Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα σιωπητήριο...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Η ΝΔ στο από το 27,8% στο 28,6%.  ΝΤΡΟΠΗ!
Το ΠαΣοΚ από το 4,6% στο 6,4%.  ΝΤΡΟΠΗ!
Η Ένωση Κεντρώων από το περιθώριο στο 3,5%.  ΝΤΡΟΠΗ! 
Μόνο κόμματα του μνημονιακού τόξου στην Βουλή.  ΝΤΡΟΠΗ!
Αποχή στο 45%. ΝΤΡΟΠΗ!   

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια γι αυτόν τον λαό.  
Μόνον ΝΤΡΟΠΗ. 
Ντροπή και αηδία.

Και αυτή η ντροπή κι η αηδία οδηγεί απ' ευθείας στο συμπέρασμα πως, μπορεί να μην ''τα φάγαμε μαζί'', αλλά η νοοτροπία και η συμπεριφορά μαρτυρεί ότι, ο λαός είναι ο απολύτως υπεύθυνος για την σημερινή μας κρίση, κατάντια, και μετατροπή μας σε υπόδουλο κράτος.

Το blog νοιώθει πως δεν έχει πιά λόγο ύπαρξης.
Όχι από έλλειψη ψυχικού σθένους και κουράγιου.
Αλλά από αηδία.
Θέλει, αλλά αισθάνεται μιά κρύα αηδία, σαν να το άγγιξε φίδι. Σαν περικυκλωμένο από ζωντανούς νεκρούς σε αποσύνθεση.

Ζωντανοί νεκροί που τιμώρησαν όσους δεν ψήφισαν ποτέ μνημόνια και επιβράβευσαν τους σφαγείς τους με ένα συνολικό 81%.
Το 81% στην Βουλή αποτελούν πιά τα κόμματα των μνημονίων.

Δεν είναι ότι δεν υπάρχει πιά μνημόνιο-αντιμνημόνιο, όπως είναι το νέο σλόγκαν του συστήματος.
 Είναι ότι ίσωςδεν υπάρχουν πιά έλληνες...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ότι και να πει κανείς αυτός ο λαός δε πρόκειται να συνετιστεί.Πληρώνει τις επιλογές του μερικές φορές.Παρέλασαν οι δήμιοι και επέλεξαν τον πιο ανώδυνο!Θα εκτελέσει κι αυτός πάντως,επειδή ο δήμιος πάντα είναι δήμιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλάβετε το, δεν έχουμε πιάσει ακόμα πάτο. Τώρα πεινάνε κάποιοι, όταν θα φθάσουμε να πεινάνε σχεδόν ΌΛΟΙ, τότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα και η αφύπνιση του Έλληνα. Όταν η αγροτιά και γενικά η επαρχία συνετιστεί και όταν οι νέοι μας πάψουν να είναι τεμπέληδες και χαρτζηλικακηδες ......Το ποσο γρήγορα θα γίνει αυτό εναποκειται αποκλειστικά σε μας.Αν συνέλθουμε από τον τρόπο που ζούμε ίσως συντομευσουν τα πράγματα. Αλλιώς θα πίνουμε πικρό ποτήρι για αρκετά χρόνια. ....

      Διαγραφή
  2. Παίδες ή αποχή δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα γτ πολύ απλά δεν είναι πράξη.Είναι απραξία και απάθεια.Αυτοί άμα γουστάρουνε και με το 10% των πολιτών θα φτιάξουν τις έδρες και κυβέρνηση, ολόκληρη CIA κρύβεται πίσω από την ελλ.βουλή .Πάψ'τε να λυσομανάτε και να σκορπάτε ενοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγκα....οι εκλογες εχουν νόημα σε ελεύθερα δημοκρατικα Εθνοι .
      Ο χειρότερος σκλάβος ειναι αυτος που δεν το ξερει .
      Η αποχη απο τις κάλπες , προϋποθέτει και γενικη αποχη απο το καθεστώς . Ποιος ομως εχει τα αχαμνα ;
      Πάντως , σίγουρα οχι ολοι εσεις που τρέξατε να νομιμοποιησετε την κατοχη πιστεύοντας οτι οι εκλογες ελεύθερωνουν !
      Με αίμα , θυσίες και απώλειες θα ζήσουμε ελεύθεροι και οχι με στημένες κάλπες .
      Ξύπνα σκλαβε .

      Διαγραφή
  3. Αυτές οι εκλογές είχαν δύο στόχους..

    Να ακυρώσουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος βάζοντας το λαό να επικυρώσει το πλέον αισχρό μνημόνιο

    Να κανουν πιο ενδιάφερουσα..την ελληνική βουλή με την είσοδο του Λεβέντη

    Εν τέλει ο Τσίπρας έκανε τη χάρη στο Λεβέντη να του χαρίσει ένα απρόσμενο δώρο που το περίμενε 30 χρόνια,οι εκλογές έγιναν μόνο για το Λεβέντη επειδή το κυβερνητικό σχήμα ήταν και θα είναι ξανά εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό άρθρο….
    Ούτε ο φασισμός, ούτε η λεγόμενη αριστερά δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με πρόοδο και ευημερία…. Δεν μπορούν να έχουν, γιατί πνίγουν ότι δεν ελέγχουν απόλυτα…
    Προσωπικά είμαι αυτό που λένε στην Αμερική, («παλαιού τύπου» Libertarian Constitutionalist), ένα σχετικά μικρό ποσοστό που αγαπά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την μεσαία τάξη, και την ανθρώπινη ελευθερία αλλά με σεβασμό προς τους άλλους. Κάτι σαν τον Ron Paul σήμερα, ή Martin Luther King.… Δηλαδή, μικρό κράτος απόλυτα ελεγχόμενο από τους πολίτες, λίγοι φόροι σε συγκεκριμένα σημεία, ελεύθερος ανταγωνισμός με «fair-play», προσωπική ελευθερία, και εθνική ανεξαρτησία όσο γίνεται περισσότερο! Όπως ήταν παλιά η Ελβετία, παλιά η Αμερική & Καναδάς, παλιά η Νέα Ζηλανδία & Αυστραλία, και όπως ίσως τώρα πάει τώρα να γίνει η Ισλανδία… Η Ανεξαρτησία βέβαια αρχίζει με εθνικό νόμισμα που δεν το αγοράζεις με τόκους και ασφάλιστρα από την διεθνή μαφία… (βλέπε ευρώ) … Επίσης, δεν θέλει «centralization»…. αλλά «de- centralization» του κράτους όσο πιο πολύ γίνεται..
    Και μπορώ να σας πω με απόλυτη ακρίβεια, ότι δεν υπάρχει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά! Και τα δυο αυτά συστήματα συγκλίνουν σε ένα… σε αυτό που τα δημιούργησε για το «Διαιρει και Βασίλειε» του πλανήτη… Και τα δυο αυτά συστήματα κατευθύνονται από τα ίδια σχήματα, και οδηγούν τάχιστα σε μια παγκόσμια αυταρχική και τυραννική τάξη με φασιστικό κεφάλι και φτωχο-κομμουνιστική βάση! Τίποτα στην μέση, εκτός από Big Brother, ψευτο-θρησκευτικούς «ηγέτες», και βέβαια ελεγχόμενες δυνάμεις ασφάλειας.
    Η στοχευόμενη εξάρτηση είναι αυτή που οδηγεί τα πρόβατα στο μαντρί για σφαγή, … όπως και γίνεται σε όλο τον πλανήτη… αλλού πολύ, (όπως στην πατρίδα μας), και αλλού λιγότερο… αλλά γίνεται έτσι ακριβώς.
    Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει κόμμα που να θέλει και να μπορεί να κάνη το όνειρο πραγματικότητα… και πιστεύω ότι μόνο εάν ξυπνήσει ο κόσμος και καταλάβει τι γίνεται και που πει η βαλίτσα, θα μπορέσει να πάρει την χώρα του πάλι στα χέρια του! Υπάρχει ακόμη ένα μυστικό όπλο που είναι πολύ αποτελεσματικό… Λέγεται «μη συνεργασία» ή κοινός «ανυπακοή», και είναι ο τρόμος του παγκόσμιου συστήματος … Αλλά ο καθένας πρέπει να φτάσει εκεί μόνος του… Το σύστημα θα εξουδετέρωση άπουν αρχηγό μιλήσει έτσι και καθοδηγεί τον κόσμο… Μόνο εάν όλοι φτάσουμε εκεί μόνοι μας, είναι ανίκανο να κάνη κάτι… και τότε, θα πέσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]