Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση για τους λαθρομετανάστες

Είμαστε 10.000.000 Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα και αν δεν κάνουμε κάτι δραστικό, σε πολύ λίγα χρόνια θα γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα. Σε πολύ λίγα χρόνια θα μας καταπιούν οι λαθρομετανάστες.

Και δεν μιλάμε για μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας, σέβονται την ιστορία μας, προσπαθούν και νιώθουν τιμή να μάθουν την γλώσσα μας, θέλουν να ζήσουν την «Ελληνική ζωή» και γενικά σέβονται το γεγονός ότι είναι εδώ.

Μιλάμε για αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία μας και την θρησκεία μας, που απαιτούν να αλλάξουμε εμείς τον τρόπο ζωής μας, που απαιτούν να γίνουμε εμείς όπως αυτοί, και γενικά έρχονται στην Ελλάδα για την καταστροφή. Φεύγουν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν, και έρχονται εδώ για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία κοινωνία που ρίσκαραν τη ζωή τους για να ξεφύγουν. Πραγματικά δεν υπάρχει λογική σε αυτό!

Βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση και ΜΟΝΟ αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα. Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν και πληρώνουν φορολογία. Αυτοί που δεν έχουν δουλειά, έχουν διαπράξει εγκλήματα και γενικά ασχολούνται με μαύρη εργασία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν ένας Έλληνας προσπαθήσει να πάει σήμερα στην Αμερική να εργαστεί, το πιο πιθανόν είναι ότι θα γυρίσει πίσω χωρίς να τα καταφέρει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες και αν δεν τους τηρήσεις, δουλειά σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κλπ δε βρίσκεις. Ούτε VISA δε σου δίνουν για να πας διακοπές χωρίς να σε περάσουν από έλεγχο.  
Άρα και η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει αυστηρούς ελέγχους σε ΟΛΟΥΣ! 

Η Ελλάδα αντέχει οικονομικά και κοινωνικά 2% του πληθυσμού της σε μετανάστες. Όχι παραπάνω.
Άρα λοιπόν, τα βήματα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι:
  • Έλεγχος σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Από όπου και αν προέρχονται.
  • Όσοι είναι άνεργοι και προέρχονται από χώρες που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.
    (Δηλαδή Πακιστάν, Ινδία, Αλβανία κλπ.) – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ
  • Όσοι εργάζονται και προέρχονται από χώρες που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.
    – Πόσα χρόνια ζουν στην Ελλάδα;
    – Έχουν πληρώσει φόρους για να χρόνια αυτά;
    – Αν ναι:
    Τότε γίνετε έλεγχος αν χρειάζονται οι υπηρεσίες τους στην Ελλάδα. Δηλαδή αν έχουμε ανάγκη από γιατρούς, και οι Ιατρικές σχολές δε βγάζουν αρκετούς Ιατρούς, τότε ναι, οι ξένοι μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα. Αν όμως υπάρχει ανεργία στον Ιατρικό κλάδο και οι Έλληνες Ιατροί μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά, τότε οι ξένοι ιατροί θα πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα. Επίσης, η Ελλάδα πλέον δεν χρειάζεται ανειδίκευτους εργάτες. Υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία, ειδικά στους νέους, που μπορούμε πολύ εύκολα να καλύψουμε όλες τις θέσεις.
    – Αν όχι:
    Τότε πληρωμή προστίμου ή επιλογή να φύγουν από την Ελλάδα.
  • Όσοι προέρχονται από χώρες που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, και ζητήσουν άσυλο, τότε αυτοί θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε 28 χώρες στην ΕΕ και θα πρέπει οι πρόσφυγες να μοιραστούν. Ξεκινώντας από τις χώρες με καλύτερη οικονομία σε αυτές με χειρότερη.
  • Όσοι είναι εδώ και έχουν εργασία και πληρώνουν φόρους και γενικά είναι πολίτες που σέβονται τον τόπο αυτό, τότε θα πρέπει να μάθουν Ελληνικά. Τα φροντιστήρια θα παρέχουν μαθήματα Ελληνικών για αλλοδαπούς και πιστοποιημένα κέντρα θα δίνουν βεβαιώσεις Ελληνομάθειας ύστερα από εξετάσεις. Οι βεβαιώσεις θα είναι απαραίτητες για να μπορεί να εργαστεί αλλοδαπός στην Ελλάδα. Είτε είναι σε μεγάλη εταιρία, είτε σε ταβέρνα στο χωριό. Όποιος αλλοδαπός θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να εργαστεί, θα πρέπει να μάθει Ελληνικά. Σε όλους τους αλλοδαπούς, θα δίνετε πράσινη κάρτα εργασίας, η οποία θα ανανεώνεται κάθε 6 μήνες ανάλογα με την ανεργία της χώρας. Όταν χώρα έχει ανεργία 30%, 45% στους νέους, δε γίνετε να έχει 3.000.000 αλλοδαπούς! 
Όσοι νέοι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, αν είναι από μη-εμπόλεμες χώρες, τότε οι βάρκες τους θα γυρίζουν πίσω στην Τουρκία. 
Αν είναι πρόσφυγες ή σκίσουν τη βάρκα (όπως συνηθίζεται) τότε θα κατευθύνονται αμέσως στις πρεσβείες τους. Ύστερα από συνεννόηση με την ΕΕ θα αποφασίζεται τι θα απογίνουν. Καλό θα είναι οι πρεσβείες των χωρών αυτών (Συρία, Αφγανιστάν, κλπ) να ετοιμάσουν χώρους υποδοχής και κατοικίας για τους πολίτες τους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 

Πηγή "Στρουθοκάμηλος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το πιο ευστοχο αρθρο που διαβασα τα τελευταια χρονια για τη λαθρομεταναστευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]