Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ είναι γιουσουφάκια και πράκτορες» (βίντεο)


andreas-papakyriakopoulos

Τα είπε όλα για τους «ελληνόφωνους» που κάνουν αντιπολίτευση κατά της Ελλάδας που απαιτεί τα δίκαια της από τους Γερμανούς που μας κατέστρεψαν κατά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο σε ερώτηση μάλιστα του μαχητικού Ανδρέα Παπακυριακόπουλου για τους βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που δυσανασχέτισαν με την προβολή του βίντεο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στο ΜΕΤΡΟ των Αθηνών.

Ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, τώρα είναι στο «ΚΙΝΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ» και πραγματοποίει απεργία πείνας με αιτήματα όπως γράφουν στα πανό τους:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ «ΔΑΝΕΙΟΥ» ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1942.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη: «Οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της κατοχής έκλεψαν πάνω από 1.000.000 βιβλία, χιλιάδες απ’ αυτά χειρόγραφα, ανεκτίμητης αξίας, από βιβλιοθήκες και μοναστήρια. Από τη βιβλιοθήκη της Κέρκυρας έκλεψαν 70.000 περίπου βιβλία, από τη βιβλιοθήκη Μηλεών του Πηλίου, 10.000 βιβλία, τα μοναστήρια δε των Μετεώρων τα ξεγύμνωσαν τελείως. (…)

Επίσης ζητούμε να επιστραφούν αμέσως τα 11.000 αρχαία αντικείμενα (αγάλματα, αγαλματίδια, αμφορείς, βάζα, νομίσματα κλπ) που οι Γερμανοί, χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή και με περισσή αναισχυντία, πωλούν σε οίκους δημοπρασιών».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι εντός των τειχών, πρώτα θα αντιμετωπίσουμε αυτούς και μετά τους ναζί απογόνους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]