Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλήψεις τζιχαντιστών στη Μόσχα


Σχεδίαζαν επιθέσεις σε μετρό, λεωφορεία

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), συνέλαβε στην Μόσχα τέσσερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε μέσα συγκοινωνιών.

Οπως δήλωσε στο πρακτορείο Tass το γραφείο δημοσίων σχέσεων της FSB “στις 25 Μαίου στην Μόσχα συνελήφθησαν τέσσερα μέλη τρομοκρατικής ομάδας, που είναι πολίτες της Ρωσίας και χωρών της Κεντρικής Ασίας, τα οποία σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε μέσα συγκοινωνιών της Μόσχας”

Σύμφωνα με την FSB τα ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής ομάδας, που είναι μέλη του “Ισλαμικού Κράτους” σχεδίαζαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις να πάνε στην Συρία για να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η FSB εντόπισε στα σπίτια όπου διέμεναν οι τρομοκράτες, ολόκληρο εργαστήριο κατασκευής αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, αυτόματα όπλα, σφαίρες, χειροβομβίδες, βιβλία και βίντεο με περιεχόμενο που σχετίζεται με την τρομοκρατική δράση.

Όπως ανακοίνωσε η FSB εναντίον τους θα σκηθεί ποινική δίωξη.

Πηγή MIgnatiou


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]