Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπηρεσιακή κυβέρνηση από αύριο στα Σκόπια

Σύμφωνα με τη συμφωνία του περασμένου Ιουλίου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αύριο, 20 Οκτωβρίου 2015, θα αρχίσει η τοποθέτηση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, με πρώτη αλλαγή τον υπουργό Εσωτερικών και των αρκετών υφυπουργών.

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών πρέπει να είναι από τις τάξεις κόμματος της αντιπολίτευσης.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα έχει δύο υφυπουργούς, έναν από το αλβανικό κόμμα DUI και έναν από το σλαβικό VMRO-DPMNE, που θα έχουν δικαίωμα βέτο.

Άλλα υπουργεία που θα αλλάξουν επικεφαλής είναι της Κοινωνικής Εργασίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας,στις θέσεις θα τοποθετηθούν προσωπικότητες από το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM.

Η νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να σχηματισθεί πλήρως έως τις 15 Ιανουαρίου, όπου θα πρέπει να παραιτηθεί ο νυν πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρούεφσκι, τρεις μήνες πριν από τις πρόωρες εκλογές της 24ης Απριλίου 2016.

Πηγή "Εχέδωρος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]