Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αμερικανός αναλυτής: Η Ρωσία διορθώνει το χάος που δημιούργησαν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, που οι ίδιες έχουν συμβάλλει στην τροφοδότηση των πολέμων στη Μέση Ανατολή, τώρα δεν έχει νόημα να αντιταχθούν στη ρωσική επιχείρηση στη Συρία, πιστεύει ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, Paul Craig Roberts, σύμφωνα με ρωσικο δημοσίευμα.

Ορισμένοι Αμερικανοί πολιτικοί κάνουν ηχηρές δηλώσεις σχετικά με τη ρωσική επέμβαση στη Συρία, αλλά αυτοί υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους, δήλωσε.

Ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Τζίμι Κάρτερ σε θέματα εθνική άμυνας, ο Ζμπίγνιεβ Μπρεζίνσκι (Zbigniew Brzezinski) δήλωσε πρόσφατα ότι η Ρωσία πρέπει να πεισθεί για συνεργασία με τις ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

«Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συνεργασθούν με τη Ρωσία και να μην βλέπονται ως αντίπαλοι στη Συρία, γιατί η Ρωσία ελέγχει και λειτουργεί στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου», δήλωσε ο Ρόμπερτς.

Ο Ρώσος ηγέτης, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, διακήρυξε ότι η κατάσταση που δημιουργείται στον κόσμο δεν μπορεί να επιβιώσει και ότι η Αμερικανική πολιτική έχει παραμείνει στο παρελθόν.

«Μια τέτοια λογική (του παρελθόντος) οδήγησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να δημιουργήσουν χάος στη Μέση Ανατολή, μια κατάσταση που θα μπορούσε να διαδοθεί σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες και να οδηγήσει σε περαιτέρω εισροή προσφύγων στην Ευρώπη», δήλωσε ο Αμερικανός ειδικός, σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα "Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος".

Πηγή "Εχέδωρος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]