Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το έκαψε ο Αντωνάκης μας...

«Όταν κερδίσουμε τις εκλογές όλα θα αποκατασταθούν». 
Η φράση, επί λέξει, ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά και είναι από την ομιλία του στην Καλαμάτα.

Σας παρακαλώ, μην μου πείτε ότι έχουν σημασία τα συμφραζόμενα, ότι τάχα η φράση απομονώθηκε από το κείμενο και τέτοια. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σαφής. Ο Αντώνης Σαμαράς το ‘καψε. Ο Αντώνης Σαμαράς τα υπόσχεται όλα. ΟΛΑ!

Μπορώ να καταλάβω όσους ανθρώπους πήγαν στην κάλπη αφού έχαψαν υποσχέσεις, εξαπατήθηκαν, πιάστηκαν κορόιδα. Δεν τους δικαιολογώ, δεν τους δίνω άφεση, αλλά τους καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω επίσης και τους πολιτικάντηδες. Τάζουν, για να πάρουν ψήφους. Είναι, ας πούμε, μέρος του παιγνιδιού. Δεν τους δικαιολογώ, αλλά τους καταλαβαίνω.

Ποτέ κανένας τους όμως δεν τα υποσχέθηκε όλα. Ο πρώτος που το έκανε και θα μείνει γι αυτό στην Ιστορία είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μετά από αυτό, έχει κάποιος το δικαίωμα να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά. Όχι επειδή ο Αντώνης Σαμαράς του τα υπόσχεται όλα. Όχι. Έχει δικαίωμα να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά, απλώς επειδή είναι δικαίωμά του.

Όποιος ψηφίσει όμως τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχει πια το δικαίωμα να κατηγορήσει κανέναν για τίποτα, ό,τι και αν ψηφίζει. Όποιος τον ψηφίζει πρέπει απλώς να βγάλει το σκασμό.

Αυτό είναι το τίμημα του «όλα»: Tο τίποτα.


Από Sotos
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]