Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα των παιδιών


Ανθρωποδαίμονες!
Σκοτώσατε την εθνική συνείδηση μέσα στα παιδιά της Ελλάδος, ώστε να μην αναγνωρίζουν πατρίδα. Καταργήσατε τις εθνικές γιορτές στα σχολεία -τύποις υπάρχουν, όπου υπάρχουν.

Κατεβάσατε τις φωτογραφίες των ηρώων του '21 που κοσμούσαν τους τοίχους σε όλα τα σχολεία και όλα τα αρχαία ρητά “Αιέν αριστεύειν”, “Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης” και τόσα άλλα.

Ξαναγράψατε την πρόσφατη Ιστορία των Ελλήνων κατά τα κελεύσματα των αφεντάδων σας. Τώρα προσπερνάτε διδακτικά επί τροχάδην και την ευκλεά αρχαία Ιστορία μας, μέχρις ότου την καταργήσετε και αυτήν.

Εξαϋλώσατε τον “Επιτάφιο” και την “Αντιγόνη”, τα πήρατε όλα σβάρνα και δεν αφήσατε τίποτα όρθιο.

Θάψατε τη γλωσσική συνείδηση των παιδιών μας, ώστε ο Έλληνας να μην μπορεί να σκέφτεται, αφού γλώσσα και σκέψη είναι αδέρφια δίδυμα.

Διαστρέψατε την ελληνική γλώσσα, μέχρι να γίνει αγνώριστη, (όπως αυτήν που ακούμε από τις τηλεοπτικές περσόνες).

Καταργήσατε την πολυτονία, τη γραμματική, το συντακτικό, πετάξατε τα διαμάντια της δημοτικής μας ποίησης από τα σχολεία και αξιόλογα κείμενα Ελλήνων συγγραφέων. Αντ' αυτών, τα παιδιά μαθαίνουν ανάγνωση και “κατανόηση”, διαβάζοντας δαιμονικά σκουπίδια: “Ο Αη-Βασίλης που απλώνει τα εσώρουχά του να στεγνώσουν...”

Αυτό και τα παρόμοια κείμενα στα σχολικά βιβλία αναδεικνύουν όλη τη γελοιότητά σας και το μίσος σας εναντίον του σύνολου Ελληνισμού. Ο Μέγας Άγιος Βασίλειος απλώνει τα εσώρουχά του! Αλλά θέλετε να ταυτίσετε μέσα στη συνείδηση των παιδιών τον Μέγα αυτόν με μια γενειοφόρο, ασπροκόκκινη καρικατούρα.

Σκοτώνετε τη θρησκευτική συνείδηση στα παιδιά μας. Σας ενοχλεί ακόμα και να ξεκινήσουν τη μέρα τους με Θεό και καταργήσατε την πρωινή προσευχή. Αλλά αν η μέρα δεν ξεκινάει με Θεό, αν η ζωή δεν ξεκινάει με Θεό, τότε ξεκινάει με δαίμονες σαν τα μούτρα σας, στους οποίους προσπαθείτε να παραδώσετε όλη την ελληνική κοινωνία.

Τώρα προσπαθείτε να σκοτώσετε την αθωότητα μέσα στα παιδιά, την αυθόρμητη και υγιή ψυχικά ταύτιση με το εκ γενετής φύλο τους, επιχειρώντας να τα διδάξετε την “ελευθερία” επιλογής του φύλου τους, γιατί εκεί τελικά το πάτε, εσείς, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων.

Έχοντας σκοτώσει όλες τις ταυτότητες που σταθεροποιούν την προσωπικότητα του παιδιού (του μελλοντικού ανθρώπου), τώρα επιτίθεστε στην τελευταία που του έχει απομείνει: την ισχυρή, την πηγαία, την αυθεντική ταυτότητα του φύλου του.

Και δεν κινδυνεύουν μόνον να γίνουν οι αυριανοί κίναιδοι και αρσενοκοίτες, όπως τους χαρακτηρίζουν οι Απόστολοι του Χριστού ή αμφίφυλα “παρδαλά” υβριδικά “μη-όντα”, κινδυνεύουν να διαταραχθεί ολόκληρη η προσωπικότητά τους. Όχι κινδυνεύουν, είναι σίγουρο ότι θα διαταραχθεί.

Επειδή το παιδί για να αναπτύξει σωστά την προσωπικότητά του έχει ανάγκη από “στηρίγματα”, από ισχυρές ταυτότητες.

Από την ταυτότητα που του δίνει η οικογένειά του, το “επώνυμό” του, οι πρόγονοί του και η ιστορία τους. Όσο πιο “καθαρή” και δυνατή είναι αυτή η ταυτότητα και κάθε άλλη, τόσο καλύτερα για το παιδί. Η “θολούρα” το βλάπτει!

Από την ταυτότητα που του προσφέρει η σχέση του με το Θεό, όπως του την δίνει η οικογένεια, το περιβάλλον (ως ομόθρησκη συνάθροιση/συλλογικότητα), το σχολείο, έστω και...λειψά. Αν υπάρχει ρίζα, μπορεί ως ενήλικας ν' αναζητήσει την ολοκλήρωση ή και την απόρριψη αυτής της ταυτότητας, είναι δικό του θέμα. Ο “άρριζος” όμως ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει, αφού του είναι εντελώς ξένες οι έννοιες του Θείου και του Ιερού.

Από την ταυτότητα που του δίνει η πατρίδα του με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θετικά ή αρνητικά, δεν κρίνουμε την ποιότητα αλλά την ισχυρή εθνική ταυτότητα ως τέτοια. Αυτή γεννάει και την αγάπη προς την Πατρίδα και συνεπώς την έφεση προς ολοκλήρωση του εθνικού προτύπου, απαλείφοντας τα αρνητικά στοιχεία. Γι' αυτό και τα παιδιά έχουν ανάγκη από τα μεγάλα εθνικά Πρότυπα.

Από την ταυτότητα, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, της γλώσσας. Όσες γλώσσες και αν μιλήσει ο άνθρωπος, με μία είναι ταυτισμένος εσωτερικά, με τη μητρική του γλώσσα. Κι όσοι δεν έχουν ισχυρή αυτήν την ταυτότητα, δεν μπορούν να πάνε “πολύ μακριά” στη ζωή, για το λόγο ότι και η σκέψη τους είναι αδύναμη. Δεν μπορούν να ανέβουν στις κορυφές κυρίως του Στοχασμού και της Τέχνης ή και της επιστήμης.

Νεοταξίτικα ανθρωπάρια, αφού τσακίσατε μέσα στο παιδί όλες αυτές τις ταυτότητες, έρχεσθε τώρα να μπείτε στο πιο άδυτο οχυρό της προσωπικότητάς του: στην ταυτότητα του φύλου του. Κι αν μπορέσετε να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας, το παιδί θα αιωρείται χωρίς “βεβαιωμένη” ταυτότητα φύλου και θ' αναρωτιέται: τι είμαι; είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι, είμαι και τα δύο;

Είναι ο ασφαλέστερος δρόμος να οδηγήσετε τα παιδιά στην τρέλα. Κι αν όχι στην τρέλα, οπωσδήποτε σε αστάθεια προσωπικότητας, με όλες τις ψυχο-σωματικές διαταραχές που αυτό συνεπάγεται.

Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα και την ψυχική υγεία των παιδιών των Ελλήνων. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Κι αν εσείς είστε τέκνα του σκότους, υπάρχουν και τέκνα Φωτός σ' αυτή τη χώρα και ώρα είναι να σας νικήσουμε.

Καλούνται , ως εκ τούτων, να λάβουν θέση επί του θέματος:

Α. Ο Αρχιεπίσκοπος , η Ιερά Σύνοδος και οι επίσκοποι ένας προς ένας, ώστε να γνωρίζει το ποίμνιό τους ποια θέση πήραν -ή δεν πήραν!

Σεβαστοί πατέρες (συγγνώμη, αλλά το “άγιος” το κρατώ μόνον για τον Θεό και τους κεκοιμημένους αγίους Του), δεν είναι μόνον το μάθημα των θρησκευτικών “Θρησκεία”. Θρησκεία για το παιδί είναι τα πάντα: πώς αναπτύσσεται, τι μαθαίνει, πώς στεριώνει μέσα στη Θεία Χάρη και μέσα στην κοινωνία. Μπορείτε να μην διδάξετε ούτε μια αράδα “θρησκευτικών μαθημάτων” κι όμως να εκμαιεύσετε μέσα στο παιδί την πηγαία θρησκευτικότητα και την έφεση προς το αγνό και το άγιο, που από την παιδική φύση του έχει.

Ο Ιησούς Χριστός έστησε ένα παιδί στη μέση και είπε: “Αν δε γίνετε σαν αυτό, δεν μπορείτε να μπείτε στην βασιλεία των Ουρανών”.
Τώρα οι ανθρωποδαίμονες επιχειρούν το αντίστροφο: να βάλουν το παιδί μέσα στην κόλαση μέσα στην οποία οι ίδιοι ζουν και την οποία προορίζουν για όλη την ανθρωπότητα.
Δεν θα αντιδράσετε σε αυτό; Αν όχι, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευχάριστα για κανέναν και θα τα υφιστάμεθα “ες αεί”...

Έχετε την εντύπωση ότι αν τους επιτρέψουμε να αρχίσουν, θα σταματήσουν πριν εκφυλίσουν (βγάλουν από το φύλο τους) αμετάκλητα τα Ελληνόπαιδα; Και τι ποίμνιο θα έχετε τότε καλοί ποιμένες; Το μεν εκφυλισμένο, το δε με τέτοια μομφή προς εσάς ώστε να διαρρηγνύεται η αμοιβαία σχέση εμ-πιστ(η/ο)-σύνης, που ήδη παραπαίει, ιδίως στους νέους ανθρώπους.

Β. Όλοι οι θεολόγοι της Ελλάδος, είτε διδάσκουν είτε όχι.

Γ. Όλοι οι εκπαιδευτικοί σύλλογοι της πατρίδος μας.

Δ. Όλοι οι σύλλογοι γονέων.

Ε. Οι σύλλογοι εισαγγελέων και δικαστών και οι νομικοί σύλλογοι,

επειδή αυτό που επιχειρείται από τον Γαβρ-όγλου (“αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψης” ) είναι αντισυνταγματικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. (Και ο Γαβρ-όγλου δεν είναι βουλευτής!).

Ζ. Καλείται τέλος κάθε άνθρωπος, που κρατάει μέσα του ζωντανή έστω λίγη από την Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι γονείς και οι προ-γονείς μας, να χρησιμοποιήσει ή να διαδώσει αυτό το κείμενο με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Η. Θα πρόσθετα τους βουλευτές, αλλά τι να περιμένει κανείς από “πουλημένες ψυχές”; (και να πεις ότι ζήτησαν κάποιο σπουδαίο τίμημα, ένα μισθούλη των 6χιλ. Ευρώ, άντε 20 μαζί με τα τυχερά). Τίποτα δεν μπορεί να περιμένει το καλό, το υψηλό , το ευγενές, το ωραίο... Σκύβαλα, κοπριά μόνον!

“Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα”... αλλά η σωτηρία της ψυχής των παιδιών μας -η ψυχική τους υγεία εν προκειμένω- ακόμα μεγαλύτερο! Ας δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για χάρη τους.

Υ.Γ. Επειδή πιο σημαντική από όλες θεωρώ την αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος και των δικαστών-εισαγγελέων, θα στείλω αυτό το κείμενο προς τον Αρχιεπίσκοπο, την Ιερά Σύνοδο και τους συλλόγους δικαστών και εισαγγελέων.

Μια Ελληνίδα μητέρα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.
    ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ελληνίδα μητέρα, θερμά συγχαρητήρια. Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν μητέρες που κρατούν την θρησκεία μας, τιμούν τους προγόνους μας, που με τους αιματηρούς αγώνες τους για την πατρίδα μας είμαστε εμείς ελεύθεροι, τις παραδόσεις της οικογένειας που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ψυχικής υγείας των μελών της όπως επίσης και για την κοινωνική τους εξέλιξη.
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε
    Γιατι αυτες οι φωνες δεν ακουγονται;
    Γιατι αυτο που ψηθυριζουμε ολοι δεν γινεται ουρλιαχτο οργη να πνιξει το κακο;
    Τι εχουμε παθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε- ΕΥΓΕ-Εύγε. Στο γραπτό σας ακουμπάει όλη η Ελλάδα.Είναι καιρός για αναγέννηση του Ελληνισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση η φωνή σας είναι Προσκλητήριο, είναι Παιάνας, είναι .
    Καλή συνέχεια
    Ελληνόφρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως! αλλά για να αποτρέψουμε τον εκφυλισμό και την εκπόρνευση των παιδιών μας πρέπει να γίνει ένας συντονισμός και να κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εδώ και τώρα.Π.χ. να διαμαρτυρηθούμε έξω από τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου που δεν αντιδρά στο θέμα αυτό καθόλου. Ανοχή στην ανοχή εκ μέρους τους σε όλα όσα συμβαίνουν και έφτασε η ελληνική κοινωνία εδώ που τη φτάσανε, δυστυχώς "όλοι μαζί"! Μόνο η εκκλησιαστική περιουσία τους ενδιαφέρει(σ'αυτο μόνον αναφέρθηκε χθες-προχθές ο Αρχιεπίσκοπος!!) ή κάτι χειρότερο συμβαίνει;

      Διαγραφή
  6. Μονο το πετραχηλι του εξομολογου μπορει να μας ενωσει . Ολοι λοιπον στην μετανοια - προσευχη - εξομολογηση - Θεια κοινωνια και ολα αυτα τα δαιμονισμενα διποδα που προσπαθουν να διαλυσουν την Πατριδα μας , θα διαλυθουν στην στιγμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΩΣ ΓΝΩΣΗΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο Γαβρόγλου ανυποχώρητος. Και γιατί να μην είναι; Δε βρήκε σύσσσωμη αντίδραση ούτε από τους εκπαιδευτικούς, ούτε από τους γονείς για ματαίωση του προγράμματος και όχι τα ημίμετρα της αναβολής ή της προαίρεσής του.
    Όσο για την Εκκλησία της Ελλάδος, άκρα του τάφου σιωπή από τον Αρχιεπίσκοπο.Γιατί άραγε; Εγκρίνει το πρόγραμμα; Αν το εγκρίνει ας βγει να το πει δημόσια. Μα αν αυτό είναι αντίθετο προς τις διδαχές του Χριστού, τότε γιατί σιωπά; Φοβάται μην τον πουν ρατσιστή και προτιμάει να τον πουν αντί-Χριστο; Με αυτά και με εκείνα (20 χρόνια φυλακής στον ηγούμενο ΜΕΘΟΔΙΟ για ένα υποτιθέμενο αδίκημα ,που ο ίδιος δεν διέπραξε, για το οποίο πλήθος παρακρατικών και αναρχικών ούτε καν συλλαμβάνεται! -καμία διαμαρτυρία εκ μέρους των διοικούντων την Εκκλησία) η σχέση πιστών και Ιεραρχών τείνει να κλονιστεί εκ θεμελίων.
    Να δούμε όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς φέρει το θέμα στην ΔΙΣ, τι απόφαση θα παρθεί εκεί;

    Όταν στα παιδιά ανοίγουν όλες οι "φυλετικές ταυτότητες" -έλεος δύο είναι!- ως θέμα επιλογής, καταρρίπτοντας μάλιστα αυτές "τις στερεότυπες" αντιλήψεις περί δύο μόνον φύλων, τι θα εμποδίζει τα παιδιά που συνήθως είναι περίεργα να δοκιμάσουν;
    ΑΙΔΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Προστατέψτε από τον εκφυλισμό τα παιδιά σας. Τουλάχιστον αυτό! Εσείς αύριο θα θλίβεστε για την κατάντια τους και το αύριο αυτό μπορεί να είναι τόσο κοντά όσο δεν φαντάζεστε, με την ορμή που εμφανίζουν οι αντί-Χριστες δυνάμεις, αφού από ελάχιστους βρίσκουν αντίσταση, Ιεράρχες ή λαϊκούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι Ιεράρχες αντιπαλεύουν τη θεματική εβδομάδα, αλλά και όλοι οι Έλληνες που απεχθάνονται τον εκφυλισμό των ανθρώπων και ειδικά των παιδιών καλό είναι να ακούσoυν (για να εδραιώσουν επιχειρήματα) την ομιλία για το θέμα της ψυχοβιολογικής επίθεσης που έχει εξαπολύσει η ΝΤΠ σε όλα τα παιδιά (και ειδικά τα παιδιά της Ελλάδας!)του καθηγητή φιλοσοφίας στο Παν/μιο Κρήτης, κ. Δημήτρη Πατέλη. Είναι αναρτημένη στο you tube με τίτλο: "Ο καθηγητής φιλοσοφίας Δημήτρης Πατέλης τσακίζει τη θεωρία του κοινωνικού φύλου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]