Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή φράχτη στα σύνορα με Ελλάδα

Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή ενός φράχτη στα σύνορά τους, όπως αυτό της Ουγγαρίας, για να σταματήσει η αυξανόμενη διέλευση προσφύγων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι σε συνέντευξή του στην ουγγρική εβδομαδιαία οικονομική «Φιγκουέλο».

Στη συνέντευξή του, δήλωσε ότι η πΓΔΜ θα πρέπει ενδεχομένως να δημιουργήσει ‘κάποιο είδος φυσικής άμυνας’ αν και δεν θα αποτελέσει μακροπρόθεσμη λύση.

«Αν πάρουμε στα σοβαρά, ό, τι η Ευρώπη ζητά από εμάς, και πρέπει αυτό να το κάνουμε, τότε δύο λύσεις υπάρχουν ή στρατιώτες στα σύνορα ή φράχτης, ή ένας συνδυασμός και των δύο», δήλωσε ο Ποπόσκι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα Σκόπια, μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τους μετανάστες «αλλά εάν είναι να πάρουμε στα σοβαρά αυτό που απαιτούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, σε μια προσπάθεια να ελέγξουμε τα σύνορά μας και να αποτρέψουμε τη διέλευση των ανθρώπων αυτών, τότε θα το κάνουμε, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις ουγγρικές αναφορές.

Η Βουδαπέστη αναφέρει ότι και τα Σκόπια δέχονται άδικα επίθεση των μέσων ενημέρωσης της δυτικής προπαγάνδας, για τους πρόσφυγες, και επηρεάζουν τη φήμη της χώρας στη διεθνή σκηνή.

Πηγή "Εχέδωρος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Λυσεις υπαρχουν για την αντιμετωπιση των χιλιαδων μεταναστων απο Βορεια Αφρικη που κατα δηλωση του Johannes Hahn επιτροπου της ευρωπαικης ενωσης για την "ευρωπαικη πολιτικη γειτονιας" ΥΠΑΡΧΟΥΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ".Η Γερμανια θα δεχτει 1 εκατομμυριο προσφυγες παρα το οτι η προεδρος των Γερμανων βιομηχανων ζηταει μονο 500.000 προσφυγες που μπορουν να απορροφηθουνε.Το Σεγκεν καταργειται και τα συνορα Αυστριας,Πολωνιας,Ουγγαριας,Γερμανιας κλπ κλεινουν, η Μερκελ κατηγορει την Ελλαδα οτι ...δεν γινεται αποθηκη μεταναστων αλλα τα στελνει στην αλλη αποθηκη τα Σκοπια (μεχρι να φρακαρουν και αυτα) και στο τελος το ντομινο θα αναστραφει και Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ προσθετοντας σε ολους μας εκτος απο την οικονομικη κατασταση και εκατομμυρια λαθρομεταναστες και ενας Θεος μετα ....
    1) αμεση καταπαυση πυρος σε Συρια με εγγυηση ΗΠΑ/Ρωσιας/Κινας/Ισραηλ
    2)Επιβολη στην Τουρκια σοβαρων κυρωσεων για καταπολεμηση της λαθρομεταναστευσης την οποια υποβοηθαει ακομα και με τις μυστικες της υπηρεσιες.Οι κυρωσεις μπορει να φθανουν στην απαγορευση των εξαγωγων της στις ευρωπαικες χωρες
    3)Βοηθεια των Κουρδων για ανεξαρτητο κρατος.Οι Κουρδοι ειναι οι μονοι εναντια στο πολιτικο Ισλαμ και οι μονοι που προστατευουν τις θρησκευτικες μειονοτητες (ενω ο...Μωαμεθ διδαξε τα αντιθετα για ισοτιμια θρησκειων)
    υγ
    γραφω αυτο το αρθρακι για να κατανοησωμε ολοι οτι το προβλημα δεν ειναι ποιος θα κερδισει στις εκλογες διοτι ολοι απο τα ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (αυτο μη το ξεχνατε) αλλα η στενοτατη ατραπος στην οποια μπαινει η Χωρα μας και κανεις δεν ξερει πως θα βγει .Οποιος πολιτικος νομιζει οτι μπορει να παει αναποδα απο τις εντολες των αφεντικων-ξενων κεντρων ,εχει τον χρον ΤΩΡΑ να πει τι θα κανει με αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]