Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμπανάκι από το ΔΝΤ για τη γαλλική οικονομία

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει ότι το έλλειμμα θα υποχωρήσει μόνο στο 3% του ΑΕΠ το 2017, από το εκτιμώμενο 3,3% φέτος

Καμπανάκι κινδύνου για τη γαλλική οικονομία αποτελούν οι προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο αναφέρει ότι αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να συγκρατήσει τις δαπάνες θα «ξεφύγουν» οι δημοσιονομικοί στόχοι.

Την ίδια στιγμή, το Ταμείο εκφράζει φόβους για την ανάπτυξη το 2017 λόγω Brexit, αναφέροντας ότι θα κινηθεί στο 1,25% από 1,5% του στόχου λόγω των προσδοκιών ότι οι επιχειρηματικές επενδύσεις θα πληγούν από την αβεβαιότητα που προκλήθηκε από την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ε.Ε.

Το ΔΝΤ προβλέπει ότι το έλλειμμα θα υποχωρήσει μόνο στο 3% του ΑΕΠ το 2017, από το εκτιμώμενο 3,3% φέτος. Αυτό θα ευθυγραμμίσει το έλλειμμα με το όριο του 3% της Ε.Ε., αλλά θα είναι χαμηλότερο της υπόσχεσης της κυβέρνησης για 2,7%.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]