Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρόθυμος ηλίθιος...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τούτο το απίστευτο δείγμα ενός γλοιώδους και αργόστροφου ''τίποτα'', που σιγά-σιγά και γλείφοντας έφτασε εκεί που έφτασε και που είχε το θράσος μέσα στην βουλή να βρίζει εκλεγμένους πολιτικούς και να αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις τους, ως δοτός από την τρόϊκα και το ''σύστημα'' υπουργός Οικονομικών, θα έπρεπε να είχε αποπεμφθεί από την πρώτη στιγμή της νέας διακυβέρνησης.

"Ανησυχούν'' τώρα οι ''Εταίροι'' μας για τις επιθέσεις (σιγά τα αίματα)  που γίνονται προς το Στουρνάρι από στελέχη της κυβέρνησης και θεωρούν ότι δημιουργούν πρόβλημα, καθώς αμφισβητείται η ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος!

Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι σε περίπτωση που χειροτερέψει η κατάσταση ενδεχομένως να υπάρξει και επίσημη προειδοποίηση προς την κυβέρνηση.

Τί λέτε καλέ παλιάνθρωποι;
Αλήθεια;
Δηλαδή η κεντρική Τράπεζα κάθε κράτους είναι ανώτερη από το ίδιο το κράτος; Ανεξέλεγκτη; Κράτος εν κράτει;
Αυτή είναι η Ευρώπη των λαών;
Η Ευρώπη των τραπεζών;

Κι ας μην ήταν πρωτεργάτης της καταστροφής της Ελλάδας σαν μέλος της ομάδας του ''εκσυγχρονιστικού'' ΠαΣοΚ που μέσα σε οκτώ χρόνια αλυσόδεσε την χώρα με υπέρογκο δανεισμό, ύποπτες συμβάσεις, συνθήκες τύπου ''Δουβλίνου'', χρηματιστήριο, πλαστά στοιχεία για να μπούμε στην ''ζώνη του ευρώ'', και τόσα άλλα.

Κι ας μην ήταν ο εντεταλμένος υπουργός των τοκογλύφων εις βάρος της πατρίδας του (άραγε έχουν πατρίδα τα σκουλήκια;), εξωκοινοβουλετικός και οιονεί προδότης. 

Και μόνον ότι τώρα οι διεθνείς απατεώνες έχουν το θράσος και απειλούν την ελληνική κυβέρνηση μέσω σχολίου του Ούγκο Ντίξον (διεθνές παπαγαλάκι των τραπεζών τύπου Περδεντέρη, τύπου Χατζηπαπάρα, και όλων αυτών), πως: ''Θα ήταν ανοησία εκ μέρους του Τσίπρα να απολύσει τον Στουρνάρα. Εκτός και αν θέλει Grexit''(!!!) και μόνον αυτή η απειλή-παρέμβαση θα έφτανε για να πεταχτεί με τις κλωτσιές εκτός οποιασδήποτε θέσης εξουσίας και ισχύος ο συγκεκριμένος πιθηκάνθρωπος!

Την θρασύτητα αυτή, τις προειδοποιήσεις και την ψευτοπαλικαριά σας, να την κρατήσετε κύριοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. για τις γκόμενές σας (πληρωμένες βέβαια), και τους γκόμενούς σας (Γερούν γερά!). 

Αρμόζουν σε νταβατζήδες και όχι σε ''κυρίους'' με γραβάτα που την φοράνε για να κρύψουν την σαπίλα τους.
Οι λαοί δεν εκβιάζονται!
Και όταν εκβιάζονται επαναστατούν!

Περιμένουμε απ' την κυβέρνηση να αποπέμψει άμεσα τον αρουραίο. 
Έτσι Αλέξη;
Α, να γειά σου, που είσαι και λεβέντης που λέγαμε εχθές!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Όταν ο Προβόπουλος έκανε παρατηρήσεις στις προηγούμενες κυβερνήσεις, και όλοι θυμόμαστε πόσο άσχημα μαντάτα έλεγε πάντα, τότε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν καλός.

    Ενώ τώρα δεν έχει κανείς δικαίωμα να πάει κόντρα στον οδοστρωτήρα Τσίπρα.
    ''Τρόικα εσωτερικού". 'Πέμπτη φάλαγγα του Σόιμπλε". "Προδότες και γερμανοτσολιάδες". "Μερκελιστές".

    Είναι ορισμένες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο αριστερός εσμός της δημοσιογραφίας, της παραδημοσιογραφίας, αλλά ακόμη και υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια και έλεγαν στη Μέρκελ «Go back», οι ίδιοι που παρακαλάνε για ένα ξεροκόμματο για να μην χρεοκοπήσουμε, εκείνοι που στήθηκαν στα τέσσερα για λίγη εξουσία, τολμούν να κάνουν εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς τους αντιπάλους

    Ό,τι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ό,τι πάει κόντρα στην «επανάσταση» της αριστεράς είναι προδοσία. Χώρισαν την Ελλάδα στα δύο και δημιουργούν σκηνικό εμφυλίου με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

    Δυστυχώς, αυτό που στήνει ο Τσίπρας και η παρέα του είναι πολύ χειρότερο από μια οικονομική χρεοκοπία. Η χώρα μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα κανάλια, επιστρέφει δεκαετίες πίσω, τότε που οι Έλληνες ήταν εχθροί και μισούνταν απλά και μόνο γιατί είχαν διαφορετική ιδεολογία.

    Εκεί δεν τολμά κανείς να πει άσχημη κουβέντα για την «Επανάσταση» για την «πρώτη φορά αριστερά». Τολμάς να πεις ότι κατέστρεψαν τη χώρα σε τρεις μήνες; Σε λένε προδότη και πουλημένο στους ξένους; Τολμάς να γράψεις για τις 100 ημέρες ΣΥΡΙΖΑ; Είσαι υπονομευτής και δίνεις όπλα στους δανειστές;

    Φωνάζεις ότι το καράβι πάει στα βράχια; Είσαι τρόικα εσωτερικού; Κάνεις κριτική στον λαοπρόβλητο Αλέξη; Είσαι προδότης.


    Να δείτε που αν η… πρώτη φορά αριστερά μείνει για χρόνια στην εξουσία θα είναι ιδιώνυμο αδίκημα οποιαδήποτε άποψη είναι διαφορετική από εκείνη των Συριζαίων. «Μη μιλάς, κινδυνεύει η Ελλάς», λένε οι αριστεροί που ξαφνικά απέκτησαν παράσημα εθνικοφροσύνης και αγάπης για την πατρίδα λες και όλοι οι άλλοι δεν είναι Έλληνες.

    Δείτε μόνο τι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, διαβάστε την Αυγή και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους της αριστεράς για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Ο Στουρνάρας για παράδειγμα, έγινε υπονομευτής της πατρίδας, όμως, είναι ο ίδιος που τους βρήκε τα 750 εκατ. ευρώ για να πληρώσουν το ΔΝΤ ενώ αυτοί οι ανίκανοι που οδηγούν την Ελλάδα στο πιστωτικό γεγονός.

    Αφήστε τους χαρακτηρισμούς του στυλ "τίποτα" ο Στουρνάρας. Πάντως έγινε κάτι παραπάνω από εσάς και εμάς Κε Μανταντοφόρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παράρτημα της Συγγρού και η μαφία των ολιγαρχών ξαναχτύπησε! Αντε φυγε απο δω ρε γερμανοτσολιά του τίποτα που θέλεις να κάνεις και παρατηρήσεις.

      Διαγραφή
    2. Ενταξει Σαμαροσκυλο!!

      Κουραστηκες να μαθαινεις τα "μπουμπουκια" ποιηματακια,

      αλλα παλι μεταξεταστεος μενεις! Το εμπεδωσαμε το "κολπακι" σου!!

      Αν δεν εισαι μνημονιακος, τοτε εισαι αριστερος και κομμουνιστης!

      Κατα τ'αλλα οι "αλλοι" διχαζουν την Ελλαδα!

      Αυτους τους "αλλους" ομως τους φερατε εσεις στην εξουσια ,λαμογια, εξαιτιας της

      υποτελους οικονομικης πολιτικης σας!!

      Μην τα ξανααναφερω, τα εχω ηδη γραψει σε προηγουμενα σχολια αλλα εσυ εχεις

      μαθει να το παιζεις "Γερμανος"!!

      Αληθεια,ποτε ενα διοικητης της Τραπεζας της Ελλαδος θεωρηθηκε "καλος";!

      Παπουτσια και γιαουρτια αρχισαν να πεφτουν απο το 2010!

      Ο Προβοπουλος δεν εφαγε τιποτα απο αυτα διοτι κυκλοφορει ελαχιστα ,αλλα ακομα κι

      οταν κυκλοφορει συνοδευεται απο 20 αστυνομικους...και βαλε!!

      Και επειδη αρκεισαι στο να αναφερεις μισες αληθειες, σαν καλο γιουσουφακι που εισαι,

      δεν αναφερεις τιποτα για τα σχολια- στα οποια συμμετεχω κι εγω - και τα αρθρα που

      κρινουν τον ΣΥΡΙΖΑ! Εκει ουτε κουβεντα!!

      Ειδες "λογοκρισια" ;;


      ΓΜ

      Διαγραφή
  2. Ξυπνάτε και δέστε οτι ΟΛΟΙ μια συμμορία ειναι και αποστολη τους ειναι να μας εξαφανίσουν .
    Ουτε η τράπεζα ουτε το κράτος ειναι Ελληνικό .
    Ψάξτε και θα δείτε την εθνικότητα των αντιπροσώπων σας .
    Δέστε τους ανθελληνικούς νόμους ΟΛΩΝ .
    ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ειναι και εσεις οι σκλάβοι .
    Ο χειρότερος σκλάβος ειναι αυτος που δεν το ξερει .

    Υ.Γ ποτέ δεν ψηφισα κανέναν τους και οι πράξεις τους με δικαίωσαν .
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]