


    Το έχω γράψει χιλιάδες φορές.
    Κανείς Άγγλος Γερμανός Εβραίος Αμερικανός Γάλλος Πορτογάλος δεν φταίει…
    Καλά μας κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις όλο το δίκιο @ανώνυμε, αυτά τα ξέρομε όλοι, αφού στην ηλικία που είναι ο Θεοδωράκης δέχεται να μιλήσει ενώ ξέρει και αυτός ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, τι άλλο να πώ; δεν γίνεται όμως τώρα τελευταία στιγμή να τσακωθούμε για τον ηλικιωμένο κύριο με το κομματικό παρελθόν που έχει. Κανένας δεν θέλει τους πολιτικούς να μιλήσουν. Οι πολιτικοί είναι μόνο για την καρέκλα, την τσέπη τους και τις υπόγειες συναντήσεις με τους επικυρίαρχους μας.Οι πολιτικοί είναι μόνο για να σκύβουν το κεφάλι και να νομοθετούν εις βάρος μας και οι έξωθεν να τους βραβεύουν για την προδοσία τους.

      Διαγραφή
  6. Τα εχουν προδοση ΟΛΑ .
    Η μοναδικη λυσι να υπαρχει Πατριδα και αυριο στα παιδια μας ειναι να πεταξουμε εξω απο το βρωμοβουλιο των δωσιλογων τα ελληνοφωνα καθηκια που παριστανουν τους βουλευτες , υπουργους , πρωθυπουργους και να ανοιξουμε εκ νεου την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    Οσο και να φωναζουμε απ'εξω , δεν χαμπαριαζουν οι δωσιλογοι .
    Καλη μας δυναμη και καλη λευτερια στην Ελλαδα μας συνελληνες και μην ξεχνατε , το μονο που τρεμουν ειναι η σταση πληρωμων εκ μερων μας .
    Ολοι οσοι μπορουν ( και δεν ειναι αναπηροι και αρρωστοι ) στο Συνταγμα μεχρι να φυγουν οι ξευτιλισμενοι δωσιλογοι πολιτικοι ΟΛΩΝ των συμμοριτοκομματων .
    Ειδαλλως ....μην πατε πουθενα . Δεν εχει νοημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Αρμονία ΔΕΝ πρόκειται για το παρελθόν ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

    (Για το παρελθόν ελάχιστα θα με ενδιέφερε. Δεν είμαι και αριστερός να μισώ από παππούδες έως εγγόνια!. Ως Ελληνας Χριστιανός Δεν μισώ κανέναν. Απλά το μέλλον που μας επιφυλάσσουν ΜΙΣΩ. ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!)

    "ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ."

    Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως!

    «Κομμουνιστική Επιθεώρηση 1924»,
    «Τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ντοκουμέντα δεν μπορούν για μας να παίζουν ρόλον σοβαρόν εις το ζήτημα λύσεως του προβλήματος των εθνικών μειονοτήτων."

    Συνεχίστε να μην έχετε αντίρρηση σε ομιλητές ως αυτούς που υποστηρίζουν τους δολοφόνους των Ελλήνων στον ...εμφύλιο , επειδή ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ, όπως κάντε και εσείς τωρα και άριστα πράττετε , και όπως ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ οι Ελληνες,

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ."

    Εσύ θα λές η ιστορία μας... , ο κομμουνιστής θα απαντά , η ιστορία δεν παίζει κανέναν ρόλο!
    Θα “πιαστείτε ΣΗΜΕΡΑ* στα χέρια” , ναι η όχι;
    Αυτό δεν επικαλείται (τις άλλες μειονότητες που κατοικούν στην ευρύτερη Ελληνική Ιερή γη, γεωγραφικά ) και σήμερα το κομμουνιστικό τόξο (νδ πασοκ κκε) παραδίδοντας την ΙΣΤΟΡΙΑ της Ελληνικής Μακεδονίας μας και στις άλλες μειονότητες;

    Ερωτώ απλά και όποιος αριστερός που σκοπεύει να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο , γνωρίζει ΙΣΤΟΡΙΑ και έχει το θάρρος (ως ο Κύριος Λαζαρίδης , ευτυχώς σύντροφοι ηττηθήκαμε …) ας απαντήσει.
    Ποίου το μέρος θα παίρνατε κατά τον…εμφύλιο;

    Πως σας φαίνεται , όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν την ζωή τους για να κρατηθεί η Ελλάδα μας ΖΩΝΤΑΝΗ και ακεραία , μακριά από τις ανθελληνικές επιδιώξεις – ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ – των αριστερών του εαμ ελας , σήμερα , να βασανίζονται , να λοιδορούνται από όλα τα ΜΜΕ , από το “δημοκρατικό” τόξο και από όλους τους δημοκράτες (;) ως φασίστες; Ως ναζιστές! Ως χουντικοί! Ως δοσίλογοι!

    Και όλοι αυτοί του εαμ ελας… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ !!!

    Άντε ΠΑΜΕ όλοι στο σύνταγμα να βρίσουμε τους …ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!

    *Εάν οι του εαμ ελας είχαν οργανώσει έναν ένοπλο στρατό , όπως είχαν , εσείς τι θα κάνατε;
    Και εάν κάνατε αυτό που και σήμερα ισχυρίζεσθαι πως θα πρέπει να κάνουμε, δηλαδή να αντισταθούμε και σήμερα τα ΜΜΕ σας ονόμαζαν ναζιστή , εσείς τι θα κάνατε;
    Είναι ντροπή η δεν είναι όσοι τα γνωρίζουν όλα αυτά να σιωπούν ακούγοντας τους δημοκράτες να κατηγορούν τους Έλληνες ήρωες ως ναζιστές, εχθρούς του Ελληνικού λαού;

    Έστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ• τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν. [Ματθ. ε' 37];

    Υ.Γ.
    Δεν είναι μόνο ο υπεργηρος το πρόβλημα. Αυτός είναι γνωστός…
    Η επιτροπή γιατί να τον καλέσει;
    Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά; Που θέλουν να ΠΑΜΕ με αυτήν την επιτροπή, έχετε σκεφθεί;

    Από το πασοκ δεν ξεκίνησε και αυτός ο …ηρωας;
    Να τοποθετήσουν και αυτόν στην εξέδρα και να μην μιλήσουμε για να μην …χαλάσουμε το όλοι μαζι;

    Μ. Γλέζος: Πιθανόν να ψηφίσω ΚΚΕ

    https://www.youtube.com/watch?v=Uac_l-lKrRI

    Αργα αλλα σταθερά, δια της μεθόδου του σαλαμιού , ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ;

    Εναλακτική πρόταση.
    Πανό κεντρικό.
    ΚΑΤΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
    ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ;
    ΕΑΝ ΟΧΙ κάτι δεν παέι καλά!
    Απλά και καθαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το πανό δεν έχει θέση σε αυτό το συλλαλητήριο που είναι μόνο για την Μακεδονία μας.
      Σου βάζω ένα άρθρο για να το διαβάσεις, δεν θέλω μέχρι την Κυριακή να τσακωνόμαστε για τα πρόσωπα που θα μιλήσουν.
      Greek American News Agency - ΕΚΚΛΗΣΗ! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ! ΕΙΡΗΝΕΥΣΑΤΕ! ΜΟΝΙΑΣΤΕ! ΜΗ ΔΙΧΑΖΕΣΤΕ!
      Καταχωρήθηκε από τον/την Αλέξανδρος Στεφανόπουλος on 24 Ιανουαρίου 2018.

      Διαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕ...

    Μικης Θεοδωρακης και Μανωλης Γλεζος στο Συλλαλητηριο

    https://www.youtube.com/watch?v=UYDb5zU5Q2o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Αρμονία

    Τι διαφορετικό λέω εγω εδώ μέσα από χτές;


    "...Μη τους κάμετε λοιπόν το χατήρι. Ενωθείτε. Διώξετε τους καιροσκόπους. Απομακρύνετε (από την εξέδρα εννόω και τυχόν επιδίωξή τους, ακόμα και έναν απλό χαιρετισμό μην αφήσετε τέτοια περιθώρια. Μη δώσετε την δυνατότητα σε όλους εκείνους να σας διχάσουν. Μη δώσετε βήμα σε κάνεναν που επιχειρεί να καπηλευτεί. Εν ανάγκη "θυσιάστε" ακόμα και τον εντιμότατο Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, να μη βγει μπροστά, ούτε να μιλήσει, ούτε καν να χαιρετίσει, ας σταθεί εκεί ως παλιός στρατιώτης αρκεί να είστε ενωμένοι!

    Το ίδιο πράξετε και για κάθε άλλον που συνδέεται με την μια ή την άλλη ιδεολογική παράταξη... Κόμμα ή συμφέροντα. Απομονώστε κάθε στοιχείο που διχάζει..."
    http://greekamericannewsagency.com

    Ολοι λένε ενωθείτε. Και εγω μαζί σου και μαζί του.
    Γράψε τους στόχους αυτής της ένωσης , όχι γενικόλογα , και τότε θα δείς ...το σκορποχώρι να γίνεται πράξη.
    Το βλέπεις από το άρθρο πάνω στο οποίο σχολιάζουμε.
    Ολοι ενωμένοι αρκεί να ηγούνται οι αριστεροί και να ΠΑΜΕ αριστερά!
    Σε κάθε άλλη περίπτωση ...φασίστες ναζιστές και πιάνουν δουλειά οι κομμουνιστές ...που δεν κυβέρνησαν με τις αντισυγκεντρώσεις τους για να μας συνετίσουν!

    Βαρέθηκα εδω και πενήντα χρόνια να μας δουλεύουν οι κομμουνιστές που ...δεν κυβέρνησαν!
    Οσο περνά από το χέρι μου ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ για να σταματήσουν να το παίζουν προστάτες των Ελλήνων πολιτών και όλοι οι άλλοι ...δωσίλογοι!

    Η αριστερά είναι ο καρκίνος των εθνών.
    Χάρηκα για τον διάλογο.
    ΝΑ είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ να είσαι καλά, το ίδιο χάρηκα και εγώ. Να ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]