Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία θέτει θέμα άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας λόγω Συρίας!

Το ζήτημα ενδεχόμενου τερματισμού των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, στο πλαίσιο του σημαντικού ρόλου της Μόσχας στο θέμα της Συρίας, έθεσε ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

"Ο καθένας είναι τόσο έξυπνος ώστε να γνωρίζει ότι δεν μπορείς από τη μια πλευρά να διατηρείς μόνιμα κυρώσεις και από την άλλη πλευρά να ζητάς να συνεργαστείς", δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι "μια διαφορετική και καλύτερη σχέση" ξεκινάει με έναν δεύτερο αγωγό αερίου και τελειώνει με την άρση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος επισήμανε ακόμη ότι "η διαμάχη για την Ουκρανία δεν μπορεί να επιβαρύνει την σχέση της Γερμανίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ με την Ρωσία τόσο ώστε η Ρωσία να χάνεται ως εταίρος στη Συρία" και προειδοποίησε ότι αν η Ρωσία ενισχύσει την στρατιωτική δράση της στην Συρία, η διένεξη θα μεγαλώσει και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τη χώρα.

Πηγή ΑΠΕ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτες οι ανακοινωσεις ειναι για καταναλωση και επιφανειακες εντυπωσεις στους πολιτες προβατα της Ευρωπης. Η Μερκελ δεχεται πιεσεις απο το λομπι των γερμανων βιομηχανων που εχασαν και χανουν τεραστια ποσα απο τις μειωσεις των εξαγωγων τους στην Ρωσια, βγηκε τωρα και το σκανδαλο με την WV που θα εχει γενικο αρνητικο αντικτυπο στην αυτοκινητοβιομηχανια τους σε Ευρωπη και Αμερικη, και αλλαζει πολιτικη η καγκελαριος. Επιπλεον βλεπουν ολοι οι Δυτικοι οτι το βρωμικο παιχνιδι τους εναντιον της Ρωσιας με κυρωσεις, μειωσεις τιμης πετρελαιου, βρωμικη συστηματικη προπαγανδα και πιεσεις σε ξενες κυβερνησεις να μην συνεργαζονται με την Ρωσια, δεν πτοουν τον Πουτιν με τιποτα, ο οποιος προχωραει δυναμικα στην διεθνη γεωστρατηγικη σκακιερα και τωρα βαζουν σταδιακα την ουρα κατω απο τα σκελια. Βλαδιμηρε Πουτιν θερμα συγχαρητηρια που μενεις στο υψος των δυσκολων περιστασεων ως αληθινος ηγετης της ενδοξης χωρας σου και δινεις ελπιδα σε εμας οτι δεν χαθηκαν ολα απο τα σκοτεινα σχεδια των εγκληματιων της παγκοσμιοποιησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]