Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "ευτυχία" καταστροφής της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η «ευτυχία» της καταστροφής της Ευρώπης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
Μαζέψαμε και αυτήν την εβδομάδα κάποια γεγονότα και θα τα παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η εισβολή από 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ευρώπη και κανείς δεν μπορεί πλέον εγγυηθεί για την ασφάλεια μας.

Με όλο αυτό γίνονται πλέον οργανωμένες Business, από το «NGO», «Non-governmentals Organizations» δηλαδή «Μη κυβερνητικές οργανώσεις». Είναι πλέον διαπιστωμένο ότι γίνεται ένα τεράστιο ανθρώπινο εμπόριο.

Η Γερμανία κάνει συνεχώς μεγάλη και συνεχή διαφήμιση για τους λαθρομετανάστες καλώντας τους στην Ευρώπη, ξέροντας πολύ καλά ότι αυτό είναι αυτοκτονία για την ίδια την Ευρώπη.
Ήδη κάποιοι βουλευτές ανησυχούν πάρα πολύ όπως η κυρία Brigitte Meier από το SPD, που ασκεί έντονη κριτική κατά της κ Μέρκελ.
Η καγκελάριος και ο συνεργάτης της, Thomas de Maizière, μέσω του αγγλογερμανικού τηλεοπτικού καναλιού Deutsche Welle συνεχίζουν παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες την μεγάλη προπαγάνδα να προσελκύουν και άλλους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, οδηγώντας τους Ευρωπαίους στην αυτοκτονία.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι η Μέρκελ. Είναι ένα από τα πολλά πιόνια που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη.
Αυτή θα φύγει, θα έρθει άλλος να συνεχίσει ακριβώς τα ίδιο έργο με λίγες παραλλαγές, για να μην φαίνεται στον κόσμο.
Μόνο αν εμείς αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ψηφίζουμε υπάρχει κάποια ελπίδα.
Αναπαυόμαστε γιατί ακόμα αυτό δεν χτύπησε την δική μας πόρτα τόσο ώστε να μην αντέχουμε πια και να θέλουμε να επαναστατήσουμε.

Εμείς όλοι μπορούμε να αλλάξουμε την τύχη μας.
Δεν πρέπει να δεχόμαστε να μας σκλαβώνουν μέρα με την μέρα περισσότερο και να μην έχουμε το κουράγιο ούτε να σκεφτόμαστε πλέον αλλά να αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για όλα.

Και κατά αρχήν όταν οι λαθρομετανάστες πληρώνουν στους εμπόρους 3.500 ευρώ το άτομο, σκεφτείτε τι χρήμα βγάζουν όλοι αυτοί.
Υπολογίζετε γύρω στα 42 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή όσο χρειάζονται όλοι οι Γερμανοί υπάλληλοι το χρόνο για να πληρωθούν.

Στην Αυστρία οι κάτοικοι δεν ξέρουν πια πώς να αμυνθούν. Αγοράζουν όπλα για να προστατευτούν. Μόνο πέρσι και πριν ξεσπάσει αυτό το τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών, πουλήθηκαν γύρω στα 70.000 όπλα. Ο συνολικός αριθμός υπολογίζεται στα 900.000 όπλα στα νοικοκυριά. Ειδικά οι γυναίκες αγοράζουν όλο και περισσότερο όπλα εξαιτίας της αύξησης των βιασμών και των παρενοχλήσεων από τους λαθρομετανάστες.

Στο παρακάτω βίντεο αδίστακτοι λαθρομετανάστες απειλούν τους Ευρωπαίους με το χαρακτηριστικό σλόγκαν ότι, «οι μέρες σας είναι μετρημένες, γινόμαστε όλο και πιο πολλοί και όλο και πιο δυνατοί!»



Είναι μια πλήρης εισβολή ενώ υπάρχει παραπληροφόρηση τα ΜΜΕ.

Έτσι μας φορτώνουν εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς έλεος και τελευταία εμείς θα γίνουμε τα θύματα αυτής της αδίστακτης εισβολής. Και αν τολμήσουμε να μιλήσουμε, μην ξεχνάτε, θα σας χαρακτηρίσουν Nazi! Οι άστεγοι πολίτες τώρα που ξεκίνησαν τα κρύα,παγώνουν μέσα στους δρόμους και στα υπόγεια των σταθμών του μετρό ενώ τους λαθρομετανάστες τους βάζουν σε ακριβά ξενοδοχεία. Κυνηγάνε τον πολίτη μην τυχόν και δεν πληρώνει σωστά και στην ώρα τους φόρους του ενώ στους λαθρομετανάστες τα δίνουν όλα δωρεάν. Παράλογη κοινωνία. Αν αρχίζει κανείς και τα σκέφτεται σοβαρά όλα αυτά, μάλλον θα καταλήξουμε στο τέλος σε φρενοκομείο.

Μια απελπισμένη γυναίκα από την Αυστρία περιγράφει τις σκηνές που εκτυλιχτήκαν γύρω από το σπίτι της στην Αυστρία.
Λέει χαρακτηριστικά, ότι χωρίς να ρωτήσουν οι λαθρομετανάστες κινούνται πλέον όπου θέλουν, κατασκήνωσαν μέσα στον κήπο τους σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό.
Η ίδια τα έχει χάσει και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.
Αυτό που την ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι ότι την ρωτάνε τα παιδιά της γιατί έρχονται αυτοί οι άνθρωποι και μένουν στο οικόπεδο μας;
-Τι να τους απαντήσω ; λέει η γυναίκα. Είμαστε όλοι σε απόγνωση με όλα αυτά τα γεγονότα.
Οι αστυνομικοί στην Αυστρία σκέπτονται να κάνουν απεργία γιατί δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση.



Στις 23 Οκτωβρίου στο κέντρο του Hannover οι ΙSIS (τζιχαντιστές) έκαναν… παρέλαση και δεν τους εμπόδισε κανείς.
Η αστυνομία ήτανε απλώς θεατές...!
Καταλαβαίνετε τώρα πόσο το σύστημα προωθεί όλη αυτήν την εγκληματική πορεία, της εξαφάνισης της Ευρώπης.

Εντωμεταξύ παιδόφιλοι πάμπλουτοι Σαουδαράβες έχουν στείλει πράκτορες να αγοράσουν από τους λαθρομετανάστες παιδιά, ενώ οι αρχές έχουν εντολή να σιωπούν σε αυτό το αίσχος καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα έχουν καλά με τους οικονομικούς παράγοντες των Σαουδαράβων, από το δράμα και την τελική κατάληξη των παιδιών.

Μια άλλη πολύ ανησυχητική είδηση έρχεται από το υπουργείο του Potsdam: Ο εκπρόσωπος του, κύριος Decker, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι,
"είμαστε πολύ ανήσυχοι διότι από τις αρχές του Σεπτέμβρη εξαφανιστήκαν από τις κατασκηνώσεις 7.000 λαθρομετανάστες και τώρα κινούνται όπου θέλουν μέσα στην Γερμανία. Κανείς δεν τους ελέγχει πλέον γιατί είναι αδύνατον να ελεγχτεί αυτή η κατάσταση. Το επικίνδυνο είναι ότι από αυτούς πάρα πολλοί είναι μέλη του ISIS. Ένας από αυτούς, ο Muhammad Ali, δηλώθηκε αρχικά στο Αμβούργο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και μετά δηλώθηκε με άλλο όνομα στο Βερολίνο".
Στη Βιέννη μια εθελοντής βοηθός από το Ερυθρό Σταυρό υπέστη βιασμό από ένα λαθρομετανάστη και στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε την απείλησαν μην τυχόν και το μαρτυρήσει στους δημοσιογράφους. Η αστυνομία της είπε ότι θα τον φευγατίσουν εκτός συνόρων στην Γερμανία. Δηλαδή με άλλα λόγια θα τον αφήσουν ελεύθερο να πάει όπου θέλει και να συνεχίσει να βιάζει άλλες γυναίκες αλλού.
Τι λογική είναι αυτή;
Εντωμεταξύ, οι κλοπές και οι βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και τους πολίτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πώς ισλαμοποιούν την σουηδική νεολαία με σύμβολα και τραγούδια για να βρίσκουν φυσιολογικό έναν… αποκεφαλισμό, και να γίνουν θαυμαστές του Isis.

Δείτε το θράσος τους σε γερμανικό έδαφος. Σε μια συγκέντρωση που έκαναν οι λαθρομετανάστες απείλησαν ανοιχτά τους Γερμανούς λέγοντας ότι, «δεν σας φοβόμαστε, γινόμαστε όλο και πιο πολλοί όλο και πιο δυνατοί , θα σας νικήσουμε στο τέλος». Ξέρετε αγαπητοί φίλοι τι σημαίνουν όλα αυτά ; Ότι όλοι αυτοί που έρχονται ξέρουν για ποιον λόγο τους προπαγάνδισαν να έρθουν. Να κατακτήσουντην Ευρώπη, και να εξαφανίσουν τους Ευρωπαίους. Όπως έγινε κάποτε με τους Ινδιάνους στην Αμερική. Ήρθαν, τους κατέκτησαν και τους εξαφάνισαν.



Στο Oberhausen επέτρεψαν σε ευαγγελικό ναό να μείνουν 50 λαθρομετανάστες. Αυτοί τότε αφού κατέλαβαν τον ναό, αφαίρεσαν από μέσα όλες τις καρέκλες, την κολυμβήθρα βαπτίσματος, και έβγαλαν τα πάντα από το ιερό. Παράλληλα αφαίρεσαν όλους τους σταυρούς. Ο ίδιος ο ιερέας του ναού, ο Joachim Detering, έδωσε εντολή να στηθούνε τραπεζαρίες μέσα στο ναό και ειδικά container για να πλένονται οι λαθρομετανάστες στο προαύλιο της εκκλησίας. Μετά από όλα αυτά να μου πει κανείς πως θα μας ελεήσει ο Θεός!

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κηρύττει την ανοχή και τη συμφιλίωση με τους λαθρομετανάστες. Αυτό είναι ένα όργανο εγκάθετο μέσα στην Ευρώπη που δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αλλά έχει τεράστια δύναμη επιρροής των αποφάσεων των καινούργιων νόμων μέσα στην Ευρώπη. Σε αυτό το όργανο της Νέας Τάξης υπάρχουν γνωστά ονόματα μεγαλομασώνων όπως, ο Jose Maria Aznar, πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο George Vassiliou πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, ο Igor Ivanov, πρώην Foreign Minister of the Russian Federation, , ο Τούρκος Τalat Sait Halman, former Minister of Culture and Professor of Bilkent University και άλλοι πολλοί.

Αυτή η οργάνωση λοιπόν μαζί με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αξιοπρέπειας, (European Dignity Watch), παίζουν τον κύριο ρόλο στο να περνάνε τους νόμους της υποταγής των Ευρωπαίων στην Νέα Τάξη. Η ουσιαστική τους δράση πρέπει να τονίσουμε ότι ξεκίνηε από το 2013. Τι θα λέγατε αν στην Ευρώπη έβγαζαν έναν νόμο ο οποίος θα σας επιβάλει το πως να σκέπτεστε, το τι θα λέτε, τι δεν πρέπει να λέτε και ότι αν παραβείτε αυτόν τον νόμο δικαιούνται να σας κλείσουν φυλακή ακόμα και τα μικρά παιδιά. Λοιπόν αυτός ο νόμος υπάρχει και έχει πλέον και μια επίσημη ονομασία : «European Framework National Statute For the Promotion of Tolerance», ή αλλιώς, «Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Εθνικού Οργανισμού για την Προώθηση της Ανοχής». Το φίμωτρο μας το βάζουν τώρα επίσημα πλέον.

H Γερμανία σε λίγο καιρό θα έχει πάνω από 8 εκατομμύρια μουσουλμάνους. Στο βίντεο αυτό ο συγκεκριμένος κύριος δηλώνει, «είτε το θέλετε είτε όχι το Ισλάμ θα κατακτήσει την Γερμανία και την Ευρώπη και οι κόρες σας θα υποχρεωθούνε να φοράνε hijab. Εσείς έχετε 2 παιδιά το πολύ, εμείς όμως έχουμε 7 και 8 παιδιά. Και όταν εμείς παντρευόμαστε με 4 γυναίκες, τότε θα έχουμε σε λίγα χρόνια 22 παιδιά, ενώ εσείς ένα παιδί και έναν σκύλο. Έτσι είναι φίλε μου, έτσι τα θέλατε έτσι τα πάθατε. Ο άνθρωπος αδίστακτος τολμάει και ειρωνεύεται κιόλας και συνειχιζει, «Εσείς κατακτήσατε τις χώρες μας ,οδηγείτε μερσεντές, έχετε τις digital cameras, αλλά εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, δεν θα σας πολεμήσουμε με όπλα αλλά απλά με το να γεννάμε τα παιδιά μας στην χώρα σας και δεύτερον, θα παντρευόμαστε τις γυναίκες σας και τις κόρες σας θα τις υποχρεώσουμε να φοράνε hijab.



Μέσα σε αυτό το βίντεο, δείχνει και την κατάσταση στην Ιταλία. Σε μια στιγμή μιλά μια μαύρη η οποία μεγάλωσε στην Ιταλί, και λέει για τους μαύρους λαθρομετανάστες, ότι δεν είναι άνθρωποι αλλά… ζώα!



Αυτά και άλλα αμέτρητα είναι η πραγματικότητα της σύγχρονης καταστροφής της Ευρώπης από μια προοδευτική κλίκα της Νέας Τάξης. Νομίζετε πως η χώρα μας θα μείνει από έξω από όλο αυτό το «ευεργετικό» σχέδιο ; Πρώτοι και καλύτεροι!



Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]