Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χούντα του Αλέξη αποφασίζει και παραδίδει τα πάντα...


Η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί την πλέον υποτακτική κυβέρνηση όλων των εποχών και εδώ και καιρό ανταγωνίζεται την γνωστή κατοχική κυβέρνηση του Τσολάκογλου, κατά την γερμανική κατοχή της Ελλάδας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αναδείχθηκε με τσιτάτα, συνθήματα κενά περιεχομένου και χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, την οποία παρέδωσε (παρά το επετειακό κλάμμα της πρωθυπουργικής συμβίας) στο έλεος και στην σε απόλυτο βαθμό εκμετάλλευση των "δανειστών", για 99 χρόνια. Υπογράφει πιστά, βουβά και ανερυθρίαστα οτιδήποτε της ζητηθεί και βυθίζει την χώρα σε οικονομική καταστροφή.
Ταυτόχρονα, όμως, και προκειμένου να δημιουργήσει ικανό αντιπερισπασμό - αποπροσανατολισμό των πολιτών- στο (επί της Βουλής) έργο παράδοσης των πάντων, έφερε στην επιφάνεια το σύνολο των εθνικών θεμάτων, τόσο με την Τουρκία (με σοβαρά ήδη δείγματα άτακτων υποχωρήσεων έναντι των τουρκικών παρανοϊκών απαιτήσεων εις βάρος της Ελλάδας), όσο και με τα Σκόπια (παραδίδουν το όνομα "Μακεδονία" με την αιτιολόγηση του κλεισίματος ενός χρόνιου εθνικού θέματος), με τη Βουλγαρία (τολμά να προχωρά σε έρευνες και την οργανωμένη ταλαιπωρία Ελλήνων ταξιδιωτών στα βουλγαρικά αεροδρόμια...!)αλλά και με την Αλβανία η οποία προβάλει χωρίς δισταγμούς ζητήματα όπως των Τσάμηδων ενώ ταυτόχρονα καταπατά τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών (διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική εθνική μειονότητα) με μηδενικές επιπτώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση που σκύβει σε όλους, αλλά έχει αρχίσει να αποκτά καθεστωτικά χαρακτηριστικά συνεπικουρούμενη από ένα σκοτεινό παρακράτος που δρα στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ αλλά και σε δημόσιες ή κρατικές υπηρεσίες και θέσεις, αποφασίζει και διατάσσει τον εξευτελισμό της Ελλάδας, ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αιτιολογήσει -με την ελάχιστη επάρκεια- την βιασύνη της για το άνοιγμα θεμάτων που είτε δεν μπορεί να τα διαχειρισθεί είτε δεν επιθυμεί τη γνώμη των άλλων (πολιτικών φορέων) ή και των πολιτών (μέσω δημοψηφίσματος) για να προχωρήσει σε αποφάσεις και ενέργειες υπό το πέλο της (έστω και σχετικής) δημοκρατικότητας. Αντιμετωπίζει, δε, τον οποιονδήποτε ως εγκληματία και χείριστο εχθρό εάν τολμήσει να μην δεχθεί τις θέσεις και αποφάσεις της.

Έτσι, λύσσαξαν πάλι κατά της Εκκλησίας τα ελληνοφοβικά ζόμπι αυτής της αντίχριστης συμμορίας που παριστάνει (εις μάτην ασφαλώς) την ελληνική κυβέρνηση. Τους χάλασε που η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τάχθηκε κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στη μελλοντική ονομασία του σκοπιανού μορφώματος.

Ναι, δεν αντέχουν πια ούτε ίχνος αντίρρησης, ακόμη κι αν απέναντί τους έχουν τον ανύπαρκτο, ψοφοδεή και προκλητικά "δικό τους" Ιερώνυμο.

Όθεν και το νέο μπαράζ ανιστόρητης βλακείας περί του ρόλου και των…δικαιωμάτων της Εκκλησίας, δήθεν ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή κλπ, κλπ.

Επιμένουν φυσικά μέσα στην ιδεοληπτική τους ψύχωση ετούτοι οι ανεκδιήγητοι, αγράμματοι κι ανιστόρητοι, ξεγάνωτοι ντενεκέδες να αρνούνται να κατανοήσουν το προφανές: ότι η Εκκλησία δεν έχει απλώς δικαίωμα, αλλά υποχρέωση και να μιλά και να αντιδρά και να παρεμβαίνει.

Και πάντως (αφού μιλάμε τώρα και για δικαιώματα) έχει πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα από αυτό το ξεφτιλισμένο σκυλολόι που δεν εκπροσωπεί ούτε το 20% του εκλογικού σώματος (ενώ βέβαια ακόμη και απέναντι σε αυτό το ποσοστό είναι ούτως ή άλλως ήδη εδώ και πολύ καιρό ηθικά έκπτωτο, γιατί έχει αθετήσει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο όλα όσα είχε πει προεκλογικά).

Αλλά είπαμε: φωνή κοράκου, κρα…

Και, ποσώς ενδιαφέρει το μέγιστο ποσοστό των Ελλήνων πολιτών το ότι αυτή η κυβέρνηση μετρά αντίστροφα τον χρόνο της ύπαρξής της. Εκείνο που ενδιαφέρει, όλους, είναι πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτοί που καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, να παρασύρουν στην πτώση τους ολόκληρη τη χώρα, διαχειριζόμενοι κάκιστα ζητήματα τα οποία είναι πολλαπλάσια από το νοητικό τους μέγεθος, την ηθική τους ισχύ και την πολιτική τους βαρύτητα...
Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι τόσο το πως αλλά και το πότε οι έλληνες θα αποφασίσουν να στείλουν στον αγύριστο αυτούς τους ανίκανους (επιτηδευμένα;) και επικίνδυνους που με (αυτ)απάτες κατέλαβαν την εξουσία και την ασκούν ακολουθώντας μεθόδους της Στάζι και τριτοκοσμικών δικτατοριών...

Νεκτάριος Δαπέργολας
Κωνσταντίνος Τερζής

Γεωργίου Μιχαήλ
Παναγιωτίδης Μάρκος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου12 Ιανουαρίου 2018 στις 12:21 π.μ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ... ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΕΙ.
    Συμφωνώ και προσυπογράφω ολόκληρο το άρθρο. Δεν συμφωνώ όμως καθόλου με τον ενεστώτα χρόνο που υπάρχει στη φράση του τίτλου:"Η χούντα του Αλέξη αποφασίζει και παραδίδει τα πάντα..." Δίνεται έτσι το αρνητικό μήνυμα ότι η κυβέρνηση ήδη το επιχειρεί αυτό και ήδη το επιτυγχάνει.
    Δεν πρέπει να επιτύχει η κυβέρνηση να παραδώσει τα πάντα...
    Ο ελληνικός λαός σύσσωμος πρέπει να ξεσηκωθεί και να την εμποδίσει, αρχίζοντας από την παρεμπόδιση της παράδοσης σε ξένο λαό του ονόματος Μακεδονία. Πρέπει να κατανοήσει η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου ότι το θέμα αυτό θα την κάψει...θα την τσουρουφλίσει. Και ενώ δεν αντέδρασαν οι Έλληνες για τον οικονομικό όλεθρο που έχουν υποστεί, να δείτε ότι θα αντιδράσουν ανέλπιστα και αναπάντεχα για το όνομα της Μακεδονίας. Γιατί το όνομα της Μακεδονίας, δηλαδή η ίδια η Μακεδονία, είναι ΕΝΑ με την Ιστορία του, δηλαδή με ΕΝΑ την ύπαρξή του και την ψυχή του!
    Αλλά πρέπει να συμβάλλουμε όλοι, κατά το μέτρο των δυνάμεών μας, στη δυναμική εναντίωση και αντίδραση των ΕΛΛΗΝΩΝ στην προδοσία που επιχειρείται. Επιχειρείται και... ματαιώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΠΥ ΑΛΕΞΗ...
    ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ;
    Ο ΚΟΥΛΗΣ;
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΗ ΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ.
    ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ;
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβοκατόρικη η άποψή σου. Μοιάζει με αυτές που είναι καλά μελετημένες στα άντρα της χειραγώγησης λαών και ανθρώπων. Τώρα που κινείται δυναμικά ο λαός ποιος είσαι εσύ που θέλεις να τον αποτρέψεις και να τον απογοητεύσεις; "να μην αποτελέσει την τσίπα ενός λαού ξετσίπωτου". Η ξετσιπωσιά η δική σου σε όλο το μεγαλείο της!

      Διαγραφή
  3. Συνυπογράφω και συμφωνώ. Θερμά συγχαρητήρια για το κείμενο.ΜΠΡΑΒΟ!
    Οι πολίτες περιμένουν μήπως εμφανιστεί κάποιος ηγέτης για να ξεσηκωθούν και οι περισσότεροι σκέφτονται αν ξεσηκωθώ θα έλθει το μητσοτακέϊκο που είναι ίδιο με τους συριζαίους και δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη. Υπογράφει τα ίδια και αυτός επίσης παραδίδει την Μακεδονία στους Σλάβους.
    Θα γίνει ανταλλαγή πρωθυπουργού και καρέκλας βολευτάδων.
    Η ερώτηση είναι, τώρα είμαστε καλά; ΟΧΙ αυτή η προδοτική κυβέρνηση είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί και αυτοί που της έμειναν είναι κάποιοι ηλίθιοι του Δήμου Αθηναίων που νομίζουν ότι ο Μητσοτάκης θα τους απολύσει, πουλώντας τον Δήμο στον Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνυπογράφω και συμφωνώ απολύτως με το κείμενο, και μπράβο στους τέσσερις λεβέντες που το υπογράφουν με το ονοματάκι τους. Μία προτροπή: γράψτε στα μεζέα σας (κατά την προσφιλή ρήση ενός δίποδου αυτοκινούμενου) τα πικρόχολα σχόλια που κατά πάσα πιθανότητα θα διατυπωθούν από "πολιτικώς ορθά σκεπτόμενους" συμπατριώτες μας. Η Πατρίδα μας βράζει, δεν το έχουν πάρει -ακόμα- χαμπάρι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >τον ανύπαρκτο, ψοφοδεή και προκλητικά "δικό τους" Ιερώνυμο<

    Κάποτε είχαμε Αρχιεπίσκοπο. Έφυγε, όμως, νωρίς, πριν σχεδόν 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Ελληνες "διανοούμενοι" έδωσαν αξία στην αριστερά.
    Τοποθέτησαν από τον Β.Π.Π. και έπειτα , τον διεθνιστικό αντίχριστο ανθελληνικό κομμουνισμό , πάνω ακόμα και από Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας και Την Υπεραγία Θεοτόκο μας.
    Την Πίστη του Κολοκοτρώνη και των υπολοίπων παππούδων μας, οι οποίοι αυτοί και ΜΟΝΟΝ αυτοί, με την ¨ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ και Την βοήθεια της Αγίας Τριάδας, μας απελευθέρωσαν από την σκλαβιά των τυράννων αφεντάδων που δεν ηταν μόνο Τούρκοι.
    Ηταν όπως και τώρα ΚΑΙ οι τοκογλύφοι τσιφούτηδες τραπεζίτες που κατασκεύασαν και την αριστερά. Την αριστερά που πολέμησε την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας για να την πάει ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!

    Ολους αυτούς τους κομμουνιστές , οι "διανοούμενοι" ,οι λόγιοι και οι δημοσιολαλούντες , ο κάθε ένας για δικούς του λόγους , τους ανέβασαν στα ουράνια!
    Παρόλο που ήξεραν η θα έπρεπε να ξέρουν, τι εστί αριστερά και τα εγκλήματα που έχει διαχρονικά διαπράξει εναντίον όχι μόνο των Ελλήνων , αλλά εναντίον ΟΛΗΣ της ανθρωπότητας και ιδίως των Χριστιανών ορθοδόξων.

    Παρόλα αυτά οι Ελληνες "διανοούμενοι" , οι ξένοι μας είναι αδιάφορο, συνεχίζουν να τους θεωρούν δημοκράτες.
    Συνεχίζουν να φοβούνται μήπως και τους χαρακτηρίσουν φασίστες οι υποστηρικτές του πιο αιμοβόρου και του πλέον τυραννικού καθεστώτος που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα.

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡH ΗΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ 99 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ , ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ (ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ...διανοούμενοι) , ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΪΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΡΕΕΚΛΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. Η ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.

    ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ...
    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ. ΟΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ... ΞΑΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...ΞΕΧΑΣΑΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ...
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ
    ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ...
    Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ... ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεια, μηπως ο μοναδικος λογος που η κυβερνηση ανοιγει εθνικα θεματα, είναι για να περναει υπογειως τα υπολοιπα (πολυνομοσχεδια κλπ); Μια χαρα τα καταφερνει παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]