Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του ο Πάνος Καμμένος

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Η πρόταση του τίτλου ενδεχομένως για πάρα πολλούς να φαντάζει αστεία έως γελοία. Όμως, αυτή απαιτείται να είναι η μοναδική θέση που πρέπει να πάρει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, μαζί με όλα τα στελέχη και τα στελέχη του κόμματός του. Παραίτηση από τις κυβερνητικές θέσεις και ταυτόχρονα άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα…!

Στην ερώτηση γιατί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, η απάντηση είναι προφανής. Είναι οι «θέσεις» των ΑΝ.ΕΛ., είναι τα προεκλογικά «διαγγέλματα» για την ψήφιση των ΑΝ.ΕΛ. οι οποίοι εμφάνισαν εαυτούς ως εγγυητές των εθνικών θεμάτων. Φυσικά, από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου με διάφορους τρόπους δεν προστάτευσε σειρά από μείζονα εθνικά θέματα, για τα οποία ο Πάνος Καμμένος αρκέστηκε σε χλιαρές ανακοινώσεις αντί της αυστηρής «εθνικής» τοποθέτησης που υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του κόμματός του.

Ακόμη και στην πρόσφατη πράξη ανθελληνισμού, του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη, οι ΑΝ.ΕΛ. επέλεξαν να «καταπιούν τη γλώσσα» τους παρά να τηρήσουν τις «εθνικές δεσμεύσεις» τους, χάνοντας οριστικά κάθε ηθικό έρεισμα στον εθνικό προσανατολισμό λειτουργίας του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. και αποκαλύπτοντας τον πραγματικό ρόλο ύπαρξης του συγκυβερνώντος κομματιδίου, που είναι η παραπλάνηση των ψηφοφόρων και η διάσπαση ενός εθνικού μετώπου, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση του «ονείρου» τόσο του ίδιου του Πάνου Καμμένου (όνειρο ζωής του να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας), αλλά και άλλων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. που ικανοποιούνται επαρκώς από τους κυβερνητικούς θώκους και άλλα κρατικά «οφίσια» που κατέλαβαν ελέω της κυβερνητικής συμφωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ…

Οι δηλώσεις του κ. Νίκου Φίλη αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί των εθνικών θεμάτων. Και αυτές τις θέσεις ο κ. Πάνος Καμμένος όφειλε (και οφείλει) να τις συνθλίψει εάν δεν θέλει να συνθλιβεί (εκτός και εάν έχει ήδη πάρει μηνύματα μη επανεκλογής του και αποφάσισε «να ζήσει το όνειρο» για όσο διάστημα αυτό θα κρατήσει) από τις ενέργειες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τις επαπειλούμενες πολιτικές εξελίξεις…
Οφείλει, λοιπόν, στους ψηφοφόρους του ο κ. Πάνος Καμμένος, να ζητήσει άμεσα την απομάκρυνση (και όχι την παραίτηση) του κ. Φίλη από το κυβερνητικό σχήμα, χαρακτηρίζοντάς τον εθνικά επικίνδυνο και προπαγανδιστή της πάγιας τουρκικής πολιτικής. Να θέσει ο κ. Πάνος Καμμένος σαφές δίλημμα στον φερόμενο και ως πρωθυπουργό, καταθέτοντας εγγράφως πως δεν μπορεί να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση που ανέχεται ή αποδέχεται τις αντεθνικές και λίαν επικίνδυνες δηλώσεις του κάθε κ. Φίλη.

Εάν ο κ. Πάνος Καμμένος, δεν προχωρήσει στο αυτονόητο απέναντι στον κ. Τσίπρα, τότε θα πρέπει να κατανοήσει ότι η χλιαρή του αντιμετώπιση είναι και ουσιαστική αποδοχή των θέσεων του κ. Νίκου Φίλη. Δηλαδή, αποδοχή αντεθνικών και αντισυνταγματικών θέσεων (η Βουλή έχει αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων) έως και ποινικά κολάσιμων απόψεων (σύμφωνα με νόμο της κυβέρνησης Σαμαρά)… Και εάν δεν μπορεί ο πρόεδρος (και το κόμμα) των ΑΝ.ΕΛ. να αντιμετωπίσει με απόλυτη επάρκεια αυτού του είδους τις συμπεριφορές, τότε ας παραιτηθεί ο ίδιος από πρόεδρος, ως ανίκανος επαρκούς εκπροσώπησης των ψηφοφόρων του και υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων προασπιστής των οποίων τάχθηκε εθελοντικά πριν και από τις τελευταίες εκλογές…

ΥΓ: Και μία συμβουλή στον κ. Πάνο Καμμένο: Όσο πιό πολύ σκύβεις τόσο περισσότερο εκτεθειμένος μένει ο... πισινός σου!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κ.Παναγιωτιδη,

    εχω την αισθηση οτι αυτο επιδιωκουν οι συριζαιοι με τις ανιστορητες μπουρδες τους!!

    Την παραιτηση Καμμενου και συνεργασια με λιγοτερο "ακροδεξια" στοιχεια,κατ'εντολη των

    Γερμανων!

    Υπαρχουν ακομα οι ποταμισιοι και οι κεντρωοι που θαυμαζουν το γερμανικο "οραμα"!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]