Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Σαουδική Αραβία ενισχύει τη συριακή αντιπολίτευση με αντιαρματικά όπλα

Η Σαουδική Αραβία, ενίσχυσε με αντιαρματικούς πυραύλους BGM-71 TOW τη συριακή αντιπολίτευση, προκειμένου να αντισταθεί στο στρατό της Συρίας.

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι η παροχή τέτοιου είδους όπλων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημία στην ισορροπία δυνάμεων στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Το συγκρότημα των φορητών BGM-71 Tow στο συριακό πόλεμο είναι το πιο επικίνδυνο αντιαρματικό όπλο.

Έχει τη δυνατότητα να στοχεύσει και να καταστρέψει άρμα μάχης από απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Το αντιαρματικό αυτό όπλο βρίσκεται στην κατοχή περισσότερων από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και το μοντέλο BGM-71 είναι μια πρόσφατη τροποποιημένη εκδοχή του, που το καθιστά πολύ επικίνδυνο, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]