Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η συνταγή της μικροβιότητας


Επειδή είμεθα αντιδραστικοί: Διαβάζουμε τι χρειάζεται για να ζήσουμε λίγο και κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα - αρκεί να μπορούμε...

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Μανώλης Γλέζος, αποκάλυψε τα μυστικά της μακροβιότητάς του σε διεθνές συνέδριο με θέμα «Μακροζωία, ένας ρεαλιστικός στόχος». Ο 95χρονος πολιτικός είπε ότι προσέχει τη διατροφή του, καταπίνει μια σκελίδα σκόρδο (αμάσητη) το πρωί, πίνει λεμονάδα, τρώει μέλι, έχει φρούτα στο πρόγευμά του, το γεύμα του είναι κανονικό και το δείπνο ένα γιαούρτι. Η στήλη προτείνει μια διαφορετική ανάγνωση της πραγματικότητας, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αντιδραστικού μοντερνισμού και η οποία ιχνογραφεί την οδό που οδηγεί ταχέως στην τελευταία κατοικία (η οποία, περιέργως, ακόμα δεν επιβαρύνεται από ΕΝΦΙΑ).

Πρώτα απ' όλα χολοσκάμε, σε βαθμό παράνοιας, με τα οικονομικά. Παρακολουθούμε διαρκώς το φέσι που βάζουμε εμείς στους άλλους να μεγαλώνει και νιώθουμε τύψεις γι' αυτό και ταυτόχρονα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για το φέσι που μας φοράνε οι άλλοι. Ανά πάσα στιγμή αναλογιζόμαστε πόσο γκράντε είναι το ρεζιλίκι που μαθεύτηκε σ' όλη τη γειτονιά ότι χρωστάμε σ' όσους μιλούν ελληνικά και επαναφέρουμε στον νου μας, κατά προτίμηση ανά δίλεπτο, τη σκέψη πως εκείνοι που μας χρωστούν και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο είτε κρύβονται και δεν σκοπεύουν να πληρώσουν γρόσι είτε έχουν αποδημήσει σε ξένη χώρα ή χρησιμοποίησαν το τελευταίο κέρμα τους για να πληρώσουν τον πορθμέα του Αδη (Χάρων το καλλιτεχνικό του).

Απαραίτητο συστατικό της συνταγής είναι να μην αφήνουμε ώρα να περάσει που να μην υπολογίσουμε πόσες ημέρες έχουν περάσει από την εκπνοή εμπρόθεσμης καταβολής της δόσης για τον φόρο εισοδήματος, τον ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ κ.λπ. Πολλές ώρες από τη ζωή μας μπορούν να κόψουν και οι σχετικές με την οικονομία ειδήσεις σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, διαδίκτυο, περιοδικά και λοιπά ΜΜΕ. Οσοι από εσάς το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πλατσουρίσετε στα ύδατα του Αχέροντα μπορείτε να σύρετε τη βόλτα σας μέχρι την πλησιέστερη ΔΟΥ, να στηθείτε στην πρώτη ουρά που θα βρείτε και να περιμένετε να εξυπηρετηθείτε, διαπληκτιζόμενοι με τα υπόλοιπα θύματα του κράτους.

Το κατ' όνομα ελληνικό κράτος τα έχει φτιάξει όλα στην εντέλεια για να μην απορούμε επί μακρόν για τη μεταθανάτια ζωή

Από το 2009 κι έπειτα, την ημέρα που ανέλαβε ο ΓΑΠ κι έγινε, μόνο για Ελληνες, η τελετή προακρόασης των σαλπίγγων της Αποκαλύψεως, όλα βαίνουν καλώς μόνο στο μεταφυσικό πεδίο, το οποίο ούτως ή άλλως πάντα πάει καλά. Στα καθ' ημάς, τα τετριμμένα, τα πεζά, τα υλικά, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ολοταχώς στον γκρεμό. Η θνησιμότητα ανεβαίνει, οι γεννήσεις μειώνονται, οι Ελληνες (όσοι μπορούν) την κοπανάνε στο εξωτερικό κι όλης της γης οι μουσουλμάνοι έρχονται εδώ. Το τοπίο αλλάζει και οι μόνοι που τη βγάζουν τζάμπα στην Ελλάδα και απολαμβάνουν προνόμια άνευ υποχρεώσεων είναι οι οικογένειες όσων εθνοσωτήρων «θυσιάζονται» για την πατρίδα και οι επήλυδες που αποφάσισαν να εποικήσουν το Γιουνανιστάν.

Πολλοί από τους γηγενείς που έχουν απομείνει και βιάζονται να φτάσουν εκεί όπου δεν υπάρχει λύπη και δεν ακούγονται στεναγμοί έχουν μεθόδους που τους βοηθούν να βαδίσουν τον δρόμο προς το Επέκεινα. Η συντομοτέρα οδός προς το Απειρο είναι η πτώση από τα σύννεφα, όταν διαπιστώνεις πόσες ψεύτικες εξαγγελίες πίστεψες και πόσο δυσβάσταχτο είναι το κόστος της βλακείας. Είναι μυριάδες μυριάδων οι Ελληνες που πόνταραν τα ψυχολογικά και υλικά ρέστα τους σε «παραδείσους» που έταξαν οι συνήθεις ύποπτοι αρχηγοί και αρχηγίσκοι. Στην πορεία των πραγμάτων διαπίστωσαν βέβαια ότι ο παράδεισος ήταν μακέτα και τρισδιάστατο ολόγραμμα, και η κόλαση μια ολόφρεσκη, διαρκής και πανάκριβη πραγματικότητα. Συνελόντι ειπείν: Οποιος θέλει να διαμορφώσει ένα εχθρικό τοπίο για τον ίδιο, τα παιδιά του και τους λοιπούς οικείους του δίνει βάση σε όσα τάζουν στις τηλεοράσεις, ψηφίζει όλες τις μηδέποτε εργασθείσες ομιλούσες κεφαλές και πείθει και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Μόλις διαπιστωθεί ότι οι επιτήδειοι πολιτευτές είπαν περισσότερα ψέματα κι από τους πλασιέ φαρμάκων διά πάσαν νόσον, δέον είναι να επαναληφθεί το ίδιο λάθος με άλλα πρόσωπα. Για το τελευταίο, την ύπαρξη προσώπων που ψευδολογούν ασυστόλως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εχουμε τεράστιο πρωτογενές πλεόνασμα.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΑ..ΚΑΛΑ..
    ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΝ ΧΑΒΟΥΖ Π ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ, ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολο το κ(Υ)νοβουλευτικο μορφωμα πρεπει να ξεριζωθει εκ θεμελιων και μια καινουργια αρχη με ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ θα δουμε ασπρη μερα και πραγματικη λευτερη Πατριδα .
    Κουλιδες , τσιπριδες και τα υπολοιπα δοσιλογα υποκειμενα πρεπει να μην ξαναφανουν ΠΟΤΕ στον Ελλαδικο χωρο ΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την δημοκρατία δεν θα γιορτάσεις και εσυ “δημοκρατία” , μεθαύριο στις 17 του Νοέμβρη που έριξε ο λαός τον Ελληνα Παπαδόπουλο;
    “Δημοκρατία” , επί Ελληνος (στην καρδιά και στην ψυχή), δεξιού κυβερνήτη Παπαδόπουλου,
    πλήρωνες κεφαλικούς φόρους;
    “Δημοκρατία” βγές και πες αλήθειες. Εφόσον δεν λές …

    Τίμα ακόμα και τώρα , μετά από όσα ξέρουμε - ο κόσμος τοχει τούμπανο και η “δημοκρατία” κρυφό καμάρι- ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, τους αγώνες της αριστεράς και μην μιλάς!
    Διότι η δημοκρατία δεν γνωρίζει από αδιέξοδα …παρά μόνο από έξοδα!
    Δημοκρατία, σκάσε και ΠΛΗΡΩΝΕ!

    ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ!

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ!
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ
    ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ,
    ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!

    Και εάν δεν σου αρέσει, σε κλείνουν φυλακή …οι δημ(ι)οκράτες, και ησυχάζεις και εσύ κι αυτοί!



    Ο θρίαμβος του Εφιάλτη !!!
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ......

    ===»Πορφυρέαν σοι Λεωνίδα, ώπασε χλαίνην Ξέρξης, ταρβήσας έργα τεάς αρετάς. Ου δέχομαι! Προδόταις αύτα χάρις. Ασπίς έχει με και νέκυν, ο πλούτος γαρ ουκ εμόν εντάφιον»,


    Σήμερα οι 300 δεν υπάρχουν, δεν λειτουργούν, δεν εργάζονται, δεν νοιάζονται για την Ελλάδα.
    Σήμερα η χώρα ξεπουλιέται απ’ άκρη σ’ άκρη.
    Ο λαός φτωχοποιείται.
    Η ανεργία καλπάζει.
    Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν.
    Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη.

    Η ελληνική παιδεία »το μόνον εν ημίν αγαθόν αθάνατον και θείον» διαλύεται, μέσα στην δίνη του μαρξιστικού διεθνισμού και της σύγχρονης ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης.

    Τα ΜΜΕ συνεχίζουν το γνωστό ρόλο του πλυντηρίου εγκεφάλων.
    Οι γνωστοί γείτονες μας απειλούν και προκαλούν.
    Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας απαξιώνονται.
    Οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι που κατακλύζουν τη χώρα διαλύουν τον κοινωνικό μας ιστό.
    Ο πληθυσμός μας αλλοιώνεται.

    Η Ελλάδα αποχριστιανοποιείται ή μάλλον, ορθότερα, ισλαμοποιείται!
    Η μεγαλύτερη ίσως εθνική καταστροφή της Ελληνικής ιστορίας ήδη πλησιάζει!
    Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι »ο θρίαμβος του Εφιάλτη»!
    Ελλάς, όμως, και Ελευθερία είναι δυο έννοιες διαχρονικά ταυτόσημες!
    Γι αυτό τις κάθε μορφής »Θερμοπύλες», που αποτελούν παγκόσμια ανάμνηση αρετής και δόξας παντοτινής, ακολουθούν »Σαλαμίνες και Πλαταιές»!
    Γιατί αυτό το έθνος των Ελλήνων πάντα γεννά Λεωνίδες, Θεμιστοκλήδες και Παυσανίες!
    Γιατί οι Έλληνες έχουν και αρετή και τόλμη κι έχουν μάθει να ξεσηκώνονται, να ενώνονται και να πολεμούν για ναν’ η ΠΑΤΡΙΔΑ τους ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

    http://oxistinneataksi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_285.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]