Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι παρουσίασε η Ελλάδα στο Eurogroup

Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για το τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Eurogroup στις Βρυξέλλες, σας αποκαλύπτω πως ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσίασε στους ομολόγους του αυτό το χαρτονόμισμα των 350 δισεκατομμυρίων, με το οποίο η Ελλάδα ξεχρεώνει μια και καλή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε αυτό το χαρτονόμισμα στον Βόλφγκανγ Σόιμπλε, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Ο κ. Σόιμπλε ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης του είπε πως μπορεί να κρατήσει τα ρέστα -που είναι 27 με 28 δισεκατομμύρια-, γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και το χρήμα δεν το λογαριάζουμε.
Φήμες ότι μέλος της ελληνικής αποστολής είπε στα μέλη του Eurogroup να βάλουν το χρέος στον κѠλ⓪ τους, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.
Πάντως, ένα μέλος της ελληνικής αποστολής είπε «λεφτά είναι ρε κτήνη, δεν είναι άνθρωποι», και καταχειροκροτήθηκε.
Το χαρτονόμισμα των 350 δισεκατομμυρίων σχεδίασε ο Jo Di, ο οποίος εργάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και μου είπε να σας πω πως πληρώνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
(Αύριο θα σας αποκαλύψω και τι άλλο παρουσίασε η ελληνική αποστολή στο Eurogroup.)
Έγραψε ο Pitsirikos


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]