Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η σύγκρουση δύο επικίνδυνα ανίκανων…


Δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ τα δύο ελληνικά κόμματα εξουσίας για το ρεσιτάλ πολιτικής ωριμότητας και υπευθυνότητας που δίνουν ενώπιον του λαού σε τόσο αντίξοες συνθήκες και εν μέσω σοβούσας οικονομικής κρίσης.

Συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία η οποία παρ' όλο που γνώριζε πολύ καλά ότι οδεύει ολοταχώς προς την ήττα, επέσπευσε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κατά 2 μήνες ώστε να πετάξει το μπαλάκι της ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης με την τρόικα στην επόμενη κυβέρνηση, και εφάρμοσε γενικά άψογα το σχέδιο παράδοσης "καμένης γης" στους πολιτικούς της αντιπάλους.
Τέτοια δολιότητα, καιροσκοπισμό, ατιμία και ωχαδερφισμό θα τα ζήλευε ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώτος διδάξας της άτακτης φυγής δια των εκλογών σε συνδυασμό με το θάψιμο νάρκης στο κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να την πατήσει ανυποψίαστος ο επόμενος "χρήσιμος ηλίθιος" που είχε την ατυχία να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πέτυχε το θεωρητικά ακατόρθωτο: επί 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και συμμετείχε σε προεκλογικές καμπάνιες ευρωεκλογών, δημοτικών εκλογών και βουλευτικών εκλογών κατάφερε να φλυαρεί αδιάκοπα σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και κανάλια χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει απολύτως τίποτα για το πρόγραμμά του πέρα από αοριστίες και ευχολόγια, και χωρίς να αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν τι πραγματικά σκοπεύει να κάνει αν κυβερνήσει και από πού θα βρει τα χρήματα.
Κερδίζει επάξια το βραβείο απόλυτης μυστικότητας κυβερνητικού προγράμματος, το οποίο αρχίζω να αμφιβάλλω αν θα το μάθουμε τελικά ποτέ ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία.
Ο Τσίπρας μπορεί να ισχυριστεί δικαίως αυτό που έλεγαν παλιά και οι άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών, ότι δηλαδή "η δουλειά μου είναι τόσο μυστική ώστε δεν ξέρω τι κάνω"...

Πηγή Stirlitz


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ευστοχότατο! Είναι αναπόφευκτο, όμως, καθώς ικανοί ή άμεμπτοι δεν απαγορεύεται να ασχοληθούν με "τα κοινά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]