Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κένυα: Κινδυνεύουμε να γίνουμε η Ελλάδα της Αφρικής...!

Η χώρα έχει γεμίσει με αφίσες που θέτουν αυτό ακριβώς το ερώτημα… Καθώς τα χρέη βαραίνουν την οικονομία της Κένυας, οι οικονομολόγοι της χώρας ζητάνε να σταματήσει η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους, φέρνοντας ως παράδειγμα τη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Μάλιστα το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Κένυας (ICPAK) προειδοποίησε πριν μερικές μέρες ότι η Κένυα θα μπορούσε να καταλήξει σε μια κρίση χρέους παρόμοια με αυτή που κατέρρευσε την οικονομία της Ελλάδας, αν η διαφθορά και οι υψηλές δαπάνες του κράτους συνεχιστούν στον ίδιο ρυθμό.
Λεπτομέρεια: Το χρέος της Κένυας φθάνει τα 23,1 δισ. ευρώ αντιπροσωπεύοντας το 54% του ΑΕΠ της χώρας Κάποιες εφημερίδες κάνουν και πρωτοσέλιδα με το ερώτημα «Is Kenya Africa’s Greece?»

Τέλος, εκπομπές στην κενυατική τηλεόραση οργανώνουν συζητήσεις με θέμα «Is Kenya`s economy becoming Greece`s of Africa as huge debts put weight on Kenyans»...

Για "πρώτη φορά αριστερά" μπορεί να μην γίναμε Βόρεια Κορέα, αλλά έχουμε γίνει ρεζίλι του πλανήτη...
Και όμως, κανένας πολιτικός δεν μπήκε στην φυλακή (η περίπτωση του Άκη θεωρείται ως μην γενόμενη). Και, προφανώς, το "σύστημα" έχει δομηθεί με τους κατάλληλους νόμους, έτσι ώστε να μην μπει ποτέ κανένας στην φυλακή από όσους κατέστρεψαν την χώρα.

Παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν σήμερα υπό την κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου, με απόλυτη βεβαιότητα βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι "το κράτος έχει συνέχεια".... Τέτοια που καλύπτει σε όλα τους προηγούμενους και εγγυάται στους παρόντες την απόλυτη ατιμωρησία...
Και γιατί όχι; Αφού οι Έλληνες επιμένουν να επιλέγουν μέσω της κάλπης να τους κυβερνούν ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες...;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]